Aspirante optimiste > 20 (327)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata fetele!

Miha, multumim pentru micul dejun - ar fi minunat daca chiar as putea papa ce ai zis tu pe-acolo!!! Si eu si sotul meu am fost anul trecut la sovata, este foarte frumos. Daca mergi acolo, sa dai o fuga si la Praid ca ii fte aproape!

Cami, uite si eu sunt z18 azi si nu este semn de ovulatie dar sunt increzatoare ca o sa fie totusi luna asta... sper sa nu fie unul din ciclurile anovulatorii! Eu continui sa ma testez si sper ca va fi bine! Am luat si tb si azi e 36.6 deci clar ca nu am avut ovulatie pt ca nici testele nu au aratata fi... Am avut dureri la ovarul drept in special aseara cand prestam, si un pic dureri de tzitzi; sper sa fie bine!!!

O zi buna va doresc!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

salut!!!!!!!!
ma ascund, sa nu ma certati ca n-am mai scris de mult timp, dar de citit, am citit tot ce-ati scris. de stresata ce-am fost cu licenta n-am mai apucat sa scriu deloc, si tu miha cred ca ma intelegi perfect prin ce stres am trecut. abia ieri mi-am predat-o la secretariat. si pana in 18 ce-o sustin, ..........balaceala la mare
tu cum stai cu licenta? ca eu numai probleme am avut cu ea!

Mergi la inceput

Bafta fetelor cu licenta, o sa treaca cu bine, si apoi va concentrati pe proiectul bebe!!! BAFTA!!!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

miha, cu proiectul bb stau rau, deocamdata, ca luna asta .....pauza de la stimulare, de luna viitoare. am avut in z14 numai foliculi de 10mm maxim, asa ca......luna asta distractie, apoi luna viitoare la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Roxana Mihaela ,daca o sa am 3 copii ,nu e nici o problema

Mergi la inceput

Pentru Yubi...
M-am gandit la ce ai zis, e frumos sa adopti copii, in special ca ai mai trecut prin asta si stii cum ii. Eu mereu aveam asta in cap in adolescenta si acum, daca tot nu o sa imi iasa BB, o sa iau si eu aceasta decizie, pentru ca pe langa faptul ca devii mama, ajuti un om sa aiba o viata mai buna care poate nu ar fi avut-o asa fara tine!
Si cum se mai zice, cand ajungi sa alegi solutia de rezerva atunci se intampla bucuria cea mare... cine stie?!
Doamne ajuta!

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

andra, sa stii ca si eu ovulez tarziu, z 18-19..., la ultima sarcina, din cauza ca ovulasem tarziu, dupa socoteala lu nenea dr. aia cum ca as fi ovulat in z 14, bb iesea mai mic, ne daduse socoteala peste ap, pana ne-am prins noi ca de fapt eu ovulez mai tarziu, asa ca.....o sa ovulezi, ai sa vezi
am sa merg si la praid, ca o sa am timp

miha, te inteleg perfect, eu is si tare emotiva , desi nu par, crede-ma, insa licenta asta si facultatea m-au dat peste cap( a fost tare grea).
la bucuresti, dupa ce a vazut dr. ca 2 luni eu n-am raspuns la stimulare cu gonal, m-a intrebat, ce se intampla cu psihicul meu, ca e ceva, ca de-acolo pleaca totul, asa ca.......stiu cum e
de azi is in oncediu, tb sa ma apuc de invatat, eu o sustin intre 10-12, inca un pic si scapam.

eu ma duc pe la 12 , la legat cu lucrarea

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Yubi,
Tot respectul din partea mea. Esti o fiinta demna de toata admiratia. Ceea ce faci tu, putini oameni au curajul.
Sa iti dea DD tot binele din lume si mult noroc in ceea ce v-ati propus. Ramai te rog alaturi de noi, pentru ca esti un exemplu demn de urmat.

Oana

Luna asta vin

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

andra, iti multumim, sper sa terminam cu bine proiectul "licenta", si apoi sa terminam cu bine si proiectul "bebe". mie personal cred ca o sa-mi fie mai usor la primul proiect, decat la al doilea. la bb cred ca trebuie sa ma chinui un pic mai mult. dar asta e..........am noroc ca ma mai incurajati voi, ca in rest, toata lumea ma cearta ca nu vreau sa fac copii, de parca ies la comanda. lumea nu stie cat se pot chinui unii sa reuseasca sa aiba un bb mic. ei cred ca-i ca pe vremuri, cand lelea Maricica ramanea gravi chiar si din z5, 6. ce vremuri......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

miha, parca am fi surori, si eu in z 14, aveam la fel de "babani"foliculii.

m-am resemnat.....nu ma mai gandesc la zile, periade, prestam la liber, cand avem noi hef, asta e

dr. a zis ca incepem in septembrie iar stimulare, desi eu nu mai vreau....pt ca eu ramaneam natural insarcinata, asa ca o sa astept momentul....hormonii astia, la mine au reationat tare ciudat....mi-a zis dr. ca n-a mai avut asa paciente ..."deosebite" ca mine.

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput