FIV 186

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Kora, am facut 2 histeroscopii, ultima fiind prin martie cu Profu.Nu a fost nimic, nici acum 21 de zile la Et cand mi s/a facut din nou o eco si nu era nimic.Dr.Cocei mi/a spus ca au aparut din cauza tratamentului pt .FIV.
O sa o iau de la capat in septembrie, mai am 4 embrioni de A8 congelati.Ideea e ca nu stiu daca sa mi/i pun din nou mie sau sa folosesc o mama surogat.Vreau sa discut cu Profu. si cu Cocei aceste varante.
Ideea e ca , fata de data trecuta, cand am avut o cadere nervoasa urata tare, acum ma doare, nimic de zis ,doar ca nu vreau sa mai trec prin ce am trecut atunci.Consider ca vreau sa merg pana in panzele albe pentru a avea un copil si pentru a ajunge acolo am nevoie de putere psihica.Pe langa asta, nu vrea sa/mi ranesc familia care si asa sufera foarte mult pentru mine(mama,sora,sot).
Dragele mele,finalitatea vietii e aceeasi, important e cum e drumul spre finalitate.Drumul acesta ni/l facem noi.
Va sarut si va sunt alaturi,pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! Am inceput sa intru si pe la capitolul acesta FIV. cred ca ma voi indrepta incet incet si eu spre acest drum greu FIv... Am incercat sa citesc paginile din urma dar mare lucru nu inteleg si-mi pierd rabdarea... sunt lucruri pe care nu le stiu si-mi este greu sa tin pasul cu voi. Sa va spun cateva lucruri despre mine... Am 33 ani, incerc sa raman insarcinata de 5 ani dar fara succes. Am facut investigatiile de gen histerosalpingografie (este ok), histeroscopie (2 polipi extirpati), laparoscopie (endometrioza, unde nu am continuat tratamentul cu dipherelin ci doar naturist) si am obtinut o sarcina anul trecut in vara pe care am si pierdut-o "sarcina oprita in evolutie" la 8 saptamani. Probabil ca dupa laparo fiind curatat totul am reusit sa raman. De atunci pana in prezent nu am ramas, si ma tot gandesc sa fac FIV. Asa ca am intrat si eu aici sa ma documentez. Mare lucru nu inteleg, asa ca daca ma ajutati sa ma ghidati ce trebuie mai intai sa fac pentru un FIV?!... Am citit despre Spitalul Judetean Ilfov ca ar face si acolo FIV si nu au costurile pe cere le-am vazut in prima pagina. Am sunat si am vb cu dr. Bernevig Mihaela si mi-a spus ca pretul ar fi 2500 ron fara tratament. Voi stiti ceva? Ati auzit de acest dr? Este un spital de stat unde se fac aceste FIV-uri... Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

dragele mele dariaioanaxxsi catalina2307 va multumesc pentru incurajari! nu ne cunoastem, dar sunt sigura ca durerea si dorinta de a avea un ingeras in vietile noastre ne apropie! sper din tot sufletul ca in curand sa ne putem mandri cu copii nostri, frumosi si sanatosi!
as fi dorit sa ma programez la dr tutunaru, dar asa, incercand toti doctorii, ar fi insemnat sa alerg dupa mai multi iepuri si sa nu prind niciunul! am sa merg pe mana acestei dr si, cu credinta in Dzeu, sper sa mi se realizeze cea mai frumoasa dorinta a mea!
sa ne ajute Dzeu pe toate sa ne tinem copii in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

am sa va povestesc un vis pe care l-am avut pe la 20 de ani! eram in facultate, aveam doar 20 de ani si un astfel de vis imi parea un comar! am visat ca mi-a sunat telefonul, am raspuns si am auzit o voce subtire care imi spunea ca este fetita mea, nenascuta inca, avea doua luni si se numea MINA! de aceea intotdeauna mi-am dorit o fetita pe care am promis ca o voi numi Mina, dar acum ma rog sa fie un copil, nu-mi mai doresc fetita sau baiat, unul sau doi, nu-mi permit un asfel de "lux"! vreau un copil si atat, iar sufletul meu plange de fiecare data cand citesc postarile voastre si se bucura atunci cand una dintre noi reuseste!

"Help my bunny take over the world!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, nu am prea multe noutati, am stat cumintica zilele astea dupa ET, dar astazi vreau sa cobor cele 4 etaje si sa fac o plimbare. Nu am simtome, doar o mare pofta de mancare, e normal oare?
copilutzu, eu trebuie sa merg pe 29 la Giuly si sigur dna dr Cocei este atunci la spital, si mai stiu ca se intorc pe 8 sept..Cel mai bine sun-o pe ea si iti va spune ce sa faci.
LORELAI, ma bucur ca ti-ai revenit asa repede si ca ai puterea sa mergi mai departe, te admir pt asta.Iti doresc multa bafta
Va pup pe toate si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Monalid, rubia ,Dodo multumesc mult!!
Cred ca din greseala mi-a zis asistenta sa sun in iulie ptr. z. 21.
O sa sun sa vb. cu d-na dr.Cocei.
Multumesc inca o data!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lorelai poti sa imi spui ce tratament ai luat exact la ultimul FIV?Eu iti spuneam de laparoscopie,nu de histerocopie,sa intrebi doctorii daca prin laparo ti-ar putea scoate fibromul/fibroamele.

Bun venit fetelor noi si multa bafta tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelora nascut Alina_Alexndraieri la Giuly cu o luna mai devreme ce e drept ca a avut niste complicatii cu tensiunea. Are un baietel de 2400 g si o fetita de 1700. Sunt bine la incubator.
Va intreaba daca stiti ce ceaiuri sa bea pentru lactatie?
Eu, sunt la Viena la Wunschbaby unde am avut si eu punctia cu 2 ovocite din 3 foliculi ramasi. 2 s-au pierdut pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pentru Alina Alexandra: ceai de chimen, fenicul si anason-la greu. Acolo unde dau gres ceaiurile, se apeleaza la galactogil (se gaseste in farmacii). Sa-i traiasca si sa fie sanatosi bebelusii pereche!

KITTA, asteptam vesti super despre 2 embrionasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina_Alexandra, FELICITARI mamico! sa-ti traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!

Mergi la inceput