Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by Nour

Inainte sa plecam am fost si la pediatra la controlul de 5 luni. Avem 8.500 kg si 70 de cm. Cica in ultima luna nu luaram atat cat trebuia... deci ne-a zis sa incepem diversificarea.

Nu te supara ca intreb, dar nu-i un pic cam mare greutatea pt. vasrsta ei ? Cat a avut la nastere ?

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

si robert al meu a avut la 5 luni 8800 insa de la 5 luni n-a mai luat deloc in greutate...deci si la 6 luni tot cu 8800 ne prezentam...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by jelimoni

fetelor care ati mai participat la concursuri...am trimis 2 poze pt concurs si n-au aparut in album..stiti de ce?le-am trimis de cateva zile..

Ce poze, ce concurs? Si noi vrem.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

cu poze de la nunta...e concurs cu miri si mirese :)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

hello zuzici

miss me? copilu' asta ma stoarce de vlaga .. nu doarme neam ziua si nici nu ma lasa in pace. colac peste pupaza .. a inceput sa spuna ta, ta-ta .. nu legat silabiseste, ca sa spun asa .. ma sau ma-am nu mai spune de mult .. toate ca toate dar sa zica ta-ta prima oara .. cred ca mor de inima.

laurici pai sa ne vedem si noi intr-o zi. dar sa se mai domoloeasca caldurile astea.

moni ce bine sta roberticu la putza goala .. e un scump. si sa stii ca nu am vazt in poze burta ta ... unde e, soro??

miri sotu nu prea comneteaza dar o mai tranteste cateodata .. si ii spun ca eu am facut un copil dar el ce scuza are (ptr burta) .. dupa ce termin de alaptat trec la regim serios cu electrostimulare si de toate.

stancutza ce frumoasa e sofiuca. si are un par de nota 20!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

pai cred ca mi-o presa robert nu o am umlata din contra is destul de plata da am grasime..mai ales sub buric strang cu toata palma...:) si "manere"cu zice sotu in laterale in talie... alea nu le suport ...:(

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

AVEM SI NOI UN DINTISOR,doar ce a spart gingia da se vede...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

felicitari pt dintisor!!cu ocazia asta o felicit si pe miri pt cei 2 dintisori ai lui sasha, caci am uitat ieri :)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani Sofia si David!!!

Miri, Lala, feliciatri pentru dintisorii puiutilor. Noi mai avem de asteptat…

Ellenuta,
orice, numai sa zica!!! Eu vreau sa zica tata prima data, ca vreau si eu o fetita la bb2 (asa zic babele). Oricum este mai probabil sa zica prima data tata pt ca e cuvintul pe care il aude mai des decit mama.

…si pe noi ne-a trezit bb de 4 ori azi-noapte. Se intoarce in somn, pe burtica, si nu stie inapoi…se apuca de miriit…ne ducem sil intoarcem…si incepe iar…

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Zuzici, am uitat sa va zic...de doua zile am program intensiv de stoma...si bebe sta cu taica-su. ieri a stat 3 ore, azi 5. a prins si mesele de fructe, legume, si program de somn si de plimbare...tati e terminat...ma compatimeste sincer si se tot intreaba cum ma descurc in fiecare zi cu copilul (plus treburile din casa). in conditiile in care stefan nu e cel mai agitat copil...doarme mult, nu plinge in carucior la plimbare, papa cit poate de mult, etc.

uite, o chestie din asta cred ca le-ar trebui sotilor nostri din cind in cind, sa vada cum e...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Sacha si Bianca felicitari pt dintisori! La cat mai multi!
Madalina am vazut pozele cu printzesica ta - o dulceata si o grasunica! Ce ii place in noua jucarie! Cred ca o sa ma uit si eu dupa un colac pt Daria :)
Alina imi pare rau ca Anita nu prea papa...poate o fi totusi de la caldura. Oricum sa nu uite mama ta sa ii dea lichide multe, daca nu mananca macar sa nu se deshidrateze.

Despre noi - vad ca Daria e tot mai plangacioasa, adoarme greu - doar la san am reusit sa o adorm...sper sa fie doar o perioada si sa nu fie de fapt asta comportamentul ei de acum in colo ca nu stiu cum s-o descurca mama cu ea (cand ma intorc la servici) ca vorba aia - de unde o sa ii dea ea san ca sa o adoarma?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mada e o scumpica fetita asta a ta.Si ce mult ii place in colacul ala, se poate balaci in voie.

Lala felicitari pt dintzuc!!!Abia astept sa vad si eu cum ranjeste la mine cu un dinte.Cred ca m-oi prapadi de ras.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor a cumparat vreuna din voi electrocasnice refurbished? Parca Mishu zicea odata ca vrea sa comande.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput