Inseminare Ungaria

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

haideti fetelor sa veniti 2 in 1 aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgicule suntem cu ochii pe forum si asteptam cu nerabdare vesti de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

dragutele mele .... mi-am revenit din lunga mea excursie la rude..si o sa incerc sa va povestesc toataaaaa istorioara

aseee...am plecat din bucale , spre clinica in 23.08.2008, cand nu aveam nici semn de cm .. stiti ca facusem o IA cu dr tutunaru , care insa nu a reusit ..si in 24.08, venea "prietenul" meu cm .. numai bine picase duminica , asa ca luni cu arme si bagaje ,am plecat la clinica unde am facut analizele de z2, adica hormonale , care asa cum nu ma asteptam , da..da .. nu ma asteptam ... ati citit bine .. TSH-ul a iesit mare .. normal drita m-a trimis la endocrinolog , sa fie dansa sigura ca facem totul sa fie o reusita IA; ok , am mers si acolo , dupa ce deja incepusem , la sfatul dritei ginecolog sa iau eutyrox , deci am mers , am refacut analiza , mi-au facut si eco si consulattie de citirea a rezultatelor , si intrasem deja in paramentrii normali ...asta eram io .. asa pusa in prima faza la microscop .. insa apoi l-a luat pe sosulica la anlizat... si da-i taica spermograme .. deci in 25.08 facea prima spermograma , si ieseau 15mil , cand limita minima la ei este de 18 , ca sa faca IA , si mobilitate progresiva 28 cu limita clinicii de 30%...am zis ... ok .. lasa ca se va imbunatatii ca doar luase antibiotic si aia o influentase ... care frate-miu ..a doua spermograma mai naspa 10mil ... opa .. cum de vine asta ca in bucuresti ii iesisera la dr matei 49 mil... in fine .. am plecat noi cam plouati mai ales ca drita o tipa de nota 20(dar o sa povestesc io si impresiile personale ),ne-a zis , draghilii meu ... cam fiv e indicat .... si pentru ca pierdusem startul pt fiv , trebuia sa incep alt tratament normal , am zis ca indiferent cum facem IA ... asa a si fost , am facut o IA tripla ...adicatelea , mi-a facut IA sambata 06.09 , apoi 08.09 si 09.09... cu urmarit de ovulatie cu tot ....
ei cam asta a fost povestea IA-ului la rude

si acum impresii si pareri
cand sciam ca merg "la rude" , faceam o jumatate de plagiat dupa o persoana draga mie , insa ideea e ca m-am simtit ca la rude ..de fapt ca la mama acasa ... am dormit si io si sosulica ca doi prunci , nu stiu cum de vine mantocaria , dar dormeam mai bine ca acasa ...am nimerit peste niste persoane care ne-au facut sa ne simtim extraordinar , am uitata ca fac insejectii in burtik , , ca de fapt noi eram la tratamente , atat de bine ne-am simtit ...doua familii care ne-au ajutat enorm si care ne-au facut sa nu ne simtim straini si dezorientati ....
drita , este o femeie estraordinara , iar totul iti este explicat , notat in dosarel , ba mie , mi-a dat si o foaie cu tratamentul .. poate paream io mai neajutorata asa ...de fapt am intrebat daca se da , si mi-a zis ca la IA nu se da ,dar daca vreau poate sa imi dea ....

concluzia este , ca pt noi a fost cel mai fain concediu de pana acum , ne-am distrat , ne-am odihnit , ne-am simtit bine , si daca face si ochisori peste 2 sapt , inseamna ca DD a fost fff darnic cu noi ... pe langa ca sotulica a zic cand am plecat de la pensiune ca el parca a plecat de la ai lui , asa s-a simtit , nu reget nici 1 secunda ca am batut 1500 de km , pana acolo , chiar daca nu iasa .. pt ca .. stiu , am simtit ca s-a incercat totul pt mine

va pupacesc si oricine doreste informatii despre drum , cazare , mancare , tratament , traducatoare ..... orice ... cu mareeeeeee drag

