Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri daaaaa super hoteluri, primul e foarte tare .. Doamne ce culoare are apa ..

laurici ne apropiem si noi de juma' de an, tre' sa se faca cuminte, n-are incotro ca altfel o "bate" mami.

virgo eu nu mai fierb apa. fierbeam la inceput insa acum doar o incalzesc.

lala felicitari!!! super, abia astept s-o vad si pe bitzi mergand de-a busilea.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

LALA felicitari pt.flacaul tau...e baiat mare!!!
Angi bravo pt puiul papacios...a mea nu vrea carnita decat la borcanele,facuta de mine nu-i place...si la mine in oras asa greu sunt de gasit borcanelele astea

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata fug ca ne pregatim de plecare la botez.

pupilici la zuzici si clopotei!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

LALA felicitari pt.flacaul tau...e baiat mare!!!
Angi bravo pt puiul papacios...a mea nu vrea carnita decat la borcanele,facuta de mine nu-i place...si la mine in oras asa greu sunt de gasit borcanelele astea

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

lala ,multi pt tine si bibi!!multumesc!!culmea..se gasesc la librarie si nu la magazine de copii...hmm
vroiam sa te intreb cat are bibi in lungime??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

LALA felicitari pt flacau!!! Uau, merge de-a bushilea!!! PUturosul meu se pare ca vrea sa sara peste etapa intorsului de pe spate pe burtica, e greu tare curutzu' si nici acum nu se intoarce decat pe o parte. In schimb sta in fundulet si picioare. Sa incerc si eu sa-l pun mai des pe burtica, in pozitia asta am observat ca stie sa-si ridice fundul in sus, dar capul ramane jos.
Tati i-a luat premergator masinutza de la Primii Pasi si vad ca e super incantat, mai ales de volan, claxoneaza si invarte de el la greu.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Am o curiozitate... daca sunt indiscreta... iarta-ma si nu-mi raspunde !
Tu te-ai mutat definitiv in romania? Gata cu olanda?

Aproximativ . Mai sunt de rezolvat cateva lucruri importante , de domeniul financiar . Dupa care si sotul meu o sa ne urmeze . La inceputul anului viitor o sa stim sigur ce si cum .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Zuzici, vreau un sfat va rog. Cum sa-l fac pe carabush sa bea ceai, nu vrea nici in ruptul capului sa bea. Nici cu papa nu se omoara prea tare e pur si simplu DISPERAT DUPA TZITZI!

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Si noi suntem prin zona... Azi nu am iesit afara deloc... Sunt super racita si am o leneee... Dar cred ca iesim repejor, ca asta mic nu mai are stare... Bine, a si dormit de pe la 10:40 la 12 si un pic, sa nu ii fie de deochi! Si de atunci zici ca are titirez la fundulet... A papat binisor azi... Speaking of which, Angelique, ce frumos ca Pupi papa asa de bine! In sfarsit, ti-ai regasit linistea! Sa vezi ce mandrete de flacau se face el!
Eu nu am rezistat tentatiei de a trece din nou la laptic, ieri m-am apucat iar de supita - morcov, dovlecei si putin ardei kapia galben - si a papat 150 ml, dupa care a mai bagat si ceva laptic, azi la fel, da' mi se pare ca lapticul meu a scazut considerabil de cand cu greva foamei... Adica el se declara multumit, dar eu simt ca "bate vantul" pe acolo... O sa incep sa ma mulg iar... Oooof, credeam ca am scapat... In fine, ideea e ca de maine ne bagam si la a doua masa de dimineata cu ceva fructe... Initial o sa ii dau piure de mar copt, apoi ii bag treptat in el niscaiva cereale, nu prea multe, apoi il trec pe fructe crude cu cereale, apoi scot cerealele cand se obisnuieste burtica si bag branzica... Intortocheata stratagema, da' asa ma gandesc eu ca e bine pentru el... Si sper ca pe la 6 luni jumate, 7, sa papam si noi branzica on a regular basis, si iaurtel...

Ellenuta, vad ca tu mereu ai ceremonii d'astea... Nice Sa nu uiti sa ne pui poze cu tine, ca tare frumoase tinute iti alegi! A, sa nu uit, un pupoi mare si umflat pentru Bitzilina cea rasfatata!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

gata fug ca ne pregatim de plecare la botez.

pupilici la zuzici si clopotei!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

elena petrecere frumoasa la botez!!
]felicitari LalaD!!abia astept si eu sa mearga de-a busilea...sper sa nu treaca de etapa asta daca deja cere sa stea in picioare..
lala20, felicitari si pt voi pt pasii lui bibi!!!ai fetita mare!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Referitor la apa, DORNA e cea mai buna(dupa parerea mea). Daca va uitati atent pe eticheta scrie ca e potrivita pt prepararea hranei bebelusilor. In plus e singura apa cu continut scazut de sodiu. Multor gravide cu probleme, de ex nu le este indicat sa bea orice apa(din cauza compozitiei chimice), Dorna e recomandata de medici, fiind mai "usoara" din acest pdv. Nici eu nu o fierb, decat cand fac mancare pt Luca.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput