Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
Salutare!
In primul rand felicitam Trandafirasul pentru primul 'spin' iesit! La mai multi si fara dureri sau febra!
In al doilea rand, de la sora-mea citire: ca sa faci cupilu' sa accepte biberonul, il 'incerci' cu el dupa fiecare masa si inainte de masa. Chiar daca iti ia 20 ml, e un succes. Tudor a acceptat biberonul desi avea dinti (din cate imi amintesc), dar am avut nervi de otel. Ii dadeam papa solid si apoi il incercam cu ceva lapte. A acceptat, mai greu, ce-i drept, dar acum papa un bibe de 200 ml in timpul zilei. Dimineata si seara e cu tzitzi, dar in curand cred ca-l intarc, ca incep serviciul. Azi trebuia sa fie deja prima zi de serviciu, norocul meu a fost concediul de odihna, ca mi l-au dat pe tot.
Acum fug. Am ceva mic de lucru pt. serviciu (sa-mi salvez orele de concediu, sa ma plateasca la sfarsitul lunii
), apoi hranesc un misunator si il duc la un mic shoppig. Va las ca mestereste pe la unitatea de baza...a ajuns acolo!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
hello mamici si pitici. ce mai faceti ? veseli, voiosi, dintosi ? bravos !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Carpatino, nu-mi raspunzi la intrebari, bineeeee !
Tomasa, unde-ai fost in concediu ? Din pacate nu stiu sa-ti zic cu bibele, al meu n-a avut parte de altceva in afara de bibe, pe care l-a luat cu drag si spor inca din maternitate.
Melania, ai facut analize puiului ? cum ii dati calciu, asa pur si simplu la sfatul medicului sau dupa analize ? eu stiu ca-i f greu sa se stabileasca lipsa calciului la o varsta asa mica, sunt necesare investigatii .
Prisi, da' ce spor ai avut ! ti-aduc si io niste camasi ? Imi zicea mie tanti mimi ca daca ai un fier de calcat bengos calci intr-o zi cat altele intr-o luna, precum Fat-Frumos
, da' la mine nu se aplica. Daca o chem si pe dna Teo, m-am rezolvat !
Dna Teo, cum e cu intoarcerea pe baricade ? Cum se comporta Mihnutu fara tine ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
prisi spune:
quote:
Prisi, da' ce spor ai avut ! ti-aduc si io niste camasi ? Imi zicea mie tanti mimi ca daca ai un fier de calcat bengos calci intr-o zi cat altele intr-o luna, precum Fat-Frumos, da' la mine nu se aplica. Daca o chem si pe dna Teo, m-am rezolvat !
draga mea daca vrei pot face cinste cu o tura de calcat camasi sunt specialitatea mea si eu ma relaxez cand calc , dar de saptamana viitoare pe asta mi-am facut planul de relaxare
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Buna! Si eu vreau solutia pt biberon dar nu cred ca exista ceva general, fiecare copil accepta cand e pregatit si din cate vad unii trec deja la canita.SIM tu ziceai ca nu prea mai vrea sa suga Stefan, a trecut la biberon?MAD si eu sunt terminata se trezeste din ora in ora chiar la juma de ora cateodata
nu mai rezist, daca solutia este intarcatul cred ca asta fac la un an
desi nu vreau.Si eu stiam ca vara nu se da calciu bebeilor eu vroiam sa intreb de VIGANTOL daca bebe sta suficient de mult la soare oare mai e nevoie? Voi mai dati vigantol?Pe la noi inca nu a trecut zana aia cu dintisori desi am facut 10 luni. Si mie mi se pare ca ar vrea sa apara unul sus, jos nici un semn.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Hello, hello! Noi am umbat lelea pana acum, abia ne-am retras la baza. Am fost la dentist, la casa, am spalat masina si i-am facut si plinul (de pe cardul firmei, desigur) ca o dau inapoi diseara.
Carpatino, 2 luni, parol! Da' ce te faci ca ziceai ca nu vrei sa te vada duamna Teo asa
Felicitari pt dintisor!
Tomasa, bine ai revenit. Pt bibe: nervi de otel in primul rand, trebuie sa i-l oferi, asa cum zice Yaia, si inainte si dupa masa. Parca stiam ca Sabina i-a dat Sofiei lapte de vaca la cana, dar mai tarziu de un an, parca pe la 1 an si 8 luni.
Marta, nu vii si pe la noi
? Am si eu un maldar de camasi necalcate si nu am nici un chef de ele. Da' poate diseara ma indemn si eu, ca tot e sotul in delegatie
.
Papanash, sa stii ca tanti Mimi are dreptate, un fier de calcat bengos te ajuta mult. Eu consider ca sunt 2 electrocasnice f importante: fierul de calcat si masina de spalat. De aceea, mi le-am ales cu mare grija si sunt ffff multumita.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
myral spune:
Am revenit.Noi am tras-o cu raceala aia cu febra de la 9 luni pana aproape de 10. Abia terminasem antibioticul si iar i se infundase nasul, cred ca a mai avut mucisori inca vreo 10 zile dupa antibiotic
disperasem. Cu greutatea a stagnat ca si asa era destul de grasa
o fericire nu alta. Abia a inceput sa mai manance sper sa nu incepem cu dintii acum.Motric ce sa zic abia evoluam, se ridica si ea in genunchi in picioare nu o tin balamalele, si a luat pozitia de patru labe, deocamdata se balanseaza, stiti miscarea
. Eu oricum ma bucur ca evolueaza si nu mai e nevoie sa vizitam neurologul. Dar din pacate o sa il viziteze bunica mea, care e mai bine dar nu mai poate face nimic, se chinuie maica mea cu pampersii
cu ea e ffff greu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Myral, Stefan a primit bibe cand am inceput sa merg la dentist. Nu am avut ce face dupa anestezii, i l-am oferit si pana la urma l-a primit. Prima seara a fost crunta, m-am dus la dentist pe la 7 juma seara ca ma durea de nu mai puteam. Bineinteles ca in seara aia nu a mai pupat san, asa ca a oftat si suspinat cu tetina in gura, a baut 20 ml si a adormit cu jale mare. Usurel, usurel s-a obisnuit.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
myral spune:
SIM a mea incepe sa urle si sa planga ingrozitor daca nu primeste san mai ales noaptea, am incercat cu putina apa dar nu merge, biberonul nici sa nu-l vada il impinge cat colo, nu vrea nici sa guste apa macar din el, de lapte nici nu mai vorbesc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ah si noaptea suge de fapt fff putin si adoarme dar pana nu pune gura pe tzatza nu se lasa.Si ca noutate suntem iritate la pasa, cred ca si caldura e de vina desi la noi merge aerul conditionat pe hol aproape non stop. Am incercat sa stam dezbracate, cu apa termala, o crema pt iritatii de la avene cu oxid de zinc, cutaden doar se amelioreaza apoi revine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)