Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 16
anamy spune:
ancaoradea,cred ca ai dreptate,asa zic si eu numai ca nu normal n-ar trebui sa se itample asa ceva.
andrtuzac ,intradevar nu am reusit nici la prima IA,nici la a 2 a ,dar luna asta am facut HSG si rezultatul e cat se poate de bun,trompe permeabile,iar luna septembrie voi incerca inca o IA si daca nici acum nu reusesc ma duc la debrecen ca nu mai am nervi.
succes fetelor
mada23 spune:
Georgi...
m-ai ametit cu mesajul tau
nu am inteles ce faci pana la urma IA, Fiv, dar macar ti-au venit invadatorii?? eu oricum iti tin pumnii si ma rog sa vii cu bebe la burtik, indiferent prin ce metoda.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
Micky2007 spune:
georgia iti doresc ceea ce imi doresc si mie, unul doi sau trei bebelusi atat. Te pup
Eu sunt prin zona dar nu stiu cum sa te recunosc, ca sunt foarte multe fete romance la Clinica.
Multa bafta
Micky
magdita spune:
Georgic
, si eu astept mai multe detalii. Banuiesc ca daca ai spus ca analizele nu sunt grozave, le-ai refacut acolo in z2 de cm, deci prima IA nereusita. Ce urmeaza acum? Banuiesc ca IA nr.2, insa aceasta la Szeged. Asteptam mai multe detalii despre tot ce ti se intampla acolo. Doamne ajuta sa reusesti de data asta si sa nu mai fie nevoie de FIV
. Sunt cu tot sufletul alaturi de tine ! Doamne ajuta !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
fireyes spune:
Pai bine, Georgicule, trebuie sa trag cu okiul pe aici ca sa aflu asa o grozavenie???
nici mie nu mi-e clar ce faci acum, te mai bagi la o IA? ca pt FIV e cam devreme, numai daca nu stai mai mult pe acolo...
sa ne tii la curent si iti tin pumnii cu toata puterea, sa fie ce trebuie pt tine si sa depasesti usor "incercarile"....
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
georgia_c spune:
jo estet.... adica buna seara draghili mele ... de aici de la szeged... 
pei bine mai mada23, asa usor de ametit esti tu ?

... ei hai ca nici io nu am fost foarte explicit ... deci oamenii astia , adica dr din szeged m-au pus sa repet analizele hormonale din z2, care au iesit ... de mare exceptie ... adica TSH-ul mare ...si uite asa ma mai duc si pe la endocrinolog... oricum concluzia e ca ... voi face IA-ul ...sau macar asa sper io ..caci dr aici daca nu ai sanse , din varii motive , nu-ti fac ...
Micky2007, io is maine la clinica , ma injectez la burtic ...
... asa ca daca ma vezi ca bantui acolo ca tata lu' hamlet vino si trage-ma de mana ... ma ghicesti tu , ca vorbesc romaneste ...
magdita, da prima IA a fost pe langa ... sa duse pe apa in jos ...negative toate nene ... asta e ... si acu' ma "insamantez" la unguri
flacarico , apai te tine fata in priza cu toate detaliile ... nu scapi nici o informatie de la mine .. spune fata tot ... stai sa ma plimbe astia pe aici cu "mertzul"
dupa IA si iti spui toati cele 
va pupa tata ... si sa va gasesc burtoase pe toate ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Imbarligate sunt caile Domnului la tine, Georgicule, mama!
Sper si eu pt tine nu numai IA, dar inca una de succes, sa te scape de FIV...
Stoarce tot ce se poate de la dr Zadori!
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
magdita spune:
Georgicule

, Doamne ajuta sa reusesti
. Ne tii la curent, da?
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Georgica, pupacesc fata curajoasa si hotarata la maxim!!! Abia astept sa ne dai detalii fierbinti! Doua limiute iti doresc, sa faci un ungurel!
Va imbratisez pe toate fetele mele ungurite!
Felix
aerlilian spune:
Bineinteles ca si eu dau de tine tot tragand cu ochiul...Si te-am rugat sa ai grija de noi trimitandu-ne vesti...Sa vezi ce te urechez cand vii acasa!Sa vii cu bebe la purtator ca altfel nu stiu ce-ti fac!