Aspirante optimiste > 20 (327)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ma bucur ca va place micul dejun
dadada, am facut stimulare si luna asta z 2-z 7 cu gonal f, insa degeaba, plus ca in z 10, mi-a venit iara menstruatia, asa ca lumea.
sfatul dr-ului a fost sa plec musai in concediu, nu mai facem nimic pana in sept, in rest suntem la liber cu prestatiile.
se pare ca am cicluri anovulatorii din cauza stresului, si are dreptate, insa pe 12 luna asta scap de licenta si plec imediat in concediu la sovata.
asta e, incerc sa nu ma mai gandesc, cand o fi sa vina bb, o veni

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna dimineata

mihaelacg las-o si tu mai moale, ca orice om are limite, chiar daca tu iti inchipui ca nu ai.... (vorbesc din experienta, am crezut ca sunt wonderwomen si m-am trezit ca nu sunt )
si sarumana de micul dejun .. super tare!

Vreau si eu in concendiu... ufff... mai am pana pe 20 august destul...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Mihaela mama ! m-ai terminat cu micul dejun! acum stau la birou si ma balosesc toata cu gandul la el

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

Mergi la inceput

ruxandra, mai am doar 10-11 zile, dupa care voi face doar lucrurile care-mi plac, si voi goni stresul cu coada de matura

o sa vina si vremea mea....cand o sa-mi fie tare bine, se apropie.

maria s-au instalat poftele? ce face bb mic?
cand mergi la dr sa-l vezi pe samburica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Ce mai fac fetele?Eu azi trebuia sa ma duc prima zi la servici ,dupa concediu medical ,dar am fost invadata de rusi de dimineata si cum eu am dureri mari de obicei ,am luat un Nurofel plus ,m-am bagat in pat si am sunat ca imi iau liber.Eu raman in continuare optimista ca voi mai avea un bebe ,dar il voi adopta.Cred ca mai am o fetita pe undeva si asteapta sa o gasesc Sarcinile mele toxice imi pun in pericol viata si pot sa raman cu probleme grave de sanatate,asa ca ma gandesc din ce in ce mai serios sa mai adopt o fetita.M-am hotarat ,atunci cand am citit despre o doamna ,care nu putea sa ramana insarcinata si era foarte depresiva.Intr-o zi o prietena a intrebat-o ce isi doreste : sa fie gravida sau sa fie mama? Ea a raspuns ca vrea sa fie mama ,iar prietena ei i-a spus ca acest lucru este posibil si fara sa fie gravida.Sa nu dati cu rosii pt.ca nu bat apropouri ,nu este cazul vostru Vreau doar sa va explic de ce vreau sa renunt la ideea de a mai ramane insarcinata.Stiu ca sunt fete care au reusit sa faca un copil dupa ce au pierdut foarte multe sarcini,dar nu aveau sarcini toxice si organismul lor nu era afectat .Sunt sigura ca si eu daca as mai insista ,pana la urma as reusi,dar simt ca nu mai pot sa trec prin ce am trecut ,deja de 3 ori.Nu este vorba numai fizic ,dar si sufleteste este cumplit sa lupti atata si sa pierzi de fiecare data Stiu ca ceea ce mi-am propus ,nu este usor ,dar sper sa reusesc

Mergi la inceput

miha, miha,miha ce faci?
nu te ascunde, treci la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

yubi nu stiu ce sa zic... daca tu asta simti ca trebuie sa faci, ma bucur pentru decizia ta, daca te razgandesti, la fel, e ok, e viata ta si eu te sustin orice decizie ai lua.

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

buna yubi, of toate se intampla cum vrea doamne doamne, el stie ce ne-a rezervat la fiecare, si va fi cum vrea el.
uite eu am o verisoara din partea sotului care vreo 7 ani, s-a chinuit sa faca bb, si nu a reusit. a infiat o fetita, si la scurt dupa ce a infiat a nascut si ea o fetita, perfect sanatoasa.
mai am o cunostinta care a infiat 2 copii(pt ca dr. i-a spus ca nu are sanse sa ramana gravi), si dupa aia a nascut si ea un baietel.

plus ca eu lucrez la protectia copilului si cunosc multe cazuri care dupa ce au adoptat, au nascut bb sanatosi.

asa ca cine stie...se poate intampla oricand sa ai o sarcina care sa decurga ok
, cine stie....

Mergi la inceput

miha, gata licenta? parca erai in concediu.....
cu proiectul bb cum stai?
hai, zi-ne

Mergi la inceput