Regasiri (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Dbunny spune:
quote:
citat din mesajul lui Mironaquote:
citat din mesajul lui Dbunny
M-a luat a mea mama de urechi ca de ce-i vorbesc lui Dani mai mult spaniola decat romaneste...d'apai la gradinita daca merge si cere apa in romaneste in loc de agua o sa tot astepte sa-i dea cineva apa...daca are vreo nevoie si eu nu sunt langa el(singura care-i vorbeste in ro) si o sa ceara in romaneste ce facem... ???
gresesti gresesti gresesti
copilul invata ca doar cu tine vb romaneste - doar spaniola poate vb la gradi - cu Paco etc.
asa e cu copiii carora li se vb in mai multe limbi. invata-l si romaneste.
stiu o fam. in canada - au plecat cu copil de sub 2 ani care vb doar romaneste - au dat-o la gradi si in doua luni vb mai bine decat ei franceza.
apoi s-au mutat in partea engleza - la fel -au dat-o la gradi si acum vb trei limbi - nu a uitat romaneste - pentru ca ei vb acasa doar romaneste. vb si francezacu ea - unde e cazul- in rest ... engleza.
pai si eu tot din cunostiinta de cauza vorbesc, cand a venit frate-miu cu fata lui in Spania, si au dat-o aici la prescolar...
Chiar si acum (acu implineste 7 ani fata) se mai scapa pe alte limbi, adica pana mai anul trecut trebuia corectata, Nati vezi ca buni nu stie spaniola, spune-i pe romaneste, sau Nati vezi ca Paco nu intelege pe romaneste, spune-i pe spaniola...e ok cand langa ei este cineva care sa le spuna in ce limba trebe vorbit...dar cand sunt singuri...

Acu sa nu intelegeti ca nu-mi invat copilul romaneste, cum sa nu, doar ca parca as prefera sa se 'fixeze' prima data mai bine spaniola, din cauza ca traim in Spania. Daca ne-am duce sa traim in Ro cu siguranta as insista pe romaneste...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:

Fetelor am citit dar momentan sunt "varza"
Buna despre Bogdi ce sa spun.Se chinuie cu afte
de la atata medicanente.De 3 zile abia daca mai inghite ceva.Pana ieri i-am dat in gurita cu glicerina boraxata cu propolis fara efect pozitiv ,in contra cu o groaza negative.Azi i-am dat ,la sfatul unei prietene
(pt ca medicii mi-au spus glicerina boraxatasi atat),cu glicerina boraxata cu anestezin a mancat si la pranz si la 16
.A chirait putin dar a putut manca.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danita spune:
salutare !!!
pupici de la noi ptr voi ! v-am citit , v-am admirat ...
noi suntem ok, pregatim valiza ptr mare ;)
pup
D
dayanara spune:
drum bun danita, sa aveti o vacanta placuta si fara probleme
dodo am mai citit de glicerina facuta cu anestezin, imi pare rau ca se chinuie saracutul, sper sa nu fie stomatita ca aia e asa nasoala
azi am fost la doctor sa fac o radiografie in partea dreapta, sub coaste si mi.a mai facut si la tot toracele sau cum ii zice, ma doare rau , posibil de la faptul ca.l tin pe ivan pe partea stanga si dreapta mereu sta stramba....si-l tin destul
ivan si dayanara
alexandra_25 spune:
...sa ma prezint?sau va aduceti aminte de mine?...![]()
Si eu sunt "varza"...subscriu...fara chef...fara vlaga si fara somn noaptea....de 2 luni...in plina cura de slabire...doamne cat e de greu...nu poti fi cu toate...si cu voie buna si fara sunci...nu?..[;)
Va citesc in fiecare seara...si nu am reusit sa scriu nici un rand...dadeam raspuns la subiect si pe cand sa scriu...ma razgandeam...asa e starea mea de acuma...sper sa-mi treaca!
Mark e super bine...smecherasul s-a transformat in unul cu diploma...trebuia si el sa fie absolvent...nu?..
...ma alearga cat e ziua de lunga.....a trecut si de faza turbo...acum e supersonic...dar pe zi ce trece e si mai dulce si mai scump...si mai frumos...ha..ha(ca doar e al meu)...![]()
Inca nu am trecut de faza pamapers...uf si ce ma mai chinuie chestia asta...si se cere la olita dupa ce face in pampers...:"mama tishu"...!
