Fata lui tati

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Draga ileanna, asta le cam intrece pe toate.De la a afirma ca s-ar putea sa fie greu cu 2 copii si pana la a nu-mi iubi sotul e o distanta enorma.Pt.cultura ta generala, nu vreau sa il manevrez si nici nu ii refuz sansa de a fi cu fata.Doar ca ma cam ingrijoreaza cum va fi cu ei in conditiile in care el e mai mult plecat.Cred ca ar fi mai bine sa gandesti inainte de a face afirmatii despre sentimentele altora, despre ce "porcarii" simtim fiecare pt.partenerii nostri.Apropo, tu cam ce "porcarie" de iubire simti pt.partenerul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Hmm, destul de trist pentru fetita sotului tau. Eu inteleg ca va fi greu sa cresti doi copii, dar ce ai face daca veti avea si impreuna un copil, l-ai duce pe baietelul tau parintilor tai, pentru egalitate de tratament cu fiica sotului tau?
Faptul ca fetita a fost incredintata mamei si nu tatalui nu inseamna ca tatal nu e la fel de obligat sa-i asigure copilului o viata buna.
Acum, eu sunt oricum subiectiva, pentru ca parintii mei sunt despartiti iar sotia tatalui meu nu m-a dorit.

Da-i o sansa si fetitei, sigur isi doreste si ea sa fie parte din familia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

poi decat sa faci diferente intre ei,mai bine o lasi la bunici ei.

Adica el iti creste copilul,dar tu nu poti.

teodorade angi pangi si Roberto http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by ileanna

cris asta ar fi fost intrebarea mea dar vad ca ai raspuns singura.

Daca ai fi continuat voiam sa te rog sa nu mai afirmi ca iti iubesti sotzul (si nu asha ... si ... enorm) pentru ca este o mare porcarie. Il iubesti in masura in care danseaza cum iti convine si asta e ce vrei tu da' nu iubire.

Cand vrei sa ii refuzi sansa de a fi cu copilul lui ... in ce masura te gandesti la acest om pe care zici ca il iubesti enorm ... la ce este in sufletul lui ... la ce este important in viata lui? Sau crezi ca doar tu si copilul tau trebuie sa contati pentru el? Hotarasti tu unde se termina inima lui?

37S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Am zis ca nu ma mai bag si uite ca nu pot :)

Ileana, nu-i chiar asa. Eu imi iubesc sotul, dar pe soacra-mea nu-mi cere s-o iubesc, nu poci si gata. Dar sunt de acord cu tine ca ea e ma-sa si e importanta pentru el si atunci ne suportam stoic cat de pasnic putem. Nu incerc sub nici o forma sa-l indepartez de ea. Cu iubirea insa, sa nu exageram.

Repet, trebuie doar sa fie corecta si sa respecte proverbul "ce tie nu-ti place..." si totul va fi ok.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In conditiile astea chiar e mai bine sa stea la bunici. Daca sotul e mereu plecat ar insemna de fapt sa stea cris cea mai mare parte a timpului cu fetita "pachet".
Cris, pe viitor cred ca, totusi, ar fi de dorit sa incerci sa te apropii de fetita lui, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si poate, intr-o buna zi, o sa ajunga sa stea la voi - legal, adica sa-i fie incredintata tatalui. De exemplu, bunicii se pot imbolnavi sau chiar muri, mama ei, la fel sau chiar tatal poate cere si obtine dreptul de a o creste. Da, e fata lui si asta sigur n-o sa se schimbe niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Cris-cris, intr-adevar cum zici e ceva egoism in comportamentul tau.Ai luat un barbat cu copil, indiferent ca copilul locuieste la tata sau la mama , el este copilul barbatului pe care tu l-ai ales.Ti-ai facut planul gresit dinainte, ai considerat ca e ca si cum n-ar avea copii si acum vezi ca te cam incurca in socoteli.Eu am un copil de 9 ani pe care sotul mi l-a acceptat ca venind " la pachet" cum zici, mai tarziu a inceput sa-l iubeasca si acum suntem o familie nu concepem viata fara vreun copil fie ca e al meu al lui sau ai amandurora.Fata nu are de ales,pune-te in pielea ei, tu trebuie sa-ti revizuiesti atitudinea si semtimentele si sa faci loc in inima ta si pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mai...poate ca nu ne vine a crede..dar sunt si femei care gandesc asa..."nu sunt obligata sa cresc copilul alteia"...ca barbati sunt destui.

Eu nu cred ca Cris vrea sa dea laoparte fetita...si nici sa faca diferente..doar ca acum o omoara gandurile, si probabil ca nu se astepta la asta..din moment ce pana acum situati a fost altfel.

Eu spun sa incepi incet...ia fetita la voi incet incet..o sa vezi ca o sa te descurci, mai ales daca zici ca va intelegeti...

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Multumesc mult, lorellay.Nici nu stiti cat de mult ma ajuta cuvintele" o sa vezi ca o sa te descurci". Deja simt ca voi putea.Si cu bune si cu rele, pana la urma va fi OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Si uite asa se intampla de fiecare data...vine omul si isi descarca sufletul pe forum, intr-un mod in care nu are curajul sa o faca in alta parte pentru ca in sufletul sau stie ca ceea ce face sau simte nu se inscrie chiar in normele deplin acceptate de comportament si ce primeste? In loc de suport si intelegere primeste sfaturi virtuoase si judecati de valoare.
Trebuie sa intelegem ca nu suntem toti modele de virtute si moralitate. Asta este...hai sa incercam sa ajutam daca ni se cere sfatul, fara sa scoatem in fata cat suntem noi de perfecti.

Cris, eu inteleg perfect ce simti. Daca nu poti sa accepti copilul, nu poti si gata. Dar nu ai ce face. Incearca sa iei totul ca pe un dar, strange din dinti si poate se rezolva lucrurile. Daca nu se rezolva, nu iti cere nimeni sa il iubesti ca si cum ar fi al tau. Doar sa il accepti. Si asta cred ca o poti face.

Oricum ar fi, mult succces si liniste interioara. Este doar o schimbare si tu treci printr-o perioada de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by irinai

Si uite asa se intampla de fiecare data...vine omul si isi descarca sufletul pe forum, intr-un mod in care nu are curajul sa o faca in alta parte pentru ca in sufletul sau stie ca ceea ce face sau simte nu se inscrie chiar in normele deplin acceptate de comportament si ce primeste? In loc de suport si intelegere primeste sfaturi virtuoase si judecati de valoare.
Trebuie sa intelegem ca nu suntem toti modele de virtute si moralitate. Asta este...hai sa incercam sa ajutam daca ni se cere sfatul, fara sa scoatem in fata cat suntem noi de perfecti.

Cris, eu inteleg perfect ce simti. Daca nu poti sa accepti copilul, nu poti si gata. Dar nu ai ce face. Incearca sa iei totul ca pe un dar, strange din dinti si poate se rezolva lucrurile. Daca nu se rezolva, nu iti cere nimeni sa il iubesti ca si cum ar fi al tau. Doar sa il accepti. Si asta cred ca o poti face.

Oricum ar fi, mult succces si liniste interioara. Este doar o schimbare si tu treci printr-o perioada de stres.

poi si ce vroiai sa-i sa zica???Bravo,ai dreptate de ce trebuie sa cresti pachetullasa-l unde e ,ca tu ai unul la ce sa te incurci cu altul.
Am crescut cu mama vitrega si stiu ce spun,nu toate sunt doamne .

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput