Inseminare Ungaria

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

mada mersi mult, sa te auda Dumnezeu
georgia ma bucur ca pot fi de ajutor.
1. am dat telefon la sfarsitul lui noiembrie si am primit programare la mijlocul lui ianuarie. cred ca intre timp a devenit si mai mare perioada de asteptare.
2. cred ca 6 luni sunt valabile analizele de sange. Papanicolau si examenul vaginal ar trebui sa fie cat mai recente.
3. ziua inseminarii se stabileste in functie de raspunsul fiecareia la stimulare, eu am facut in ziua 14 (fara stimulare ovulez in ziua 15).
Eu am facut drumul Timisoara - Szeged de 4 ori pentru IA (prima consultatie, eco ziua 2, inca o eco si inseminarea propriu zisa) nu am fost nevoita sa innoptez acolo.
4. exista translatoare (30 euro / consultatie), dar daca stii cat de cat engleza te descurci si fara
5. la inseminare am avut - 12 milioane, 50 % mobilitate, iar la Fiv - 5 milioane, 35 % mobilitate
6. pentru nereusita inseminarii nu am cerut explicatii, iar pentru pierderea de la Fiv inca nu am ajuns face-to-face cu dr. Zadori. Pe 23 iulie am programare, sa vedem atunci ce zice.

Tot la aceeasi clinica mai este o doamna doctor. Ea nu stie engleza, motiv pentru care nu este asa aglomerata. Daca vreuna dintre voi este mai nerabdatoare si oricum va avea nevoie de translator puteti apela cu incredere la ea. Profesional este la fel de buna.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sorina , cred ca o sa te albesc cat de pupacesc ca ne ajuti ...
stii cumva numele dr-itei mai libera ?
mai te sacai cu o intrebare , examanul vaginal , de fapt ce este ..te intreb ca analizele la fac aici , la romanica , si ce analiza sa cer sa mi se faca

iti doresc numai bine , si sa se prinda bb cat mai repede de tine , ca ne ajuti enorm ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sorina, multumim mult pentru informatii, ne sunt de foarte mare ajutor. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti cat mai curand sa devii mamica.
Georgi, hai ca incet, incet incep sa vina informatiile spre noi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Doctorita se numeste Krizsán Mária.
Daca sunteti curioase: http://www.kaali.hu/intezeteink
Sincera sa fiu nu stiu care este diferenta intre Papanicolau si examenul de secretie microbiana. Eu am cerut asa ginecoloagei si a stiu ea despre ce e vorba.

Voi ati mai facut inseminari in tara? Sau sunteti la prima incercare? Cum de ati ajuns la inseminare, ce probleme aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Georgi...gand in gand cu intrebarea, nu ma pricep ce este "vaginal microbiol. test" ce sa cer la medic?
Sorina...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Buna fetele mele dragi,

Georgia chiar te rog sa posteszi mesajele mele, si cele de pe pm, poate ajuta alte fete, si ma scutesti sa mai scriu inca o data.
Dupa cum ti-a raspuns Sorina 6 luni sunt valabile analizele. La mine a decurs un pic diferit procedura, in sensul ca dr Tandor di Debrecen, m-a chemat de mai multe ori, paote pt ca eram ,,din zona''. Deci a fost prima intalnire, am nimerit imediat dupa ovulatie, unde am discutat cam 30 min, am facut planul de batatie, mi-a raspuns la toate intrebarile. Apoi mi-a spus sa vin chiar inainte de cm, sau z1-2, sa imi vada dimensiunea ovarelor inainte de stimulare, atunci mi-a dat si schema de tratament, am luat medicam, si parca mi-a zis sa vin in z 4-5 ( ma uit pe hartii si iti zic exact) pt monitorizare si dozarea hormonala. Deci nu cred ca puteti face asta in tara, deoarece in functie de cum arata ovarele, foliculii si raspunsul tau la stimulare( rezulatat dozare hormonala), adapteaza schema de tratament. Cel putin asa a fost cazul meu.
Mada23 Pup fata si ma bucur ca te bate un gand

24+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

M-am lamurit.
Istoric pe scurt: incerc de 4.5 ani,laparo, endometrioza, tratament dipherelin 3 luni,1 IA nereusita dupa un an de la tratament, sotul 19 mil.

asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Magdita pupici multi, separati, ca am trimis mesajul anterior inainte sa-ti te nominalizez. Deh, iarta o biata graviduta, ca din cauza hormonilor imi slabeste memoria!

24+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Anca..., mersic mult ca ai scris.

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

ancaoradea
eu sint din cj,in caz ca ma hotarasc sa fac IA in debrecen nu imi d-ai si mie nr de tel al dr sa vb cu el,sau de la clinica?caci ma bate gandul avand in vedere ca la cj nici macar o ecografie inainte de IA nu se face sa se vada daca s-au spart foliculii sau nu,daca am ovulat.daca vrei poti sa-mi d-ai si nr tau de tel fix sa te sun sa povestim.
mersi

Mergi la inceput