FIV 184
Raspunsuri - Pagina 19
psj spune:
estradiolul sa fie mare dar nu prea mare ca pe urma ajungi la hiperstimulare. Cam 4000 e general acceptat ca valoare pentru
hiperstimulare dar unii dr. zic si 3000 altii 5000.
miruna, ma bucur ca esti mai bine. Daca ai inceput sa te simti mai bine inseamna ca a inceput sa scada, deci esti pe drumul bun. La mine a fost mai rau dar au am avut si 40 de foliculi, enorm adica.
ai si congelat embrioni?
miruna79 spune:
psj Doamna dr a zis ca am fos pe muchie de cutit in z 5 dua embriotransfer estradiolul era 5mii si ceva in z6 a ajuns la 4000 a scazut treptat ieri l-am avut 100 de aia ma simt bine, oricum a fost groaznic transaminazele le am inca crescute respectiv tgp, limfopenie neutrofilie am scapat de leucocitoza, mai am hematocritul si hb scazute , si pot sa ti spun ca din ziua in care mi a i zis tu de tuse a aparut atunci am facut consult interne si pana la urma e o traheobronsita, dar era sa mor de frica, eu am avut 25 foliculi cu 22 ovocite , s-au pus 12 sa se fertilizeze normal , nu s-a fertilizat nici unul (oligoasteno) s-au facut 10 cu icsi din care au rezultat 7 embrionasi 5 de calitate super si 2 mai putin bune mi s-au transferat 2 si am congelat 4. am cautat povestea ta si am citit ce ai patit.pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
aurelia77 spune:
Buna fetelor,
Cele care sunteti mai vechi pe forum ,poate va mai auceti amibnte de mine,
Ioana cu tine am mai vorbit,felicitari pebntru puiuti si sa stea acolo la mami in burtica , 9 luni .

Eu am fost cu tine in salon in ziua et-ului tau.
Deci dupa mai multi ani am ajuns si eu la FIV ,am avut punctia pe 1 iunie ,cu doar 2 ovocite,ambele fertilizate,iar pe 4 am avut et cu 2 embrioni ,unul de 10 celule si unul de 9 celule.
Acum sunt acasa ma simt OK ,sper sa fie la fel in continuare...Eu va citesc tot timpul dar nu am mai scris ....
Va pup si va urez multa bafta

@dodo@ spune:
miruna79,stimularea o fac cu puregon si dipherelin, iar de astazi, z8, fac si menogon. Deci eu daca am estradiolul, in z7, 162, nu e prea bine, nu?
Ennni spune:
CAMI eu am luat doza de 225 ui gonal zilnic 10 zile. Se pare ca a fost de bun augur, testul de sarcina a iesit pozitiv. Saptamana viitoare fac primul ecograf. Bafta multa tuturor.
Evy28 spune:
Buna fetelor
nu v-am mai scris pt ca nu am avut putere . Nu am reusit Fiv-ul .
Va multumesc din suflet pentru sustinere .
Multe felicitari prospetelor gravidute , le urez numai bine si sarcina usoara .
Fetele in curs- mult succes cu tratamentul .
Eu sincer ma uimesc la ce citesc - eu am facut ET la 36 de ore si si am avut embrioni cu 2 celule . Nu inteleg ...cum voi aveti 8 -10 celule . Trec mai multe zile cred ca altfel nu imi explic , sau sunt eu varza in perioada asta . Doctorul a zis ca sunt perfecti embrionii.
Nu stiu incotro sa o apuc .Nu stiu unde sa fac FIV-ul urmator .Ma doare capul . Recomanda cineva ? La astia nu mai vreau sa fac , mi-a ajuns .
Stie cineva daca Tutunaru a inceput Fiv-urile ? A mers cineva?
In rest , cine recomanda vreo clinica ? Va rog , sunt pierduta in spatiu .
miruna79 spune:
Evy imi pare rau ptr nereusita ta, sa nu ti pierzi speranta si Dumnezeu sa te ajute sa ti indeplinesti visul.
in legatura cu embrioni si stadiul lor de celule, depinde in ce zi ai facut embriotransferul, la tine e normal dupa 36 ore sa fie inca de 2 celule, de exemplu eu am facut dupa 2 zile de la punctie trecuse cam 48 ore era deja de 4 celule, dimineata puteau sa fie ca la tine de 2 celule, ce am congelat de exemplu a 2-a zi dupa embriotransfer ajunsesera la 8 celule , deci depinde cat timp trece.
dodo eu in ziua 8 de exemplu am avut estradiolul de 789,in ziua 9 ajunsesra la 2000. difera de la persoana la persoana la tine o sa mai creaca , trebuie sa creasca ca sa ai ovocite mature, nu te panica mai e timp.
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Evy imi pare rau ptr nereusita ta, sa nu ti pierzi speranta si Dumnezeu sa te ajute sa ti indeplinesti visul.
in legatura cu embrioni si stadiul lor de celule, depinde in ce zi ai facut embriotransferul, la tine e normal dupa 36 ore sa fie inca de 2 celule, de exemplu eu am facut dupa 2 zile de la punctie trecuse cam 48 ore era deja de 4 celule, dimineata puteau sa fie ca la tine de 2 celule, ce am congelat de exemplu a 2-a zi dupa embriotransfer ajunsesera la 8 celule , deci depinde cat timp trece.
dodo eu in ziua 8 de exemplu am avut estradiolul de 789,in ziua 9 ajunsesra la 2000. difera de la persoana la persoana la tine o sa mai creaca , trebuie sa creasca ca sa ai ovocite mature, nu te panica mai e timp.
pup toate fetele
miruna79 spune:
s-a postat de 2 ori din greseala.
aurelia77 spune:
Evy imi pare forte rau pentru reusita ta dar sper ca iti vei face curaj si vei merge mai departe.Cu siguranta ca undeva acolo sus cineva are grija de tine si stie ce este mai bine ......![]()
Si eu am facut transferul la 72 de ore de aceea embrionii mei au fost mari.
La 48 de ore de la punctie aveau 3 si 4 celule apoi la et aveau 10 si 9 ,deci este vorba doar de momentul in care -sa facut transferul.
Miruna sper ca tu ne vei da o veste bune .Ne-ar ajuta mult....deci asa sa faci....Te vad deja
din cauza ca esti