Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 17
fireyes spune:
Hm, missy G., hait ca disparusi... ai aruncat bomba si te-ai pus pe burta...![]()
still counting...
mada23 spune:
Georgel...
si eu sunt cu ochiu pe tine, dar tu nica
, esti mutulica-mutulica.
iti tinem pumnii oricum 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
crisarh spune:
Si pana la urma s-a intors de la unguri?
M-a zapacit si pe mine. Trebuie s-o caut si pe dincolo. Unde e finalul? A facut FIV pana la urma?A ajuns la unguri pt IA si s-a facut cu analize hormonale si FIV. Am mai citit eu pe undeva ca si-au refacut analizele la unguri si aratau cu totul altfel dect la noi, offff. Iti vine sa iti iei campii.

aspiranta la
felix76 spune:
Nu s-a intors inca, altfel ar fi fost la apel. Eu cred ca este in focurile inseminarilor acu...
Tinem pumnii stransi cat putem de tare sa iasa bebe ungurel la Georgica noastra draga!!!!!!
Felix
georgia_c spune:
buna micutele mele .. nu v-am uitat sunt cu gandul la voi la toate
... insa nu pot intra mereu la calculator , caci abuzez de bunavointa gazdei 
so ... sunt in z11 si am cativa foliculi grasuni insa endometrul meu e cam pricajit , adica 7 ... sper pana luni sa mai creasca ...asa ca poate de luni in colo , pot sa va spun cum a fost inseminarea ....pana acum , ma monitorizeaza , ma trimite la endocrinolog , ma analizeaza pe toate partile , sa vaza daca baba e ok ...
...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgicul meu drag

, suntem toate alaturi de tine !!! Doamne ajuta sa iasa de data asta cu ochisori
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Georgi...
sparge gheata 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
atelocin74 spune:
Bravooo fetelor , ma bucur ca sinteti alaturi de Giorgia si ca o sustineti ea merita cu siguranta ,spun asta pt fetele care nu o cunosc personal.Si va mai spun ca este bine , analizele bune , outze frumoase , endometrul 8,5 si maine face inseminarea asa ca puteti sa incurajati cu incredere.Doamne ajuta !!!

felix76 spune:
Georgia, pumnii stransi pentru tine!!!!!!
Uite, scot si fetele dansante pentru bebe din burtica ta

Abia astept sa ne scrii (multumim Ate ca ne tii la curent!!!!)
pup,
Felix