Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 18
magdita spune:
Georgic

, Doamne ajuta sa fie luna cea mare
.

Ate
, multumim de vesti
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Georgi...sa stii ca nu am obosit continui galeria 

Doamne ajuta 

Ate..multumim mult de vesti
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
lucialu spune:
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai Jorjel!!!!!
Mai Georgi
ascultasi fata si esti pe val si in spirit?Eu ma rooooog ca da!![]()
Doamne ajuta!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
iote ce cantacesc fetele aici .. si toate cantarile sunt pt mine ... 

... mei io is bine , asa cum v-a scris si ate ... maine ii trimite pe baietei sa se joace de-a mama si tata cu micutele mele .... sa speram ca o sa se pupaceasca cu spor si raman la mine in burticuta ...ce sa va zic .. sunt incantata de ceea ce am gasit aici , ca exemplu o sa va zic ca maine , drita avea liber , si vine special pt noi ( mai este o fata cu fiv) ... oricum can revind in tara va povestesc toate toate ... va pupacesc pe toate , sunteti niste scumpici..si sa dea DD sa ne "vedem" cu burtika toate , cat mai repede posibil .....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ancaoradea spune:
Georgia Ma rog si ma gandesc la tine, sa ai norocul meu si sa se prinda din prima! Doamne ajuta!!!
33+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
lucialu spune:
La multi ani Mariilor!!!
Liana La multi ani!
si sper sa ierti toanta,ca nu si-a dat seama ca si tu si Mickysor sunteti la ungurasi in vederea unor negocieri si poate incehierea unei afaceri pe termen lung cu Barza!
Asa ca pe langa Giorgica,va pui si voua niste majorete si niste pumnisori bine stransi sa reusiti!Deci fetelor la unguri avem asa:Georgia,Micky,Crisis,Tabitha si Liana.Pentru ele manati mai majoretelor:

si inca o data dar mai cu inima![]()

Sper ca nu am uitat nici o fata...![]()
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
atelocin74 spune:
Buna fetelor , Georgia este bine va pupa pe toate , miine o sa ajunga acasa si o sa va spuna ea mai multe , ea este o fata foarte optimista si sper si eu din tot sufletul ca ea este insarcinata ceea ce va doresc si voua celor care sinteti pe aceasta cale .
sunshine4ever spune:
Georgiana, Liana, Micky si restul fetelor in focuri Doamne ajuta

in asteptarea unui ingeras
mada23 spune:
Ate...
mult 
Georgicule...acum am intrat special pt tine, credeam ca te-au rapit vecinii si te tin sa si nasti,ma bucur ca esti bine, Doamne ajuta , vb maine, asteptam detalii picante

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "