Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 16
malla spune:
buna din nou...
Prima sarcina am pierdut-o la patru luni si jumatate si a doua la o luna si jumatate.(saptamana trecuta)
deci, intrebarea mea ramane valabila...
Multumesc mult.
Andrei si Adriana
unducthable spune:
Ioana , nu am crezut ca voi scrie la acest subiect cand am fost in necaz... si acuma mi-e greu sa te vad ca si tu scrii aici ;
fetele de aici sunt luptatoare ca tine,
ti-am scris mai multe la subiectul cu endometrioza, ca am vazut prima oara ca ai scris acolo.
cu drag, diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
catalina2307 spune:
Nu m-am gandit niciodata ca o sa trebuiasca sa merg sa ridic rezultatul necropsiei bebeilor mei...azi trebuie sa o fac.
Doamne da-mi putere.
adinell cam asta este si o parte din raspunsul tau.Cel putin la prima sarcina pierduta unde bebeul era marisor ar fi trebuit sa se faca necropsie si asa ai fi aflat daca cauza este de natura infectioasa . Dupa bebeul avea malformatii sau orice alceva de natura infectioasa cam stii de unde sa incepi. Daca nu probabil trebuie sa faci teste de coagulare, analize cariotip..oricum medicul tau stie cel mai bine cam care trebuie sa fie inceputul.
Ioana ...iti scriu si aici. Medicii de prin alte tari recomanda ca si in conditiile in care se elimina embrionul singur sa se recolteze din tesut si sa se faca analize. Aici habar nu am daca intereseaza pe cineva. Cu toata durerea pe care o ai iti recomand sa te interesezi repede si sa vezi daca exista macar o clinica privata unde ai putea sa faci acest lucru.
Catalina
diana21 spune:
Catalina, uf, grea zi pentru sufletelul tau!
Ma gandesc la tine, sa stii!
Si nu am uitat de cafeluta, astept doar un moment mai...cu liniste in suflet pt. tine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
catalina2307 spune:
Am luat rezultatul.
Bebe fetita : 50g , atelectazie pulmonara totala bilaterala, autoliza viscerala moderata.
Bebe baietel : 30g, atelectazie pulmonara totala bilaterala, autoliza viscerala moderata.
Mie mi se par cam micuti chiar si pt gemeni.... in rest sa vedem ce spune dr diseara.(16 saptamani -
[red]Diana[/red te pup.
Catalina
ancadragoman spune:
Ioana eu am avut o sarcina pierduta la 6 saptamani si s-a eliminat singura ,nu a fost nevoie de chiuretaj.
Imi pare f rau 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Ioanatugs spune:
catalina2307 multumesc frumos pentru sfaturi si gandurile tale frumoase! Prin ce treci tu acum, nu stiu de unde ai atata putere sa incurajezi si alte fete.
many_bani i-mi pare rau ca ai trecut si tu prin aceeasi suferinta! Multumesc pentru incurajari!
irinabobe multumesc si pentru sfaturi si pentru ca mi-ai impartasit experientele tale.
Ancadragoman, Diana va multumesc!
cu drag Ioana
laurraa spune:
Ioana, de "dorit" este sa se elimine singur (in astfel de situatii), caci nu numai ca este neplacuta interventia chirurgicala, dar nu face nici bine la organism, nici la psihic...Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa ceva si pentru many_bani ca trecut printr-o asa incercare.....
Sa dea Dzeu sa va refaceti cat mai repede si sa o luati de la capat cu vointa si va fi bine in final, o sa vedeti.
Eu am avut o sarcina la 8 saptamani descoperia ca s-a oprit din evolutie si doctorita nu facea altceva decat sa-mi ia BHCG.Aveam sac embrionar gol, sau probabil fusese embrion si se absorbise....nu am inteles nici pana in ziua de astazi.Ce-i cert, e ca nu am facut chiuretaj.A inceput o sangerarea foarte abundenta pana l-am eliminat singura....Acum ma gandesc ca poate trebuia sa fiu curatata intrucat la un an cand am ramas iar insarcinata am pierdut sarcina la 21 de saptamani.....desi doctorita imi repeta de n ori ca e curat uterul si s-a curatat singur.Dumnezeu mai stie.....si cu doctorii astia.
Pupici dulci
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
Ioanatugs spune:
Lauraa of doamne prin ce ai trecut tu!
I-mi pare tare rau!
Propune-i sa faci o histeroscopie, care te va lamuri cum stai! Eu una vreau sa fac in toamna o histeroscopie, ca sa fiu sigura ca e ok uterul, dupa aceasta incercare!
Catalina2307 i-ti multumesc frumos pentru mesaje, esti un suflet mare si puternic si-ti doresc numai bine. 
Eu am luat azi rezultatul de la repetarea beta HCG-ului si era 347.3 si am in continuare aceleasi simptome de sarcina si nici urma de pata. Abia astept sa vina ziua de marti, cand merg la eco, sa-mi spuna ce sa fac in continuare. Eu am oprit si tratamentul de sustinere de doua zile.
cu drag Ioana
iubita_tiana spune:
ioana, eu am pierdut prima sarcina, la 7-8 saptamani de la um, si trebuie sa ti spun ca a inceput cu dureri ingrozitoare, sangerare abundenta, si dupa 1 prima zi de sangerare si tratament de sustinere injectabil, si am eliminat ceva cat un ou de pasare, asa arata, l-am adunat de pe jos din baie cand m-am dus in spital sa ma spal....., la a doua, sarcina s-a oprit fara simtome, sie ra mare, 24 sapt, acum la ultima care o banuiesc eu doar, a fost un avort menstrual la 5 saptamani, care s-a eliminat singur, dar nici nu am sangerat exagerat, am avut doar niste crampe, ca la orice ciclu, si sangerare mai mult maro, decat rosie, si era cand maro, cand rosu.....poti astepta sa se elimine, oricum fa un eco inainte de a lua orice decizie.......poate e sarcina mai mica decat crezi, poate nu e sfarsit totukll
inca o speranta sfaramata...