Aspirante optimiste > 20 (327)
Raspunsuri - Pagina 9
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by andreatex
Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt in a 7 a zi de intarziere a CM, tinand cont ca am un CM regulat,nu am luat nici un fel de pastile care sa determine aceasta intarziere,si nu stiu ce sa mai cred.Am stari de rau, am slabit deja 6 KG in ultima luna, o durere de ovare,lipsa poftei de mancare,dar nu ma dor sanii, nu s-au intarit.Aseara am facut un test de sarcina, dar a iesit negativ.Oare sunt insarcinata???????
Mi-e frica sa nu fiu iarasi dezamagita,ca de multe alte ori, imi doresc fff mult un BB.
Va pup si astept un raspuns.
Cel mai indicat ar fi sa te duci la medic..............mai ales ca ai slabit fara nici o explicatie.E posibil sa ai o dereglare hormonala............eu am avut anul trecut si s-a manifestat aproape la fel doar ca nu am pierdut deloc in greutate.
Fa-ti o programare la ginecologie cel mai bine si vezi ce se intampla.

laurraa spune:
Yubi,
felicitari pentru decizia luata si mult curaj caci Dzeu nu ne uita!
Fetelor, va pup, multumim de mic dejun Miha si numai vesti bune sa fie pe aici!

pt toate fetele
Laura
klaudiaG spune:
Yubi
sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti tu mai mult si atata timp cat vei fi fericita si iti vei vedea visul implinit nu cred ca mai conteaza altceva.
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor...
Da Anidaz...bebe misca...dar cand are el chef si niciodata cand tine cineva mana pe el...
incapatanat ca ma-sa....Burta incepe sa prinda contur...
desi sper ca la 31 de sapt sa fiu ca Oanasm....
pup
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
20+ Deniel
cristi_2003 spune:
yubi, nu pot decat sa te admir pentru decizia luata. mi se pare cel mai frumos gest pe care il poate face cineva - sa salvezi un copil de la o viata in orfelinat ... intr-adevar, e mai important sa fii mama decat gravida, mai ales daca e in joc si sanatatea ta. ca in primul rand un copil are nevoie de o mama sanatoasa si care sa il iubeasca. 

12+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
anidaz spune:
Heei,daca a dat Miha micul dejun eu dau pranzul (cam tarziu,dar am fost plecata):dovlecel pane sau snitele de pui cu salata de rosii si optional mujdei de usturoi,
.Se inscrie cineva?
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Heei,daca a dat Miha micul dejun eu dau pranzul (cam tarziu,dar am fost plecata):dovlecel pane sau snitele de pui cu salata de rosii si optional mujdei de usturoi,.Se inscrie cineva?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele

Anidaz yamy
ce bun .............vreau si yo
Alexa.1983 spune:
aoleo....carne nu mai mananc de 5 luni.....
dar cu dovleceii m-ai ucisssssssss....
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
20+ Deniel
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Heei,daca a dat Miha micul dejun eu dau pranzul (cam tarziu,dar am fost plecata):dovlecel pane sau snitele de pui cu salata de rosii si optional mujdei de usturoi,.Se inscrie cineva?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
NOI NOI
12+http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andra_b spune:
Si eu la papaaaaaaaaaaaaa!!! Pastrati un loc! 
Ce mai ziceti voi fetelor? Azi e mai liniste...
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png