FIV 184

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa ii transmit Ioaneitugs sa aiba incredere ca va fi totul bine si va avea un copilas frumos si sanatos.
amzulica imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.Si nu te mai gandi la ceea ce au patit Catalina si Medamaya.Suntem toate alaturi de ele si ceea ce s-a intamplat ne marcheaza dar sa nu generalizam,si sa ne gandim ca fiecare sarcina e unica.Capu sus si bucura-te de copilasul pe care il ai in burtica.
Catalina ceea ce ti s-a intamplat e mai presus de cuvinte,dar nu uita ca suntem alaturi de tine si durerea ta e si a noastra .Dumnezeu iti va da forta sa-ti revii si sa mergi mai departe.
Acum sa va spun si despre mine:am inceput stimularea de ieri cu 2 Gonal-f pe zi.Ma voi duce pe 11 la eco.Sper sa aiba ce sa vada.
Feteloor dar am o mica pb si dc puteti sa ma ajutati cu un raspuns...
Azi cand mi-am facut injectia,in momentul cand am vrut sa scot aerul din seringa in loc de o picatur ,doua ,a iesit jet,dar f putin.Bine ca eram cu acul acela fin .
Credeti ca e va influenta cu ceva evolutia trat.,ma gandesc ca am pierdut din doza...

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,
Smolystai linistita asa pateam si eu si pot sa-ti spun ca am ajuns la hiperstimulare si am avut 16 ovocite.
Pup toate fetele!

bolojica

Mergi la inceput

carmanuia MULTUMESC DIN SUFLET pt raspuns.M-ai linistit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Smoly - nu te panica - tuturor ni s-a intamplat asta, si am vazut si la spital la primul FIV cand mergeam la injectii ca inclusiv asistentelor li se intampla sa mai scape. Asta e - nu influenteaza bunul mers al lucrurilor. Succes la injectat.

Cami

Mergi la inceput

amzulica mersi mult pt raspuns.
Ce face bebele tau?Ai fost la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Revin si eu dupa o scurta pauza, am avut cateva zile de cosmar din cauza hiperstimularii, azi e prima zi in care ma simt bine , in care pot sa spun sunt un om normal, pot sa merg, pot sa mananc.Sper sa fie bine pana la capat.
Dariaioana merci frumos ca te ai gandit la mine, esti o draguta.
Ioanatugs, te asteptam cu testul pozitiv.
ana-p n-ai mai dat nici un semn sper ca esti bine.
smoly stai linistita nu e nici o problema , mi s-a intamplat si mie.

Fetelor azi sunt in z8 dupa embriotransfer,din cand in cand am dureri aproape ca de ciclu, ati mai patit la fel, oare o sa mi vina menstruatia in curand??Sper ca nu. eu joi fac testul.
pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

miruna mersi pt raspuns!
Sa stii ca eu am citit aici pe forum ca cine face hiperstimulare are sanse mai mari de gravideala.
Ma bucur ca te simti mai bine,de acum in colo totul va decurge de la sine si vei avea un rez pozitiv,ai sa vezi.BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

ioana, sa dea DD puiutii sa stea cu mami 9 luni. Doar 2 zile trebuie sa stai dupa ET?
smoly, spor la injectat.
miruna, ma bucur ca te simti ceva mai bine si asteptam testul cu 2 liniute.
Despre mine, acum am ajuns de la Bucuresti, am facut eco ,Z7 de stimulare si e totul ok. Endometrul de 13,5 , pe OD am 4 folicoli, cel mai mare de 10,5 , iar pe OS 5 folicoli cu cel mai mare tot de 10, 5. Sunt la egalitate, cresc in acelasi ritm.Am facut si estradiolul, la urgenta si mi-a iesit 162, asa ca de maine ,pe langa puregon si diphe. mai fac si cate un menogon.Am sa fiu ca o sita. Luni merg din nou la eco, dar mai mult ca sigur punctia va fi vineri.
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ce rol are estradiolul?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Am tot cautat pe net despre assisted hatching si am gasit asta
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica-ginecologie/Eclozarea_asistata_8211_Fertilizarea_in_vitro_1037.html
In caz ca intereseaza pe cineva,eu am fost foarte curioasa pentru ca am primit sa semnez un document cu assisted hatching dar in germana si nu inteleg chiar asa de bine termeni medicali si am gasit asta pe romana si am vazut ca ii zice eclozarea asistata.
Gravidutzelor va urez sa va mearga bine 9 luni!!!!!
Celor in asteptare sa auzim numai vesti bune de la voi sa ne mai incurajatzi pe cele care de abia incep!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

dodo cu cat estradiolul e mai mare cu cat ovocitele sunt mai mature si sunt mai bune, stai linistita ca o sa mai creasca , la sfarsit e un fel de calcul imparti estrasiolul la 300 si iti dai seama cate ovocite mature ai.cu ce faci stimularea?
Smoly sper din tot sufletul sa se fi prins, la cat de rau mi a fost ....
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput