Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonagabri spune:
Buna fetelor tocmai m-am antors de la dc sunt fericita ca mia spus ca sunt bine ,ca m-am curatat bine si toate sunt bune dar mia spus doar dupa al 3 cm sa reancepem ,mie anca nu mia venit cm dupa ce mau curatat am o luna iar dc mia spus ca o sa ami vina cam an 3 saptamani de acum an colo .AM antrebato ca daca raman an acest timp de 3 luni ce se antampla.,iar ia mia raspuns ca as putea sa al pierd din nou ,an acel moment ma bufnit plansul si mi-au venit an cap doar imaginea dc cand mia spus ca ,copilasului meu nu ai mai bate inimioara ,deci trebuie sa mai asteptam iar asteptarea te omoara ,nu vrem sa riscam am trecut deja printr-o pierdere si nu vrem sa ni se mai antample.Sa stiti ca sunt foarte optimista or sa treaca si acele 3 luni si o vom lua de la capat cu speranta an suflet si cu mult optimism vom reusi .ASTA VA DORESC SI VOUA FETELOR FITI TARI ....TOTUSI VOI CE CREDETI SUNT RISCURI MARI DACA RAMAN AN ACESTE 3 LUNI nu vreau sa ma grabesc dar vreau sa stiu si parerea voastra ,va antreb pt ca eu cu primu bebe am ramas foarte repede am anceput an februarie iar an martie am avut ultimul cm.va pupic si bafta tuturor
L5845 spune:
Teo cu siguranta ca va veni poate nu peste mult timp, momentul cand o sa te simti pe de-a-ntregul pregatita pentru bb2. Pana atunci, Dj Surubel o sa aiba grija sa contribuie la redobandirea curajului de a face si pasul asta
.
ramona ti-am zis eu ca o sa fie bine, trebuie sa te linistesti si sa astepti, cu incredere, chiar daca e mai greutz, sa treaca astea 3 luni si sa reintri in focuri pentru bb. Eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la intrebarea ta, dar sigur fetele mai cu experienta o sa-ti spuna.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">Poze in concurs
Teo2rina spune:
Lau,
cu siguranta asa se va intampla.
Cristina26,
e greu cand privesti in urma,dar e si mai greu sa te abtii.
si pentru Ingrid
Ramona, ma bucur ca esti bine. referitor la ce ti-a spus dr,mai bine nu risti si astepti 3 cm.mie dupa a 2-a pierdere,era fff mica sarcina, mi-a zis dupa 1 cm, iar eu am ramas dupa 2. poate faci analize intre timp, daca nu le-ai facut. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Teo2rina spune:
Lau,
cu siguranta asa se va intampla.
Cristina26,
e greu cand privesti in urma,dar e si mai greu sa te abtii.
si pentru Ingrid
Ramona, ma bucur ca esti bine. referitor la ce ti-a spus dr,mai bine nu risti si astepti 3 cm.mie dupa a 2-a pierdere,era fff mica sarcina, mi-a zis dupa 1 cm, iar eu am ramas dupa 2. poate faci analize intre timp, daca nu le-ai facut. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
jasmine30 spune:
Ramona eu zic sa ai putina rabdare si sa astepti 3 cm, nu de alta, dar asa vei fi sigura ca te refaci atat fizic cat si psihic dupa pierdere.
Eu cred ca fiecare din noi am simtit ca vrem sa o luam de la capat imediat dupa pierdere, poate tocmai din imensa dorinta de a recapata ceea ce am pierdut, dar crede-ma ca e riscant.
Eu ma dau exemplu pe mine: am pierdut prima sarcina la 5 saptamani fara chiuretaj si mi s-a spus sa incerc dupa primul cm, iar eu am incercat si am ramas din nou. Dar am si pierdut din nou sarcina.
Numai Dumnezeu stie daca am incercat prea repede, dar poate si aceasta o cauza...
Apoi la mine au trecut 7 luni de la ultima pierdere si crede-ma ca nici acum nu mi-am revenit complet. Nu credeam ca se uita asa de greu... Acolo a fost un suflet in pantecele tau si corpul tau nu va uita asta niciodata.
Eu iti recomand sa astepti putin, sa te relaxezi si sa reiei incercarile dupa 3 luni. E adevarat ca au fost si multe cazuri in care fetele au ramas de la primul cm si au reusit dar eu cred ca e mai bine sa ai rabdare.
Pup dulce toate fetele !
ramonagabri spune:
Buna dragelor va multumesc pt vorbele dulci ce mi le adresati si pt ca sunteti alaturi de mine si eu la randul meu sunt alaturi de voi.Am sa astept aceste 3 cm dupa cum v-am spus vor trece si o voi lua de la capat am sa ancerc sa ami ocup timpul cat mai mult asa va trece mai repede . Apropo am facut analizele si toate sunt bune. VA PUPIC DULCE
Laura Ioana spune:
Cristina
mda, cine stie cum ar fi fost vietile noastre!!! Dar faptul ca o am pe Thea
ma face sa verau mai mult sa vad doar in viitor!
Ramona, pe de alta parte, sunt multe fete care au ramas dupa primul CM (sau chiar inainte) si au dus sarcina bine pana la sfarsit. Dupa un chiuretaj se ramane mai repede insarcinata, dar se spune ca tu simti cel mai bine cand esti pregatita sa ramai. Te inteleg perfect ca vrei sa ramai "ieri" insarcinata si eu simteam ca nu pot respira, ca nu ma pot gandi la altceva...asa vei simti permanent pana vei fi insarcinata...asta e scopul nostru: sa avem o minune in bratele noastre!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
laurraa spune:

la toate fetele.
Eu am fost cam ocupata cu inscrierile astea ca vad numai diplome, legalizari, adeverinte, dosare, etc.
Cristina, ai niste poze superbe, iar Ingrid este o splendoare. La fel ca si Mihnea, de altfel
.
LauraIoana, Cristina, Teo2Irina, sunteti cu adevarat luptatoare ca ati luat-o de la capat si nu v-ati pierdut speranta.
Ma intrebam cand citeam aici "Doamne, oare nu e mai mult decat poate duce un om?"
Dar stit voi cum e....ce nu te omoara, te intareste!
Jasmine, sper sa ne dai vestea de II cat mai curand.
Ramona, cum ziceau si fetele, mai bine mai astepti un pic sau cine stie..parca L5845 zicea ca depinde si de corpul tau (sper sa nu gresesc, daca o comit atunci scuze L5845
).Si eu eram in stare sa raman cum zicea Cristine:"ieri" asa de mult imi doream.Inca dr meu a zis: 6 luni si DACA totul merge bine EVENTUAL dupa 3.O sa reusim noi, ca si celelate fete care au reusit de aici, ai sa vezi Ramona.
Toata lumea ma intreaba daca am RH negativ.....sau daca din cauza asta...intr-adevar il am negativ, dar si sotul meu tot negativ il are si atunci am inteles ca nu e nici o problema.Cu atat mai mult cu cat mi-am facut in sarcina si anticorpii si erau ok.
Pupici fetele si
Jasmine sa stii ca nu uitam ca tu trebuie sa ne aduci vestea de II.
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
laurraa spune:
Deci, oboseala isi spune cuvantul.
Laura Ioana zicea de "ieri" si tot ea ca se poate ramane si dupa imediat....
Scuze dragelor dar, desi imi cadeau ochii nu am vrut sa ma pun la nani pana nu va zic somnik usor
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
mariaanna spune:
Buna sera, fetele mele!
N-am mai scris de mult pe Dc....m-am rupt de durerea unei pierderu de sarcina, am sperat sa gasesc mai multa liniste, impacare, bucurie, dar regasesc mai multa durere.....
Nici nu stiu ce sa spun...Imi pare nespus de rau,pentru toate cele care ati avut nesansa sa treceti prin ce am trecut si eu!Au trecut 7 luni,dar parca nu ma impac nici acum cu ideea ca am avut o fetita, dar care n-a venit pe lume....
Mi se pare ca a fost un cosmar!
Mi-e frica sa mai incerc, desi mi-am dorit mereu mai multi copii.
Va imbratisez pe toate!
Mi- fost dor de voi.Credeam ca va fi bine, daca nu mai discut despre ce s-a intamplat....Dar acum, scriind, durerea iese din nou la suprafata.Se pare ca voi trai cu ea toata viata....
Ce ne facem ,fetelor?
Mariaanna
cand vine BB?