FIV 186

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aurelia , Lorelai... imi pare sincer rau. Ma doare fiecare veste proasta. Este important sa nu va pierdeti optimismul. Sigur mergem mai departe.

Ioana - sarcina usoara.

Sorinake eu am ramas insarcinata la primul FIV cu medicii greci cu care colaboreaza clinica despre care intrebi. Dar la clinica unde ei lucreaza in Grecia.Si este o echipa excelenta.
dar
Eu una nu as avea curaj sa incerc aceasta procedura la nici o clinica din lume care lucreaza cu loturi. Cred ca iti trebuie un noroc chior sa te sincronizezi cu programul tuturor medicilor.

Pup si succes.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

LORELAI,AURELIA,imi pare rau fetelor,dar nu avem incotr-o decat sa incercam, CATALINA VAD CA ESTI ACTIVA PE forum,imi pare bine cred ca in curand vei fi pregatita sa o iei de la capat. LUCA oare ce o face,nu a mai intrat,sper ca este cat decat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kineta eu sunt gata sa o iau de la capat sub o forma sau alta. Doctorii nu sunt gata :). Partea nasoala este ca azi mi-au iesit rezultatele la analize si sunt cam nasoale. De la medicamentatie ficatul meu a luat-o razna. Si am mai luat si ceva streptococi, stafilococi si tot ce se mai putea din spital. Sotul meu nu vb lb. romana dar acum cateva zile statea langa mine la calc. Eu eram pe forum si i-a sarit in ochi titlul cu bagajul pt spital. M-a rugat sa ii traduc si i-am explicat cam ce presupune. Iar dragutul de el mi-a raspuns "in Romania nu-ti trebuie bagaj ,iti trebuie repejor un bilet de avion". In concluzie acum fac tratament sa vindec ce am adunat de prin spital.
Luca ,cel putin fizic e ok. Asa era saptamana trecuta. Sper sa nu se supere ca am dat informatii despre ea.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catalina2307 multumesc frumos pentru urari! Si eu i-ti doresc multa sanatate si putere pentru a merge mai departe!
Lorelai_Lorelai si eu speram ca va fi bine! I-mi cer scuze daca am fost prea insistenta ieri la spital, voiam doar sa-ti ridic moralul! Dar se pare ca tu simteai ca ceva nu e bine! I-mi pare tare rau!
Dream1971, Tabitha va multumesc frumos de urari!
Aurelia77 multumesc iubita pentru tot! Data viitoare cand mai mergem la Carrefour la un ceai, vom merge ca sa sarbatorim reusita ta!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dragele mele stiti pana cand o gasesc pe d-na dr. Cocei la Giulesti??? (pana la concediu..)
Acum sa va mai intreb ceva.
Sunt programat ptr. FIV la Giulesti in luna septembrie. Si mi-au spus sa sun in prima zi a CM , ptr. ziua 21.
Acum: CM cred ca o sa vina cam pe 1, 2 august … Mai gasesc pe cineva la acel nr. de tel. tinand cont ca in luna august departamentul FIV este in Co. ???
Ce o sa se intample in ziua 21 ??? Ptr. ce sa ma programez ??? Ce analiza voi face???

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

copilitzu, in mod normal in ziua 21 ti se va face eco ca sa fie siguri ca poti incepe tratamentul (in aceeasi zi). Daca ei nu vor fii, probabil te vor amana cu o luna. Daca esti sigura ca vor fii in concediu atunci mai bine suna-i acum si intreaba-i ce sa faci.
Deci in ziua 21 se incepe cu diphereline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

copilitzu, in mod normal in ziua 21 ti se va face eco ca sa fie siguri ca poti incepe tratamentul (in aceeasi zi). Daca ei nu vor fii, probabil te vor amana cu o luna. Daca esti sigura ca vor fii in concediu atunci mai bine suna-i acum si intreaba-i ce sa faci.
Deci in ziua 21 se incepe cu diphereline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

copilutzu ,avand in vedere ca eu m-am, reprofilat (sunt pacienta Prof Marinescu) pot sa-ti dai info.azi am fost la Giulesti si Cocei era acolo,in rest nu-i stiu inca programul,cat despre fiv in sept si eu normal trebuia sa intru in sept dara avand in vedere ca Z21 la mine ar fi undeva pe la 17-18 aug mi s-a zis cva sa incep in sept inhibarea pt ca ei sunt in concediu pana pe 1 sept.

aurelia,lorelai imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta...

Fruntea sus si mergem inainte

Va pupik

EDIT:Apropo pleaca in concediu de pe 2 aug ,daca ai noroc gasesti pe cineva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, va sarut si va multumesc!Poate, intr/o zi, ne vom reintalni la odisee cu toatele!Voi lua o pauza de tacere ...de fapt va fi perioada in care imi voi inghiti lacrimile...pentru a o putea lua/o de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lorelai nu mai am cuvinte.....nu-mi inchipuiam ca vei avea din nou ghinion....tare rau imi pare!Ia o pauza,dar nu prea lunga.Parerea mea e ca trebuie sa vezi care e problema pentru pierderea sarcinilor.E foarte important si unde e localizat fibromul ( fibroamele),poate e nevoie de laparoscopie sa ti le extirpeze.Exista cazuri ca de exemplu Lachione care a reusit sa duca sarcina pana la capat,cu gemene, desi avea uter fibromatos.Totusi,repet,depinde unde sunt localizate aceste fibroame,e posibil sa fie asta problema...sau poate trebuie sa mai faci investigatii,sa nu ai nici cea mai mica infectie,nici macar infectie urinara.DD sa va ajute!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput