Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

iubita_tiana si eu sper imposibilul, insa realitatea e alta. Vreau sa ma insel, sa stiu ca beta HCG a scazut, insa sarcina e bine. Dar pina marti la eco doar i-mi pot da cu parerea, voi sti atunci cum stau. Multumesc pentru incurajari! Prin catre ai trecut si tu Doamne! Sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa, pentru ca atunci totul e pierdut! I-ti doresc si tie multa putere pentru a merge mai departe, pina la implinirea visului tau!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eram gravida cand am citit durerea lui Bianca Brad....si nu am avut curajul sa ma uit la link-urile puse la urma ......in dimineata asta nu stiu ce m-a apucat si m-am uitat......nu reusesc sa ma mai opresc din plans.....nu am apucat sa ma uit la tot....imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin aceasta durere.....Domnul sa va calauzeasca pasii....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisacom spune:

nu am crezut vreodata ca o sa am puterea sa infrunt o asemenea experienta, sunt doar doua saptamani de cand am facut inreruperea de sarcina datorita unei opriri din evolutie. nu stiu sigur de la ce s-a oprit puiul meu din evolutie se pare ca am fost expusa la o rubeola am avut indicele antirubeolic igg 168 iar cel igm 9 (nu am avut rubeola in copilarie, dar am fost vaccinata la 14 ani). este groaznic... cand vad un bb pe strada plang cand vad o femeie insarcinata plang si ma intreb de ce??? pentru ce??? seara adorm cu imagine spitalului in ochi ma trezesc cu aceeasi imagine am cosmaruri cu sala de operatii... si cei din jur se uita la mine ca la o fiinta demna de mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor nu am mai scris dar am fost mereu alaturi de voi,mi se rupe sufletul cand citesc aceste mes "pline de durere".NARCISA ami pare sincer rau ,tot ce pot sa ati spun e sa fi tare ,sa nu te mai chinui singura cu aceste ganduri stiu ca este greu si eu am trecut prin acest cosmar ,ancerc sa merg mai departe si sper ca antro zi va veni si soarele pe strada mea .Ati doresc tot binele din lume ,fi tare ,mergi cu capul anainte tu nu ai facut nimic gresit asa a vrut D D .va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna dragelor si scumpelor. Va simt ca si surorile mele....
M-am obisnuit cu ideea ca am avut a treilea avort spontan. Intre timp doctorul meu mi-a facut trimitere la clinica de fertilitate. Dar ieri am aflat ca sunt iar insarcinata. Sa spun ca ma bucur? Dupa ce pierzi sarcini fiecare clipa dintr-o noua sarcina e intunecata. De cate ori merg la baie am inima stransa...
Deocamdata sarcuina e foarte mititica. Am avut ultimul ciclu in 4 iulie si la analiza de sange in 23 nu eram insarcinata, ieri a iesit HCG 88. Deci sarcina desi astia o calculeaza de aproa[pe 4 saptamani e doar de 2. Am o frica...
Ma rog si sper sa vina soarele si pe strada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaT, ! Sper sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisacom spune:

multumesc pentru gandurile bune. incerc sa trec peste mai ales cand citesc despre alte cazuri mult mai grave, ma intreb daca voi avea puterea sa mai incerc, asa cum au avut multe dintre voi. sotul meu isi doreste atat de mult un copil si pentru el nici nu se pune problema sa nu mai incercam. mai am doua saptamani de asteptat pana imi ies analizele prelevate la intreruperea sarcinii si sunt curioasa ce mi se va spune a fost sau nu a fost expunerea la rubeola a fost o "neintelegere" cromozomiala sau ce a fost. oricum pana nu voi sti cu siguranta de la ce s-a ajuns la oprirea evolutiei nu voi mai incerca. multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olga sper sa fie bine de data asta.Iti tin pumnii.
Ioana ce ai mai facut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele. Eu sunt azi in ziua 25 a cm si sunt cam suparata... Am facut de dimineata un test Sure Check (nu la prima urina), si a iesit Clar Negativ.

Cu toate astea ma simt mai gravi ca oricand (am temp ridicata, fac pipi noaptea, ma dor sanii si am usoare stari de greata). Oare oi fi luat-o eu razna sau e doar un rezultat fals negativ ?

Eu am mai pierdut 2 sarcini si la a doua am patit la fel in ziua 25 test negativ si in ziua 28 test pozitiv.

Voi ce ziceti ?

Teo2rina tu parca ai simtit la ultima sarcina ca esti gravi inainte sa faci testul de sarcina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Mergi la inceput