va fata pt toata galeria .. ati obosit majoretele cat pt 2 ani de acum in colo

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgicul meu, bine ai revenit . Sa fie intr-un ceas bun cele trei IA si sa va ajute Bunul Dumnezeu ca peste 14 zile sa primiti cea mai frumoasa veste din viata voastra . Intr-adevar, cu totul alta abordare decat la noi. E altceva, dom'le, ce mai... . Pana la urma, decat sa faci mai multe IA nereusite la noi, mai bine una si buna acolo. Sper sa fie una si buna pentru voi , la fel cum a fost pentru Ancutza, viitoarea noastra mamica peste putin timp. Asteptam orice detalii care crezi ca ne-ar putea interesa. Pe mine ma intereseaza in principal costurile, dar mai vorbim pe mess.
Ma bucur ca esti din nou prezenta pe forum, ca tare mult mi-ai lipsit .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

hip, hip uraaaaaaaa Georicule... bine ai revenit ne era dor ce sa zic "respect" pentru vecini, bravo lor, organizare frate.
Doamne ajuta sa se cuibareasca un/doi/trei , ma opresc , bebei mici sa bucure inimioarele voastre.
Si cum totul se rezuma la bani, poate ne faci si noua un calcul la tot, drum, cazare, traducere, procedura in sine, tratament, dar fa-le publice sa stie tot omul
nu au obosit sa stii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

magdita, adevarul e ca abordarea e un pic diferita ... pana sa ajung prima data la clinica , imi inchipuiam ca e o clinica mareeeeeeeee... dar nu e ..e micuta si cochetica , insa asistentele de acolo sunt ca albinutele ... se misca de colo colo vaj , vaj ..astepti si acolo , ca dureaza de exemplu sa se prepare sperma pt inseminare ... dar macar cand intri in cabinet poti sa discuti linistita ceva vreme .. intrebi ca la scoala toate cele , te lamureste... desi si ei sunt ocupati .. si mi-a mai placut ceva ..au o finete iesita din comun ... nu sunt aroganti deloc ,ceea ce mie imi place de numa

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Gerogiana bien ai reventi. Ma bucur ca ai ramas cu impresii bune , si totatunci Doamne ajuta ca sa iasa si cu ochisori. Parerea mea daca e si vointa divina a iesi. Nu are cum s anu , tot s-or intilnit pe acolo citiva cu outele voastre.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, bine ai revenit!!! foarte bine suna ce ai scris tu acolo. De fapt nici nu ma asteptam sa te intorci de acolo cu altfel de impresii. Acum stai cumintica ca nu peste mult timp sa ne dai vestile bune pe care le asteptam cu toatele

Mergi la inceput

hai sa o iau pe rand de la coada la cap

1.procedura de iseminare -45000 forinti
2.tratamentul ( closty si merional)-5000 forinti(aici nu mai tin minte exact cat a fost exact o fiola de merional, dar ma uit acasa daca am bonul si va zic exact )
3.ovitrell-ul-10000 forinti
4.cazare-6000 forinti/noapte/camera
5.endocrinologul-12000 forinti ( cu eco , analize , si 2 consultatii)..asta la mine ca asa a fost cazul
6.transaltoare nu a mai fost cazul , ca m-a ajutat gyongy , tipa de la pensiune .. dar ma ducea la 35euro/zi ..dar sa stiti ca am auzit si de variante mai ieftine
7.cred ca in jur de 350 ron ( poate un pic mai multisor , dar asa rotunjit cam pe acolo )
8.mancarea e super ieftina ... sau noua asa ni s-a parut .. (dimineata mai beam lapte cu ceva cornuri), insa ai unde manca nu f scump, portii mari ,deci nu am facut un calcul prea atent la mancare
9.atentie la parcare ca trebuiesc cumparate tichete de parcare exact de la un chiosc de langa clinica , caci altfel va articuleaza de nu va vedeti ... neaparat , ca aia chiar nu glumesc ...detalii despre parcare , daca vreti mai multe , pt cele interesate , sa-mi ziceti ..si scriu
10.noi am avut si asigurare medicala si ne-au costat amandoua 75ron
11.prima spermograma a sotului-13000forinti

cam asta e .. sper sa nu fii uitata ceva , si daca da si imi amintesc fac corectii

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

GeorgiaBine ai revenit!!!!!Astept cu nerabdare vestea cea buna cu ochisori.Si povestioara ta de la ungurei, o notez cu sarg.pupaspiranta la

Mergi la inceput