Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Fetelor care ati fost la Techirghiol pt proceduri ginecologice, imi puteti spune care sunt conditiile de la sanatoriu.... as vrea sa merg si nu stiu cum sa procedez...

Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kerstin: Eu nu am stat cazata acolo....am facut procedurile ambulatoriu, deci nu stiu conditiile. Daca ai intrebari vis-a-vis de proceduri da-mi un pm.
Pup toate fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna fetelor sunt si eu o constanteanca ca voi numai ca sunt casatorita in italia de 5 ani ... ne dorim si noi foarte mult sa avem un bebe dar din pacate nu va putea veni pe cale naturala ci doar prin fiv cu donator...in urma controalelor pe care leam facut am descoperit ca am menopauza precoce adica ovare atrofice ..mar interesa mult daca exista vreo fata printre voi cu aceasta problema sau cunoasteti acest caz... si daca exista vreo clinica in CONSTANTA care face FIV CU DONATOR.ma puteti ajuta cu aceste informati va multumesc din suflet si va doresc tuturor sa aveti copilasi
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU SI MAICUTE DOMNULUI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! Scuze pentru absenta, am fost plecata in concediu la munte.
In primul rand
FELICITARIII GRAVIDUTELOR!!!
CRIS si aici iti spun felicitari si sarcina usoara!! Te astept cu vesti bune azi! Si abia astept sa ne vedem sambata si cu fetele care mai vor sa vina!
Ela2004 felicitari si sarcina usoara iti doresc! M-a bucurat mult si vestea despre tine, mai ales ca nu mai stiam nimic de tine, nu mai scrisesei de mult.

Va las, scuze ca nu scriu mai mult, ma pregatesc ca ne vin niste prieteni.
pe toate cu drag!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Kerstin ti-am trimis un email in care am explicat care este procedura. Daca nu l-ai primit spune-mi si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Buna fetelor!
Sunt mai veche pe forum dar n-am mai intrat din diverse motive...lipsa timpului, dar si faptul ca mie imi pare ca daca vorbesc mult atunci mi se intampla putin...nu stiu...asa sunt eu.
Acum, dupa 3 inseminari la Dr Tutunaru , nereusite, v-ati dat seama, m-am hotarat sa merg spre FIV. Acum in capul meu tb sa aleg intre Austria si Ungaria . Am intrat acum sa mai vad ce faceti si am aflat, bucuroasa ca Cornelia a ramas insarcinata cu FIV. Asa da veste buna.
Pana la FIV vroiam sa mai incerc si altceva intre timp...adica injectiile cu aloe. Stiti...eu nu mai mi-aduc aminte de cine facea injectiile si ce efect au avut. Mai stiu doar ca a ajutat la ovulatie...dar a ramas cineva facand injectiile ? Va rog sama ajutati!

Mergi la inceput

Kerstin, ti-am trimis si un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Din pacate nu ne mai vedem sambata pentru ca... nu mai avem ce sarbatori. Sarcina mea s-a oprit din evolutie, asa ca .... sambata voi face chiuretaj si nu o sa ma simt in stare de intalnire dupa.
Va si o sa ne vedem cu alta ocazie. Eu sunt bine pentru ca sotul meu este in sfarsit de acord cu adoptia. Asa ca o sa-mi ocup timpul cu procedurile.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Crisis81 as vrea sa stiu ce sa-ti spun insa nu-mi gasesc cuvintele,IMI PARE SINCER RAU!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Crisis81, ai luat o hotarare foarte buna, suntem pe aceeasi lungime de unda.
DD sa te ajute sa-ti gasesti puiul tau cat mai repede.
Sunt convinsa ca vei fi alt om dupa ce-ti vei tine bebe in brate.
pt tine.

Plec la serviciu, asa ca-ti scriu la ora asta, nu mai am rabdare pana deseara, sa-ti spun ce gandesc.

Mergi la inceput