E plin de vanatai din cap si pana la picioare...si toata ziua se da cu crema ca are "didi"...adica bibi...!
A inceput sa vorbeasca chiar foarte bine...si cate eram eu de stresata ca tace chitic...!
Nu am avut probleme de sanatate...si chiar ma bucur ca anul asta chiar deloc nu s-a racit....trebuie sa ma duc sa o pup pe doctorita ca inainte de revelion cand am fost asa de bolnavi la ultimul control ea ne-a urat sa nu ne vada anul asta deloc...
Am tot incercat sa pun si poze si nu am reusit...trebuie sa imi fac alt cont pe un program mai bun!
In schimb daca v-a fost dor de noi ne puteti vedea aici Familia de Moroseni
Sper sa apuc sa intru mai des...inainte de a pleca in concediu...va pup dulce pe toate si stiti ca va iubesc..nu?
Noapte Buna!
lizzy spune:
'neata la pranz ![]()
intrai doar sa va salut da' vaz ca n-am pe cine 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dbunny spune:
quote:
citat din mesajul lui dianarus78
'neata la pranz
intrai doar sa va salut da' vaz ca n-am pe cine
Noi muncim cu drag si spor...Alexandra te-am dat disparuta, tare frumosi sunteti morosenilor! Nu-ti fa probleme cu vanataile, acolo suntem noi pe locul 1, 2 si 3...
Si pe Bambo de ce n-o mai citim? In conced?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Mirona spune:
un mesaj rapid ca-s contra cronometru:
Danita - bagaje placute - drum bun si te asteptam inapoi cu poze multe. 
Dbunny si Diana - sunt si eu pe aici - va pup pe amandoua. 
Alex - ce bine ca ai mai dat un semn de viata. Sa nu uiti ca te iubim, da? Imi place poza asta fff mult. A crescut si se vede de departe cat de smecheras e. 
Imi place cu ce invidie se uita Marius la voi cand va pupaciti - iar in asta .... ii pap io degetele lui de morosan mic si frumos. 
Dayanara - te pup cu tot cu Ivan si mai tine-l mama si pe partea cealalta - sa echilibrezi durerea
- sa se duca.
si sa ne tii la curent.
Dodo -pupam micul print sa-i treaca. 
io azi la bucatareala- facut ciorba - papat printesa super bine si asa mari bucatoaie erau ....
am mai facut si ardei umpluti - is tare curioasa daca papa dupa ce se trezeste.
v-am tzucat - fug la trebi.
aaa! nu inainte de a va lasa in compania catorva poze de la Mako si nu numai. de aici inainte.
muncesc sa mai pun niste filmulete - da nu stiu cand or fi gata - anunt eu.
v-am pupat pe toate. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dayanara spune:
ce la moda e kara cu colanti si rochita :)
imi place poza asta si blugii tai sunt frumosi miro
alexandra, foarte frumos locul, muzeul staului adica, si poza mea preferata tot asta
e
diana spor la munca
kokorina ce.o face?¿
ma ajuta si pe mine cineva cu reteta de ardei umpluti ? am mai facut dar imi iese carnea tare si seaca, naspa rau
ivan si dayanara
Dbunny spune:
dayanara eu pt sarmale cer sa-mi macine carne grasa, tip ceafa(cabezada) si mai adaug si cate-o feliuta de slanina proaspata la macinat...ca daca nu iese seaca si de nici o culoare...
Miro...e ca o rata Kara...in apa si iar in apa...i-a crescut si parul, mai mai, te lasa sa-i faci codite?
Si vorbind de codite....angiiiiiiiiiiiiiiiiiii))))))))))))
Am uitat sa va spui ca am luat Danielului Huggies Natural Fit, adica tot scutece, dar na....si-s foarte incantata de ele, caci cu caldura asta....astea is tare subtirele n-au atata umplutura groasa, is foarte stramtute si intre picioare...tare sexy isi plimba bucutele Dani in ele
, avem o iritatie pe-o buca...maine il duce tac'su la pediatru...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel