Aspirante optimiste > 20 (327)
Raspunsuri - Pagina 8
anidaz spune:
Maaaama Miha,pai ce faci cu noi,

,tu vrei sa ne bagi musai la ingrasat,ca daca papam tot ne spune lumea ”uite o graviduta” cel putin eu una as papa din toate ,asa bine arata meniul,

Yubi,Dumnezeu sa-ti ajute sa faci ceea ce trebuie,pana la urma tot vei fi rasplatita cu un copilas propriu,nu s-ar putea altfel la cat de mare e sufletul tau.Si spun asta din inima nu ca as vrea sa te magulesc si stiu ca asa simt si celelalte fete,chiar esti un om deosebit,felicitari.Abia astept sa vii in concediu sa te cunosc personal,

multi si pentru voi toate,sa nu se supere nimeni,![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Plec sa ma golesc de bani:curent,cablu,net,etc.,daca mai raman mai fac si ceva cumparaturi

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
mihaelacg spune:
anidaz, mie tare-mi place sa mananc.mult si bun![]()
nu stiu ce voi face cand o sa fiu gravi, ma fac cat casa.
fetelor, eu plec sa-mi duc lucrarea la cosmetizat, maine o predau strang si masa, gata, va ajunge cat ati papat.
la toate fetele.
mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne
mihapet spune:
io zic ca dupa ce scapam de licenta, o sa mai avem o surpriza....
. tu ce zici? eu zic ca si asta a contribuit negativ la bb nostru.
am intrat sapt trecuta intr-un sensiblue si am intrat in discutie cu dna de acolo, si mi-a zis ca si ea a incercat 6 ani sa faca copii si n-a reusit nici cu stimulare, nici cu naturiste, cu nimik. si a zis ca s-a resemnat cu ideea de a nu avea copii, insa pe mine m-a descurajat de nu-i adevarat. io oricum o sa am copii, ori a mei ori infiati, dar NU raman singura.
yubi te apreciez mult, sa stii ca nu multa lume gandeste ca tine, si orice decizie iei, aici o sa ai parte de tot sprijinul nostru 
dar, fete care se testeaza, nu avem azi? nu mai scoatem majoretele? 

out of topic: ieri mi-am aplicat unghii tehnice si inca nu-s obisnuita cu ele, abia pot tasta 

daca am greseli de scriere, sa nu ma certati
mihapet spune:
fetele, ne vedem mai tarziu, ca ma duc in curte, la plaja (sunt alba ca branzica). pa pa!
andreatex spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt in a 7 a zi de intarziere a CM, tinand cont ca am un CM regulat,nu am luat nici un fel de pastile care sa determine aceasta intarziere,si nu stiu ce sa mai cred.Am stari de rau, am slabit deja 6 KG in ultima luna, o durere de ovare,lipsa poftei de mancare,dar nu ma dor sanii, nu s-au intarit.Aseara am facut un test de sarcina, dar a iesit negativ.Oare sunt insarcinata???????
Mi-e frica sa nu fiu iarasi dezamagita,ca de multe alte ori, imi doresc fff mult un BB.
Va pup si astept un raspuns.
yubi spune:
Andra ,Oana ,Anidaz ,Mihapet
va multumesc pt. gandurile bune si pt. incurajari (chiar am nevoie).O sa raman alaturi de voi pt. ca imi sunteti tare dragi 
yubi spune:
quote:Daca ai deja 7 zile intarziere si test negativ ,parerea mea sincera este ca nu esti insarcinata ,dar pt. ca ai stari de rau si ai slabit foarte mult ,ar trebui sa mergi neaparat la un medic. Durerile de ovare pot avea multe cauze ,cel mai corect ar fi sa faci un ecograf.Te asteptam cu vesti bune
Originally posted by andreatex
Buna fetelor,Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt in a 7 a zi de intarziere a CM, tinand cont ca am un CM regulat,nu am luat nici un fel de pastile care sa determine aceasta intarziere,si nu stiu ce sa mai cred.Am stari de rau, am slabit deja 6 KG in ultima luna, o durere de ovare,lipsa poftei de mancare,dar nu ma dor sanii, nu s-au intarit.Aseara am facut un test de sarcina, dar a iesit negativ.Oare sunt insarcinata???????Mi-e frica sa nu fiu iarasi dezamagita,ca de multe alte ori, imi doresc fff mult un BB.Va pup si astept un raspuns.
klaudiaG spune:
Neatza fetiliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Va 

pe toate!!!!!!
Bun venit fetelor care ni s-au alturat de curand si sedere cat mai scurta
- sa mergem toate la odisee.
Bea imi pare rau ca esti bolnavioara - sper sa te faci bine cat mai curand posibil.
Eu am facut ieri HSG 

care spre bucuria mea a iesit bine dar..............nu vreau sa speriii pe nimeni dar A DURUT GROAZNIC.
Doctorita mi-a spus ca a intrat foarte greu lichidul la inceput si de aceea a fost asa dureros. Mi-a mai spus ca sigur 100% nu-mi poate spune ce afost inainte dar dupa rezultat totul e ok am trompele permeabile si uterul Ok.
Am inteles ca la cele care nu au nici o problema din start nu le doare deloc au doar o mica jena cand este introdus lichidul............
Nu stiu ce sa zic ..............chiar nu vreau sa va sperii.............
Mie mi-a dat unda verde si daca in urmatoarele 2 luni nu raman abia atunci incepem stimularea ovariana. Dr crede ca din cauza ca am fost putin infundata nu am ramas pana acum.............
Eu stiam ca dupa HSG se face o luna pauza ............ca nu este indicat din cauza radiatilor sa concepem un bb
Voi ce stiti?????????????
Ma poate lamuri cineva??????????
andra_b spune:
Yubi, si noi avem nevoie de tine, multumim! 
Andrea, teoretic la o saptamana de intarziere a CM ar tb sa arate ceva testele alea... sau daca nu cumva ai ovulat mai tarziu... Poate stiu fetele mai cu experienta! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png