FIV 184
Raspunsuri - Pagina 20
miruna79 spune:
Sa te auda Dumnezeu Aurelia, la fel va doresc si voua toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
dariaioanaxx spune:
Miruna - te pup si sper in curand sa ne dai vesti bune , bune si sa spargi gheata aici pe forum pt. Medlife ! ma bucur ca esti mai bine !
Evy - imi pare rau pt. nereusita, dar trebuie sa continuam nu i asa ? eu am fost la eco de dupa FIV si mi a zis dna dr. ca sunt bine si ca nu are ce mi spuna decat ca trebuie sa mai incerc ! si ca pot incerca cel mia devreme in luna octombrie, ceea ce am si de gand sa fac ; deja mi a facut programare pe 4 sept. la Medlife si pe 8 sept. la Gynera, acum va depinde de mai multe lucruri unde am sa ma hotarasc; la Medlife astept sa mai vad ceva reusite si sincer nu as renunta la dna dr. care este o superprof. si super ca om iar spre dr. Dracea as inclina din cauza reusitelor si a experientei mai mari;astept pana atunci ca Dumnezeu sa ma indrepte spre cine este mai bine pt. mine !
in legatura cu dezvoltarea embrionara, asa cum stii si tu stiam si eu, 2 celule la 24 de ore DAR, unii embrioni se edezv. mai lent altii mai repejor, depinde de calitatea lor, chiar daca sunt de calitatea I, nu trebuie sa ne luam dupa asta; de ex. la mine 6 ovocite au fost de cal. I adica mature 100% si din ele au rez. la 24 de ore 4 embr.se presupune de 2 celule si din cele imature puse la maturat si fertilizate cu ICSI au rezultat tot 2 embrioni care in ziua ET ului aveau tot 4 celule ca si ceilalti, desi ei au fost fertilizati cu 24 de ore in urma primilor; verisoara mea care a facut la o zi dupa punctie |ET ul, a avut embrioni de 8 si 10 celule; asa ca dupa parerea mea nu este bun calculul 2celule la 24 de ore; si conteaza si f. mult nr. de celule, de ce au mai multe de asta sansele sunt mai mari dar nu este o regula generala;
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
gabita78 spune:
Fetelor, revin si eu dupa o vacanta de o saptamana, vacanta de care avea f. mare nevoie pt ca eram cu moralul la pamant amandoi.
Dupa multe discutii cu sotul meu am ajuns la concluzia si am luat decizia de a adopta un copil, asa ca imi voi indrepta atentia in alta directie pana in septembrie.
Oricum incercari voi mai face dar voi adopta si un copil.
Catalina, 2 bobocei, imi pare tare rau, nu mai am cuvinte de consolare pt ca viata e tare nedreapta. Curaj...