FIV 186
Raspunsuri - Pagina 13
miruna79 spune:
Aurelia ma bucur ca ti ai revenit, sa stii ca sunt langa tine
, poate reusim amandoua in toamna!!!
Ioanatugs ti ai facut griji si te ai stresat degeaba sigur difera valorile de referinte la laboratoarele unde ai facut, acum nu mi ai voie sa te stresezi trebuie sa ai grija de bebe din burtik
.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, din pacate ,acest al doilea Fiv s-a sfarsit aici pentru mine.Poate ca bb-ului meu nu -i place la mine in burtica si s/a oprit in evolutie.Am fost ieri la Bucuresti, la eco am vazut punctuletul, desi mi s/a spus ca e cam mic pt 3 saptamani dar...am sperat.Am si o formatiune fibromatoasa despre care nu stiam, cred ca asta inseamna fimrom, nu?Peste 2 ore am primit rezultatul de la bhcg:295, ca si vineri.Am intrerupt tratamentul si astept sa-mi vina ciclul.Si ...apoi nu stiu ce mai astept.Starile astea alternative,bucurie -tristete creeaza dezechilibre emotionale.
Va sarut, multumesc pentru sustinere,va doresc sa fiti bine pana la sfarsit si sa va simtiti pruncii in brate cat mai curand.
dariaioanaxx spune:
Miruna - pupici mai vb cand iti repari netul;
Aurelia - imi pare rau , dar trebuie sa mergem mai departe nu ?
Lorelei- Dumnezeu sa ti dea putere sa mergi mai departe !
Sorinake - eu am mers la dna dr. Protopopescu, si mi s a parut foarte Ok si foarte bazata; chiar pt. mine m a incurajat f. mult intr un anumit moment si s a vazut ca a avut drepatate; din pacate la mine pt. FIV este nevoie de ICSI -procedura f. scumpa la Medsana si asta a fost motivul pt. care am renuntat sa mai merg la dansa, desi mi a parut f. rau; eu am mers prima data la dnasa la Universitar prin intermediul unei cunostinte comune care lucreaza acolo, si a fost super amabila, din prima mi a dat nr. de mobil si m a invatat ceea ce trebuie sa fac; a fost nevoie sa o sun de cateva ori si mi a raspuns f. amabila desi avea f. multa treaba si chiar asistenta nu voia sa o dea la tel.; asta este opinia mea si tu nu te lasa influentata de ea, hotaraste singura ce vei face dupa prima consultatie; bafta !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
carmanuia spune:
Salutare tuturor,
Lorelai ...

Aurelia e greu dar trebuie sa fi puternica si sa i iei de la inceput.
Le urez fetelor care sunt in asteptare sa vina cu II, iar celor in tratamente cat mai multe ovocite.
Nu prea mai scriu dar de citit va citesc mereu, noutati despre mine nu prea am doar ca ne-am indreptat atentia spre adoptii, mai avem putin si terminam cu dosarul, cred ca sapt viitoare o sa-l depunem.
Va pup dulce pe toate!

bolojica
dream1971 spune:
Lorelai
offfff
cat de bine de inteleg... Sper insa ca nu ai sa te lasi doborata si o sa gasesti puterea sa lupti mai departe. Fii tare si curaj! 
Aurelia
imi pare tare rau. Nu te lasa! 
Ioana Felicitari!
sa fie bine pana la capat si sa nasti un
frumos si sanatos (dupa valoare pare unul
dar cred ca si cu doi nu-i bai). Sarcina usoara!
Bafta multa tuturor!
Dream
fireyes spune:
Lorelai, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva... Sa ai grija de tine si sa faci tot ce trebuie ca sa fii tu sanatoasa in primul rand.
Luck, eu iau acid folic de aproape 1 an de zile si intr-adevar, am pus si eu ceva pe mine, dar asta la inceput. eu cred ca daca iei in continuare, organismul o sa se obisnuiasca cu surplusul de vitamine si minerale si nu o sa mai ai aceeasi pofta de mancare.
Pe de alta parte, stii ce efecte benefice are acidul folic asupra unui bebelus din burtica si nici nu exista pericol de supradoza.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Tabitha spune:
Aurelia, Lorelai:
imi pare enorm de rau ca nu ati reusit. Important este sa nu ne demoralizam si sa continuam lupta, crezand in sansele noastre. Va suntem alaturi, asa cum am fost mereu.
Ioana: felicitari si sa mearga totul bine pana la capat.
Pupici tuturor fetelor.
miruna79 spune:
Lorelai offfffffff imi pare sincer rau ......
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....