Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 19
abibrinza spune:
Crisis, felicitari!
Am tot amanat sa-ti raspund la intrebarea cu sotii Balasa.Nu te duce la ea.In general e un macelar.Are mana usoara doar la chiuretaje, in rest e groaznica.Mama mea spune ca el e super.Detalii mai tarziu ca mi-a venit puiul de la cresa.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
crisis81 spune:
Nu e prima ora cand aud asa ceva. Deci ceva trebuie sa fie in neregula. O sa-mi schimb programarea care o am la ea. O sa incerc sa merg la el. Va puuuuuuup si va multumesc mult!

Cristina
4+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
abibrinza spune:
Am revenit.Eu am fost la un control la ea inainte sa raman insarcinata.A fost cumplit, mi-a facut toate investigatiile pe care le-am cerut, dar purtarea si vorba a fost ingrozitoare.La control am tipat de durere si replica a fost:'cand o sa nasti ce ai sa faci?'O vecina a avut cezariana facuta de ea sub orice critica, a trebuit reparata de dr.Chazli din cauza complicatiilor.
De el am auzit doar de bine, mama zice ca se poarta impecabil si e un medic de exceptie.
Pana la urma astea sunt parerile mele sper ca nu am suparat pe nimeni.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
ellanik spune:
Buna!De 2 ani incercam sa avem un BB.Nu merge! Spermograma sotului este urata...putini spermatozoizi si aia cam inerti.Ne-am decis sa mergem la dns Lutescu pt inseminare.Va rog sfatuiti-ma , trimiteti-mi cat mai multe informatii despre procedura si despre doctorita.Pot sa sper?Precizez ca mi-am facut analize si au iesit bine.Am fost si la control si e ok.Problema e la sotul meu si nu mai vrem sa stam.Va rog ajutati-ma chiar si cu un sfat!Sunt destul de pesimista! Multumesc mult!
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Buna!De 2 ani incercam sa avem un BB.Nu merge! Spermograma sotului este urata...putini spermatozoizi si aia cam inerti.Ne-am decis sa mergem la dns Lutescu pt inseminare.Va rog sfatuiti-ma , trimiteti-mi cat mai multe informatii despre procedura si despre doctorita.Pot sa sper?Precizez ca mi-am facut analize si au iesit bine.Am fost si la control si e ok.Problema e la sotul meu si nu mai vrem sa stam.Va rog ajutati-ma chiar si cu un sfat!Sunt destul de pesimista! Multumesc mult! |
Nu vreau sa iti distrug sperantele, dara daca spermograma este realmente proasta, atunci sansele la Inseminare sunt mici. Ele sunt destul de mici si cu o spermograma foarte buna. Eu te sfatuiesc sa mergi catre FIV cu care ai foarte multe sanse chiar si cu o spermograma foarte proasta.
abibrinza am programare la EL dar pe 20 octombrie.
si multumesc!Cristina
4+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
madaluta spune:
| citat din mesajul lui ellanik Buna!De 2 ani incercam sa avem un BB.Nu merge! Spermograma sotului este urata...putini spermatozoizi si aia cam inerti.Ne-am decis sa mergem la dns Lutescu pt inseminare.Va rog sfatuiti-ma , trimiteti-mi cat mai multe informatii despre procedura si despre doctorita.Pot sa sper?Precizez ca mi-am facut analize si au iesit bine.Am fost si la control si e ok.Problema e la sotul meu si nu mai vrem sa stam.Va rog ajutati-ma chiar si cu un sfat!Sunt destul de pesimista! Multumesc mult! |
mult succes...puteti incerca bineinteles si varianta inseminarii, dar cum spunea si cris sansele sunt destul de mici. Alte investigatii, tratamente ati mai facut? poate gasitti cauza, o tratati si veti obtine si rezultatul mult asteptat. important e sa aveti rabdare, sa nu disperati, sa nu va ganditi numai la asta si sa fiti cat de cat relaxati( dc puteti, bineinteles).Spermograma trebuie si ea repetata dc ati facut-o doar o singura data si trebuie sa tineti cont de anumite conditii pe care nu prea vi le spune nimeni de la laborator...
Nu vreau sa te sperii, dar eu l-am obtinut pe darius dupa 6 ani de chinuri...dar l-am obtinut...Nu mi-am pierdut niciodata increderea sau speranta k voi avea un copil...si d-zeu m-a ajutat acum si am 2...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
| citat din mesajul lui crisis81 [quote][abibrinza am programare la EL dar pe 20 octombrie. si multumesc!Cristina 4+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze... |
Ti-am zis eu k este foarte solicitat...daca voiaia mai repde trebuia sa spui k e pentru confirmarea unei sarcini obtinuta prin FIV si intelegea.De obicei pt confirmari medicii fac programari in timp util..nu peste luni de zile..
Dar ce faci, mergi in paralel, sau ai mers la L k n-ai mai avut rabdare pana pe 20?Cand mergi la echo?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Leditia spune:
Crisis,am intrat sa te felicit!Sarcina usoara si bb/bebei sanatos/i.
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

crisis81 spune:
Leditia multumesc! 
madaluta m-am hotarat pentru D-na L dar vreau sa am si o rezerva acolo. Pentru ca la Constanta nu vreau sa nasc.
Va pup!
Cristina
5+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie