Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 4
magdita spune:
Sorina
, eu am facut o IA nereusita in aprilie, a fost si prima mea IA, stimulata cu clomifen si facut pregnyl cu o zi inainte de IA. Am reactionat foarte greu la tratamentul de stimulare; eu care de obicei ovulez natural fara probleme in z10-z13, din cauza stimularii cu clomifen z5-z9, 100mg/zi, am facut IA in z21 cu 2 foliculi, unul de 20,7mm parca si unul de 18, ceva mm, fara sa se fi certificat ecografic spargerea lor in ziua inseminarii. Sunt si am fost dezamagita, mai ales ca nu am auzit de reusite IA in urma stimularii cu clomifen. Si cum la noi medicii intai incearca 2-3 IA stimulate cu clomifen, m-am gandit ca pierd vremea degeaba si mai imi dau si organismul peste cap din cauza stimularilor repetate. Tu ce cunostinte ai de reusite prin IA in Ungaria? Stiu ca ei demult nu mai folosesc clomifen, considerandu-l depasit.
Liana30
, Ancaoradea
, va asteptam si pe voi cu povestile voatre fetelor.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ancaoradea spune:
Examenul de secretie microbiana este cultura din col=colpocultura=examen colpobacteriologic. Iar examenul citologic este papanicolau. Ca am vrut sa va raspund din prima, dar deh, nu-s ce amnezie ma lua, acum. O fi de la caldura sau chiar asa rau am ajuns?
24+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
mada23 spune:
Anca...
, gravidutza frumoasa cand ai timp scrie-ne toti pasii, te rugam 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
magdita spune:
Ancutzule
, multumim mult pentru detalii, si eu te pup dulce ca tare draga imi esti
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ancaoradea spune:
anamy Uite nr de tel al clinicii Kaáli Intézet Debrecen, Debreceni Egyetem O.E.C. Asszisztált Reprodukciós Központ
Cím:4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
Levelezési cím: 4012 Debrecen, Pf.: 68
Telefon: +36 (52) 537-517; (52) 537-518; (52) 537-617
Fax: +36 (52) 537-618
E-mail: kaalideb@jaguar.unideb.hu
Ti-am scris pm cu nr de tel, poti sa ma suni in seara asta, ca apoi plec in week-end la socrii. Te pup.
24+ cu 
ancaoradea spune:
Site-ul clinicii este http://kaali.dote.hu/folap.htm pt cine stie ungureste, sau vrea doar sa vada pozele medicilor![]()
24+ cu 
georgia_c spune:
pt ca ancaoradea , careia ii multumesc si aici , mi-a dat permisiunea sa postez ceea ce ea a scris de-alungul timpului ... o voi face ... in posturile urmatoare ... desi nu ma pricep , voi incerca sa trec pe prima pagina anumite informatii pe care le consider interesante ... daca mai aveti sugestii ... sunt binevenite ...
pupaciosi ... inca neinseminati ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
fetelor, multumim de informatii. tareee utile.
chiar am facut o socoteala la cat costa in RON o inseminare si mi-a iesit in jur de 600 RON ceea ce mi se pare super OK. La suma asta evident se mai adauga si banutii de transoport, in functie de cate drumuri se fac pana la inseminare
georgia_c spune:
postat de ancaoradea, in data de 22.01.2008 , pe topicul "endometrioza..."
Intru rapid ca fac pregatiri pt maine, mergem la unguri sa incepem demersurile pt IA, voi face stimulare cu injectii(inca nu stiu cu ce, in orice caz asemanatoare cu cele pt FIV, numai ca va fi IA), am aflat sa vor costa in jur de 100 000ft, initaial era sa lesinam, dar ulterior am strans banutii si maine mergem sa le cumparam. Sper sa nu fiu off topic, am vrut doar sa va dau vesti despre mine.Pup fetele mele!
Albert Einstein
georgia_c spune:
postat de ancaoradea, in data de 08.02.2008 pe topicul "endometrioza..."
Dragele mele, am facut-o si pe asta, ieri am avut prima mea IA. am avut o serie de ghinioane, dar sper ca peste 14 zile voi uita totul. Mi-au placut si multe chestii, deci si bune si rele... Cele bune, am fost tratata bine, mediul placut, sotul a avut camera speciala pt recoltare( reviste, ambient placut, baie chiar in camera ), medicul mi-a facut echo si inainte si dupa IA, am o poza cu sperma introdusa in uter, deci s-a verificat procedura si am dovada, am fost data jos de pe masa fara sa ma ridic deloc, am stat 30 min dupa si am o gramada de medicamente si vitamine dupa, de sustinere. Partiele proaste au fost, ca medicul care trebuia sa-mi faca IA lipsea, deci mi-a facut alt medic, ceea ce nu conta prea tare daca nu-l asteptam 2 ore. Deci sperma era gata la ora 13 si am facut inseminarea la 15. In tot ti9mpul asta m-am stresat, ce se intampla cu ? Au rezisat eroic ei oare, 2 ore prelucrati? Ce sa va mai zic de o asistenta ,,profesionista tare'', care inainte sa recolteze proba i-a spus sotului ca nu avem, nici o sansa cu sperma recolatata la 6 zile de abstinenta. Ca trebuiau 2-3. Va dati seama cu ce stres au fost recoltati si cu ce moral am asteptat 40 min sa ne spuna ca de fapt sunt foarte in regula si ca misca f, f bine. ei acum ramane de vazut, azi imi fac ovitrelle ( un fel de pregnyl) si peste 3 zile altul. Sper sa ajute. Va pup pe toate si multumesc ca v-ati gandit la mine!
Albert Einstein