Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MARIA 08, eu am ca medic de familie pe dr. Irinel Verman, dar nu prea am apelat la ea, pt. ca n-am avut nevoie. Sincera sa fiu, nu stiu cum e ca medic, dar m-am inscris la ea pentru ca e aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Crisis81 FELICITARI PENTRU REUSITA!!!
ESTI O INVINGATOARE!

maria08 eu am un medic de familie, dar nu prea ajung la ea, dar stiu ca e se poarta frumos cu pacientii, o cheama Tase Valentina si are cabinetul pe Badea Cirtan, este o policlinica veche. Un medic bun de familie este dna doctor Lilios, are cabinet pe Decebal chiar in capatul strazii spre B-dul Mamaia, e profesor universitar si are si competenta pe ecografie si medicina muncii. daca vrei mai multe detalii despre ea, ma interesez si o sa pot sa-ti dau.
va pup pe toate si va doresc un weekend frumos!

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

criss_2081, maria08, madaluta, jojo_miha, mav va multumesc pentru urari si pentru ca sunteti alaturi de mine!
Sa stiti ca nu am uitat ca am promis ca sarbatorim impreuna si cel mai probrabil v-m sarbatorii pe 4 octombrie, pentru ca e sambata, vine si Ioana pana atunci si voi sti sigur ca e OK.

Va pup si inca o data va multumesc!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis, cu intarziere iti spun ca meriti din plin aceasta binecuvantare.
FELICITARI!
Tu trebuie sa stai cumintica, totul va fi bine.
Ma alatur si eu voua pe 4 oct. tu doar suculet ai voie - pana atunci sper sa ma simt mai bine.
Am venit de la Techirghiol in week-end si de luni o iau de la capat.
Mi-a introdus si sedinte cu tampoane imbibate in namol, spalaturi vaginale, sper sa-mi faca bine.

toate fetele.
Eu intru mai rar, nu prea mai am ce sa va spun despre mine.
Va doresc un week-end placut si plin de caldura.
Am uitat, la sanatoriu am fost la dr. Cocei-nu stiu prea multe de el.
Mi-a zis cu totul altceva, inceput de uter fibromatos, anexita cronica proeminenta pe partea stanga si a mai zis ceva parca, oricum m-a bagat in ceata.
Nici nu vreau sa mai aud de alte diagnosticuri.
Crisis, daca vii la Techirghiol te astept si pe la mine.
Iti trimit un PM cu nr. meu.

Mergi la inceput

Bubu multumesc pentru cuvintele frumoase! Eu incerc sa nu ma deplasez prea mult in aceasta perioada asa ca o sa ne vedem pe 4. Te pup si iti doresc ce-mi doresc si mie.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Da Crisis, tu trebuie sa ai grija de bebei acum, sa le pregatesti terenul pentru urmatoarele noua luni.
O sa te menajam la intalnire, vei fi servita de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Crisis!!!!!!!!!!!! FELICITARI din tot sufletul! Ai grija de tine si de micile din burtica si sarcina usoara si la termen!!!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Crisis81 felicitari din toata inima si o sarcina usoara iti doresc...
Eu sunt o aspiranta mai veche si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar de urmarit v-am urmarit si m-am bucurat odata cu voi pentru realizarile voastre, sau am plans odata cu voi pentru momentele mai grele..
In sfarsit a sosit momentul si pentru mine..si ma bucur enorm de mult.. Sunt si eu insarcinata si rog fetele sa ma scoata de pe lista aspirantelor. Sunt in aproape 7 saptamani si ma rog la Dumnezeu sa fie bine in continuare. Eu sunt inscrisa la doctorul Balasa de la Medgidia si acolo o sa si nasc..
Va pup pe toate fetele si va tin pumnii...sa stiti ca la mine a durat 4 ani de zile pana a venit minunea, si chiar cand ma hotarasem sa incep mult mai serios investigatiile, s-a intamplat.. Deci fetelor, va tin pumnii si sa nu va dati batute, ca va venii si vremea voastra.. Dumnezeu este cel care le are aranjate undeva acolo...

Mergi la inceput

Va multumesc pentru FELICIRARI dear_bambie si ela2004!
ela2004 FELICITARI SI TIE !!!! Spune-mi te rog mai multe despre Balasa. Poate vin si eu la el.

Cristina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Crisis ce sa-ti spun de Balasa..este un doctor care discuta cu tine, este placut si la vedere..si eu sunt pacienta lui de aproape 3 ani.. La el am facut si o histerosalpinograma acum 1 an. Pot sa-ti mai spun ca am o prietena buna care a nascut cu el doi copii frumosi si sanatosi si am numai referinte bune despre el..
Hai sa-ti mai zic o chestie... Cand am vazut ca am doua liniute si betahcg-ul mi-a iesit pozitiv m-am programat la el si cum era cam tarziu pe 24 septemmbrie si nu mai aveam rabdare, m-am dus la Dantes intr-o luni sa fiu eu sigura ca este sarcina bine pusa si sa nu fie cumva extrauterina, pentru ca pe mine ma cam doare tare burtica... Si mi-a facut un echo, mi-a confirmat ca e sarcina si m-a mai programat peste doua saptamani.. si..atat...nimic vreo conversatie ceva.
In schimb, pe Balasa l-am sunat pe mobilul lui personal sa-l rog sa ma primeasca mai devreme de 24 ca sa ma vada, pentru ca am dureri, si bineinteles ca m-a primit, iar prima vizita a constat nu numai intr-un echo de confirmare, ci si luat tensiune, greutate, o lama si..o mica discutie.. Ce trebuie sa mananc, ce trebuie sa fac si ce nu... Deci, din punctul meu de vedere, eu sunt foarte multumita si nu as naste cu nimeni altcineva.
Singura chestie mai nasoala este ca are foarte multe paciente si se asteapta cam mult la el..dar merita.
Pupici..si poate mergem impreuna la controale..

Mergi la inceput