Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

iubita_tiana, asa a fost sa fie genetic cu placenta sau a avut o cauza? saracutza de tine prin cate ai t

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Trebuia sa-mi vina cm pe 18 si nu a venit.Ieri am facut 2 teste si au iesit 2 liniute.Nu ma pot bucura inca ptr ca de luni am o scurgere rozalie si imi este tare frica.A mai avut cineva aceasta scurgere?Ce poate sa fie?Eu abia maine merg la ginecolog si simt ca innebunesc pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Asa e viata si cu bune si cu rele, nu le putem avea pe toate mereu, dar e bine sa tindem spre o viata roz! Va spun sincer ca nu stiu de unde am atata putere, sa va scriu aceste randuri , avand in vedere prin ce trec in momentul de fata! Nu vreau sa iau nimic in tragic, pentru ca stiu ca sunt oameni care sufera mai mult decat mine si stiu ca intr-o buna zi visul mi se va implini. Cred in continuare cu tarie asta si nu sunt suparata pe Dumnezeu, din contra ii multumesc ca m-a facut sa traiasc magia de a fi insarcinata, chiar daca a fost pentru scurt timp. Da, puiutul meu s-a oprit din evolutie, beta HCG-ul era cu doua zile in urma 515, iar azi era numai 420. Nu am avut nici un simptom, care sa-mi indice lucrul asta, ba chiar il vazusem la eco si era in uter, desi in mod normal un ecograf simplu, poate nu l-ar fi observat. Insa eu am fost la un eco 4D si l-am vazut ieri, ca astazi sa constat ca beta a scazut. Eu am fost ingrijorata pentru ca nu s-a dublat cum trebuie decat la Giulesti, cand a fost in z14 dupa ET = 120 si dupa doua zile, in z16 = 277, pe urma crestea cu cate o suta la fiecare doua zile. De aici teama mea, ca ceva nu e in regula cu embrionul meu mic. Nu-mi place ca va dau o astfel de veste, dar vreau sa incurajez si alte fete care sunt in aceeasi situatie cu mine, pentru ca eu promit ca nu ma voi lasa pina nu voi reusi, nu voi renunta nici o clipa la visul meu frumos!! In toamna sunt hotarata sa o iau de la capat, acest gand ma intareste si ma face sa traiesc pur si simplu. Singurul lucru care ma sperie acum e, ca desi sarcina s-a oprit din evolutie, ea e inca in uter, nu am nici cea mai mica pata, nici o durere care sa anunte ca sarcina s-a pierdut. Oare se va elimina singura, sau voi ajunge la chiuretaj?? Pentru ca la eco, era bine prinsa in uter. Doar aceste ganduri ma sperie si as vrea sa stiu ce-au facut alte fete in situatia mea? Sarcina am obtinut-o prin FIV si aveam 5 s si 5 zile, iar acum sincer nu stiu ce sa fac? Oare se va elimina singura? Marti am programare la eco, dar pina atunci???!!
Simi77 stai linistita iubita, ca scurgerile acelea rozalii nu inseamna nimic rau. Eu nu am avut nici o scurgere si nici o durere si totusi s-a oprit din evolutie. Tin pumnii maine la eco!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana,
Poate mai sunt totusi sperante Sunt alaturi de tine

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Nu am mai scris pana acum la acest capitol insa am citit zilnic dupa ce m-a lovit vestea ca embrionul meu s-a oprit din evolutie. La eco de 8 sapt. totul era in regula iar la 12 sapt. nu mai avea puls. A fost o sarcina dorita si asteptata 10 ani de zile, obtinuta prin FIV.
De fapt vroiam sa- i spun Ioanei ca m-am bucurat ptr. ea cand am citit la aspirante ca testul este pozitiv si nu intelegeam de ce scrie azi aici. Ioana fiind numai 5 saptamani este posibil sa se elimine singur. La mine a trebuit sa fac chiuretaj ptr. ca era mai mare. Plang pt. tine plag ptr.fiecare fata care trece prin asta. Eu am facut parte din seria neagra, dupa mine urmand Catalina si apoi Luca-Luca si poate cate alte fete care nu au scris.Sfatul meu este sa nu astepti totusi pana marti si sa mergi totusi mai repede la doctor.
Va pup si sper sa reusim sa ne tinem puiutii in brate.

Mergi la inceput

Buna,
Nu am mai scris pana acum la acest capitol insa am citit zilnic dupa ce m-a lovit vestea ca embrionul meu s-a oprit din evolutie. La eco de 8 sapt. totul era in regula iar la 12 sapt. nu mai avea puls. A fost o sarcina dorita si asteptata 10 ani de zile, obtinuta prin FIV.
De fapt vroiam sa- i spun Ioanei ca m-am bucurat ptr. ea cand am citit la aspirante ca testul este pozitiv si nu intelegeam de ce scrie azi aici. Ioana fiind numai 5 saptamani este posibil sa se elimine singur. La mine a trebuit sa fac chiuretaj ptr. ca era mai mare. Plang pt. tine plag ptr.fiecare fata care trece prin asta. Eu am facut parte din seria neagra, dupa mine urmand Catalina si apoi Luca-Luca si poate cate alte fete care nu au scris.Sfatul meu este sa nu astepti totusi pana marti si sa mergi totusi mai repede la doctor.

Mergi la inceput

Buna,

Mergi la inceput

Buna,

Mergi la inceput

Scuze am avut problem cu netul si cand m-am trezit era expediat de "n" ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ioana imi pare tare rau. citisem ca ai test pozitiv si ma bucuram de inca o reusita. legat de eliminare la mine la ambele avorturi a inceput hemoragia cand a ajuns bhcg in jur de 40. asa ca dc e sa se elimine singura oricum mai dureaza cateva zile pana scade bhcgul si realizeaza organismul ca nu mai e sarcina. iti doresc ca macar de chiuretaj sa scapi.

Mergi la inceput