Aspirante optimiste > 20 (327)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

sa fie un capitol bun si acesta dar mai plin de burtici sau macar de vesti bune....

dadadada.....vroiam sa te intreb daca te-ai gandit vreodata ca poti avea ovulatia intr-o zi mult mai tarzie decat au toti oamenii iar tu sa stai linistita zilele alea....eu cred ca am ovulat in ziua 19 cand am ramas gravi....si toti cand mergeam la monitorizare ziceau ca nu am ovulatie....caci foliculii erau prea mici sau inexistenti in ziua 11-12.....asa ca.....mare grija....da-i batai...daca ai un foilicul atat de bun....caci nu se stie niciodata....cand apare bebe....

eu tot tusesc fetele.....dar in rest ma simt bine....cam adormita toata ziua si cam treaza noaptea.....da asta e....

va pup si sa auzim numai de bine
7+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Ceau fetele..
Imi cer scuze ca n-am mai intrat dar va citesc zilnic...
Felicitari MARIA K pt bb....
Bun venit tuturor fetelor noi...pupici si sedere scurta la aspirante....

luminita33http://tt.lilypie.com/tYoIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Multumesc Anidaz, pt primire, pe includerea printre voi! Sper sa imi fac prietene aici....imi place asa de mult cum va incurajati si va sustineti un pe alta. Un vis comun intotdeuna uneste oamenii, si scoate la iveala ce e mai frumos in ei... chiar si atunci cand simti ca nu mai ai nimic de dat... incurajandu-l pe altul, te incurajezi pe tine... E minunat pt moral, mai ales cand esti cu el la pamant!Nu vreau sa dramatizez prea tare , vreau sa multumesc si ... cam atat!

Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna Luminita,sa intri mai des si tu ca pana la urma ne reunim toate,ca acum fetele sunt mai mult in concedii ,poate se intorc cu bebei,ce bine-ar fi.
Eu nu am mai putut intra ca m-a chinuit o durere groaznica de cap toata dupa-amiaza,bine nu ca acum m-ar fi lasat ,dar am vrut sa va spun noapte buna,pe maine

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce fac fetele? hai gravidutele le intaleg ca au plecat la nanita, dar restul?

e abia ora 24, eu abia am facut ochi, i-am tras o repriza de somn asa de 3 ore si ceva....

acum e clar ca-s singura pe=aici

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

da ce fac eu singura?
chiar doarmiti la ora asta?
mai stau un pic, si ma apuc sa va pregatesc micul dejun pt dimineata.

Mergi la inceput

buna dimineata !
astazi la micul dejun, v-am pregatit:
cafea,obisnuitul laptic cu cacao, ceisor , tarte cu branzica proaspata de vacuta, cu ceva smantana (de la felele din zona de vest a tarii, ca acolo tare-i buna smantana)si marar, unt cu dulceata de cirese(a` la mihaela), pate de ficatel de pui (facut in casa)si o omleta delicioasa cu ulei de masline, rosii, ardei gras, verdeata, piept de pui si niste cascaval.

va ajunge? e suficient? sau mai pregatesc ceva.
m-am gandit si la gravidutele noastre,merge micul dejun si pentru ele.

gata, dragelor, ma duc la nani, ca is "epuizata", am gatit pentru voi, ca micul dejun tb sa fie asa, mai consistent, mai ales ca acum vara, cel putin eu, in cursul zilei nu mai mananc asa mult din cauza caldurii, si raman cu ce-am papat dimineata.

dragelor

Mergi la inceput

neata !

micul dejun poate fi servit.
sa nu "abuzati" de pateul de ficatei ca in cantitati mari, nu e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neeata fetili!
Miha, pai asa mic dejun numai prin concedii am papat! Si asa imi aduc aminte de Tunisia, unde am avut parte de cea mai buna mancare.
O zi buna fetili si TREZIREA!

Oana

Luna asta vin

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Neata!
Tare bun Mihaela micul tau dejun. Eu am un iaurt usurel in meniu :)
Daca nu am mai intrat asa des nu stiu ce ai facut luna asta cu stimularea. A fost ok?
O zi frumoasa si racoroasa - vad ca in Bucuresti este innorat. Poate ne ajuta DD si da o ploita sa se mai racoreasca/curete praful

http://tt.lilypie.com/z5ckp2.png

Mergi la inceput