Regasiri (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nici nu stiu de unde sa incep suntem bine sanatoase multumim lui d-zeu,nu ne dati la disparuti dar cum tati nu lucreaza avem timp sa ne plimbam peste tot asa ca avem timp f putin pt forum
Antonia e din ce in ce mai scumpa repeta dupa noi orice cuvant dar nu intotdeauna ii iesee din ce in ce mai cataratoare in 2 sec se urca pe masina de spalat pe dulapul de bucatarie
Am fetita mare face pipi kk la wc ne uimeste pe zi ce trece

In weekend am fost cu cortul la munte a fost nebunie a alergat unde a vrut si unde nu a vrut,s-a balacit in piscina in rau si dormea cate 3 ore

Am vazut toate pozele pe aste nu le sar niciodata

revin cu poze mai tarziu

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poze noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

urgenta mare...........
mi-am gasit o fosta colega de facultate pe net. (un articol de ziar). traieste in franta.imi doresc enorm sa-i scriu si nu stiu ce fel de adrese mail sunt in franta.
la noi se scrie un nume:ex:************@yahoo.com. am vazut ca italia are in lc de com, it. .......nu stiu franta.
va implor daca cineva stie..sa ma ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

daniela, in loc de .com se scrie .fr

este prima data cand mai intru sa citesc un pic dupa o saptamana

noi suntem bine
iuliei sta sa ii sparga primul canin, insa se comporta destul de bine
eu, in continuare, sunt foarte ocupata si la servici si acasa
acum scriu cu o mana, cu cealalta tin tubul de iribal pt. iulia sa nu il verse, iar ea face baloane
pana reusesc sa intru din nou, va pup pe toate

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,

Acum suntem Ok;a scapat de afte si mananca ,e vesel si plin de viata.

Poftiti la si o

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza ...si eu tot la intind dupa cafea pe-aci si nimeni nu-mi face...azinoapte ne-am tot invartit unul dupa altul vreo 2 ore(de la 2 la 4), am dormit cu el, ca tare se foia si mi-era frica ca pica din pat

Azi avem pranz la restaurant cu colegii de munca si sefii, e petrecerea de Good bye pt unul din colegi...

Dodo ma bucur ca sunteti bine

Bambo a dormit Antonia in cort? ea doarme tun noaptea?ma gandesc ca i-a prins bine aerul curat...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am scanat 2 www.flickr.com/photos/dbunny/?saved=1" target="_blank">poze vechi...ce timpuri erau si alea...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

multumesc de sfat.
se pare ca m-a apucat febra regasirilor.
mai am o problema;in facultate cea mai buna prietena era israelianca. dupa terminarea facultatii nu ne-am vazut. f rar am vorbit la telefon. ultima data ea se afla in (sper ca am scris corect, leg telefonului nu era prea buna)ERISON LETION.ISRAEL
cine stie ceva despre acest oras, regiune, nu stiu prea bine despre ce e vorba sa scrie aici.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am pus poze de la mare! Nu am mai plecat la tara ca a plouat rau, astept sa se indrepte vremea si apoi poate plecam un pic!

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - stiam eu de ce tot vreau sa vad pozele de la nunta, ai fost o mireasa superba! ai o fatza frumoasa, iti sta bine si slaba cum erai mireasa si mai durdulie cum erai in poza de 7 luni
in pozele de nunta apare si tatal tau, asa.i?

bambo - chiar cum i.a priit antoniei dormitul la cort?
frumoase pozele asa in natura, imi aduc aminte de marani :)

carla - v.am vizionat si pe voi, asa dulce e uriasa ta :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput