FIV 186

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor,
Testul facut de mine acasa indica bine.Nu este sarcina.Rezulattul BHCG 0,17.Embrioni de "super calitate "(quote dr Dascalescu)rezultat NIL.
Asta este o sa ma decid ce o sa fac dupa ce imi vine CM.
Va multumesc pentru incurajari si va doresc multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

draga psj, multumesc pentru raspuns! dar despre dr protopopescu stii ceva? cum e a doctor? profesionista, atenta? oare am facut o alegere buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Offfffff Aurelia imi pare sincer rau, asta e n-am avut noroc de data asta dar data viitoare sigur vom avea, sunt alaturi de tine, stiu ce simti si sper ca ti vei reveni curand.
Ana-p imi pare rau de nereusita ta, asta e ; e ca la loterie, dar vom reusi data viitoare toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dariaioana am avut probleme cu netul zilele astea, nu imi merge mesengerul.mai vorbim noi.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

aurelia, nu-si mai au rostul cuvintele, as fi vrut sa nu mai fie astfel de vesti si sa ne bucuram de reusite, dar in viata nu ni se intampla totdeauna ceea ce ne dorim. Nu pot spune ce simti, dar imi dau seama ca nu va e deloc usor si sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti si peste asta si sa va intareasca. Te pup si sper sa continui lupta si sa-ti indeplinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nusy
hmmmm….5 min e cam mult draga mea dar o sa rezist eroic …….
deci daca trompele mele sunt infundate nu ma doare ???
o sa sun pentru programare.
tot ce mi-ai scris ca iei este pentru curatarea ovarelor ?? mi se par asa de multe !!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aurelia, chiar daca acum esti trista, trebuie sa stii ca urmatoarea incercare poate iti va aduce rezultatul dorit, fii increzatoare!

Luck, deci pana la urma te-ai hotarat pentru histeroscopie, eu ti-am zis ca e musai! Primul fiv l-am ratat din cauza unei sinechii cervicale, uite Nusy a facut foarte bine ca a eliminat aceasta problema... Cat despre histeroscopie, eu am facut doua si au fost diferite. Prima a fost facuta cu lichid si nu am simtit nimic (desi mi-a debridat sinechia), ba m-am si dus la o intalnire cu fetele imediat dupa... a doua insa a fost cu gaz (acelasi loc, aceeasi aparatura, alta mana insa si alta tehnica), m-a cam durut dupa aceea de ma luase cu lesin (desi de data asta a fost pur exploratorie si nu mi-a gasit absolut nimic, nici macar un polip), exact cum a descris Nusy, o durere naspa de tot in umeri cand ma ridicam in picioare... brrr, n-as mai repeta experienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurelia77 azi la telefon nu aveam cuvinte sa-ti spun cat de rau i-mi pare, iubita! I-ti doresc multa putere si forta pentru a merge mai departe!
Madlen multumesc frumos iubita pentru urari! Chiar vorbeam azi cu fina mea despre tine si-ti multumesc ca ai incurajat-o.
Ana_p multumesc frumos

Mi-am repetat si eu din nou beta HCG-ul si la Giulesti unde a iesit 277(fata de 120 marti) si la Bios unde mi-a iesit 315 (fata de 202 marti), deci s-a dublat cum trebuie.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon

multumesc de incurajare draga mea
asta inseamna ca trebuie sa merg bine pregatita din toate punctele de vedere (atat fizic cat si psihic) !!!
Doare mai tare ca la HSG ?? Si durerea ti se ridica spre umeri si daca ai trompele infundate ??
Offf Doamne , prin cate trebuie sa mai trecem !!!
Nu stiu ce sa fac cu acidul folic , l-as lua si nu l-as lua deja pentru ca eu ma ingras de la el !!!!
pupici si toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana ,Avalon,Miruna,va multumesc din suflet...Sunt bine cu psihicul ,sotul meu e mai puternis si mi-a transmi si mie o stare de liniste ...Sunt chiar uult mai bine decat credeam eu ca o sa fiu.......
Dodo poate ne dai tu o vreste buna......
Probabil ca voi incerca din nou in toamna.
Ioana sa ai grija de bb si sa te menajezi un pic mai mult
Va multumesc la toate

Mergi la inceput