Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 14
mcrissa spune:
mariaanna si eu simt ca voi trai cu aceasta durere toata viata.cum spuneau si laura , teo si cristina nu mai doare asa de rau, dar inca doare si cicatricea nu va trece toata viata, trebuie sa ne obisnuim sa traim cu aceasta durere, cu acest gol.se fac aproape 2 ani de cand mi-am pierdut puiul si nu e zi sa nu ma intreb de ce.stiu ca nimeni nu-mi va raspunde niciodata la aceasta intrebare, dar totusi continui sa mi-o pun.
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
malla spune:
buna ziua!
ma scuzati ca ma bag si eu in seama, am o rugaminte, daca stiti ce analiza trebuie facute in urma pierderii unei sarcini... sa se vada cauza. Am inteles ca testul de toxoplasmoza si analize hormonale care nu stiu ce inseamna exact. Daca stiti voi mai multe detalii, va rog sa imi spuneti. Am pierdut doua sarcini, am un baietel de aproape trei ani si mai voiam macar unul, insa ... trebuie sa fac analize sa vad cauza pierderii...
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Andrei si Adriana
catalina2307 spune:
mariaana...o sa traim...o sa traim cu durerea in suflet. Cu nostalgie uneori, cu tristete , cu regrete si cu dor...cu mult dor. Pentru ca nu stiu cum simtiti voi dar mie imi este tare dor de puii mei dragi si mici. Dureros de dor. Si probabil este prea devreme dar nu exista noapte sa nu ud perna.
adinell la cat ai pierdut sarcina in primul rand...
Catalina
sicuta13 spune:
Cam de mult nu am mai dat nici un semn
A fost o perioada incarcata atat la serviciu cat si in plan personal.
Am dat licenta si in sf am scapat de scoli, alta nu mai fac...
Bebe este bine, avem 17 saptamani, se pare ca va fi baiat. Pot spune ca sunt mai linistita acum ca si la inceput, dar piatra de pe inima mi se va lua doar cand imi voi tine copilasul sanatos in brate.
Am facut o gramada de analize, pacat ca nu se pot face abonamente la laboratoare ca eu sigur as avea
Acum astept rezultatul de la triplu test si un concediu bine meritat.
Teo2rina ce face puiutul tau
Va pup, curaj, dupa ploaie trebuie sa vina si soarele
Cris
cristina26 spune:
Laura Ioana
"Cristina
mda, cine stie cum ar fi fost vietile noastre!!! Dar faptul ca o am pe Thea
ma face sa verau mai mult sa vad doar in viitor!"
Aici ai mare dreptate, asa este si in ceea ce o priveste pe [b] Ingrid [b]
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
lauraa abea astept ca toate de la aspirate sa aveti copilasi in brate. Laura nu va fi mult, iar Dumnezeu iti va rasplati asteptarea. 
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Teo2rina spune:
Sicuta, imi era dor de tine, ma bucur ca sunteti bine, Doamne ajuta sa fie asa pana la capat, o meriti!noi suntem bine,am crescut, avem 5 luni, mai vrem un bebe macar,oricum e prea devreme ca e Mihnea mic, dar ne e si frica, mai asteptam sa ne refacem putin curajul... sa mai intri pe aici cand mai ai timp, mi-era dor de tine. 
Mariaana, saptamana trecuta ma intrebam ce mai faci. e greu sa incerci s-o iei de la capat, trebuie sa gesesti cumva curajul alaturi de sotul tau. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
Teo2rina spune:
Sicuta, imi era dor de tine, ma bucur ca sunteti bine, Doamne ajuta sa fie asa pana la capat, o meriti!noi suntem bine,am crescut, avem 5 luni, mai vrem un bebe macar,oricum e prea devreme ca e Mihnea mic, dar ne e si frica, mai asteptam sa ne refacem putin curajul... sa mai intri pe aici cand mai ai timp, mi-era dor de tine. 
Mariaana, saptamana trecuta ma intrebam ce mai faci. e greu sa incerci s-o iei de la capat, trebuie sa gesesti cumva curajul alaturi de sotul tau. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
laurraa spune:
adinell, conteza ce varsta aveau sarcinile pierdute...toxoplasmoza ca si multe alte analize se pot face si inainte de sarcina si in timpul sarcinii, depinde daca ai si RH negativ, anticorpii, etc.
Cristina, multumesc mult de incurajari! sa de Dzeu sa imi tin puiul in brate cat de curant!
Sicuta, ne bucuram ca esti bine si asa va fi si in continuare
si eu abia astept concediul care se apropie acusi acusi (pe 3 august)
pupici la toate fetele
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
iubita_tiana spune:
dragele mele, imi cer scuze ca ma bag din nou in discutiile voastre, ca si voi toat de aici, am pierdut dupa cum stiti 2 sarcini, acuma am fost la control vineri si dr mi-a zis la 5 luni de la ultima pierdere ca pot sa incerc din nou, uterul meu e ok, marime normale, ovare ovulative, ovulam pe drepate, prin urmare am tot prestat de atunci, si peste 2 sapt o sa facem testuletzul...SPERANTA fetelor nu trebuie sa va paraseasca, eu am aflat de la dr ceva socant....atat de lipita mi-a fost placenta de uter, avand fat retinut de 1 sapt, si mare, la 24 sapt de sarcina, incat a racait in peretele uterin atat de mult incat s-a temut sa nu fie nevoie sa imi scoata uterul din cauza palcentei aderente...prin urmare, toate cele care ati scapat cu bine dintr-o pierdere de sarcina, bucurati va ca sunteti ok, intregi....asteptati macar 3 luni si reincercati........asta e sfatul meu...de femeie patita......intre ale pierderilor de sarcina
inca o speranta sfaramata...