Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...

Salve

Ioana sint cu pumnii strinsi si plina de emotii pt tine,dar sint convinsa ca vei avea un beta pozitiv
Dana n

Boo

Ralu Alexia

Lucia Mada Aerlilian Magdita Fireyes......toate fetele fara nici o exceptie...

Numai bine tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
LilianaFi multumesc iubita pentru incurajari! Ce bucurie ca ai aparut, mi-a fost dor de tine! Ce mai faci?
Fireyes, Aerlilian, Mada23, Magdita, Gorgia_c va raspund la toate odata: finutza mea e foarte bine, asteapta un baietel, are deja 15 saptamani si in curand asteapta sa si miste bebe. Ea e bine, a avut greturi doar vreo 3 saptamani, insa a putut manca si nu s-a ingrasat aproape deloc. Zice ca a pus cateva kg., dar eu cred ca doar cate sute de grame. In rest e o viitoare mamica fericita si o sa-i spun ca a-ti intrebat de ea neaparat.
Ralu_t multumesc frumos de urari!

Eu azi ma simt bine, culmea parca nu ma mai doare nimic si astept sa treaca timpul. Va multumesc inca o data, tuturor pentru urari!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ioanatugs iti spun si aici: iti tin pumnii stransi si sunt alaturi de tine1Fie sa fii si tu un exemplu de reusita la fel ca si Alexia28!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
ma mai tineti minte?
nu am mai intrat de ceva timp aici.
am aflat acum o saptamana ca am refacut endometrioza, sint un pic necajita ca imi da dureri dar nu am ce face.
ar trebui sa fac a 3 a operatie dar simt ca nu mai pot trece iar prin anestezii, dureri dupa operatie, etc.

dar , sint si in asteptare cumva, duminica trecuta am facut pregnyl, ca aveam un folicul de 18mm doar endometrul este cam mic, de 6,8mm.
Mi-a dat sa iau duphaston 10 zile, problema este ca nu am mai luat hormoni de vreo citiva ani si imi da niste stari ciudate.

ioanatugs iti tin pumnii la test.
pupici

http://tt.lilypie.com/pZWsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Cam liniste pe aici si..ma cam mananca degetelele sa scriu ceva dar ma abtin, cu greu...pana diseara

Liliana ce bine imi pare ca ai scris, imi era dor de tine

Ralu esti o fericita zau, nu vrei sa facem schimb de pitici o noapte? Sa vad si io cum e sa dormi 7-8 ore, uff, pitica mea ma solicita din ce in ce mai mult. Si ce ziceai tu de prezervativ....avantajele cezarienei, ca iar mi-ai adus aminte, pai eu la 2 luni de abia o suportam pe dansa dar sa-i mai pun si prezervativ pe ea. Eu nu ma protejez, n-am eu norocul asta sa raman asa repede.....amandoi defecti, ar fi culmea, nici vorba..ma si vad peste cativa ani la usa la Tutu facand monitorizari Ai rezolvat cu botezul? Pupici la amandoi

Ioana scumpa mea prietena, nu pot sa-ti spun acum decat ca visez cu ochii deschisi peste doi trei ani sa ne intalnim toate si cu piticii alergandu-se printe mese, care mai de care mai frumos, te pup si tu stii cat de mult ma gandesc la tine

Iar despre noi, din ciclul noutati, ia priviti ce-am mai descoperit acum http://www.flickr.com/photos/10210052@N04/2660475923/
...avem treaba toata ziua acum sa stam cu el in gura

va pup si mai intru diseara...ca tare ma mananca degetelele

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Cu bucurie si emotie va anunt ca am un beta HCG in z11 de 103.4
Va multumesc tuturor pentru urari, mi-ati fost de un mare ajutor!!
Cu noul statut de graviduta incerc sa ma obisnuiesc, inca nu am depasit faza: "Nu-mi vine sa cred!"

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana asteptam sa anunti ca daca nu, anuntam eu ca nu mai puteam de nerabdare dar ma gandeam sa nu te superi, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de sarcina usoara si sa te bucuri din plin de toate etapele ei, sa fii sanatoasa, sa ai parte de 9 luni de vis si sa fiti fericiti! Astazi n-am apucat sa-ti urez toate astea, m-ai luat asa repede cu vestea si eram atat de bucuroasa pentru tine ca meriti iubita.
Ca sa nu mai zic ca si fina si nasa burticoase, ce frumos
De abia astept sa ne vedem sa te sarbatorim si pe tine.
Pup burtica si ai grija de tine si de samburici

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Alexia28 multumesc iubita din suflet! Am si acum emotii si parca nu vorbesc despre mine. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns eu sa dau un asa anunt si incerc sa ma obisnuiesc cu noul statut de.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ai reusit!!!FELICITARI!!!!!!!
SA AI SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!! ai grija de voi!
Lilisor pup fata!
Alexia nu te-am uitat,cum crezi asta?Am schimbat cartelele,ca tre sa vb cu sosu pe cosmote si trebuie sa mai imi iau un telSpune-mi tu cand pot sa sun eu,ca ai program in functie de BB.Ghini?
Mada,Magdi,Aerlilian,Fire multu ca va ganditi si la mineEu cand nu intru e ceva cu mine.M-a durut infiorator burta in zona instalatiei si azi ma simt in sfarsit mai bine.Chestia asta m-a cam afectat de data asa si am stat si in butoi.Cf glerului am crezut ca din cauza ov. ca era cand OS cand OD,dar dupa ce s-a dus glerul mi s-a intarit burta si s-a acutizat pana in jos pe picioareNu va bateti capul cu mine,cand pot intru si vb.Nu eram o companie placuta.
Aerlilian esti pe maini bune.Probab. ca aerul si stimularile au dereglat rusii.Dar deja ai vesti bune si poate primesti o superveste
Georgia tin pumnii sa se sparga ousorul!
Aris e verde cutia.Vezi ca poa sa fie dif cu cantitate mica,ala de inhibare inainte de FIV.Noua ne treb. de 3 si ceva.
Ralu pup Tudorelu cuminte si mamica lui.
Pusichet eu te tin minte iubita.Imi pare rau.POate totusi se intampla o minune.Eu iti tin pumnii.Ia utrogestan cand te culci pe cale vaginala.Vb cu dr.
WE placut tuturor!
Ioana imi vine sa rad intr-una.Asta DA VESTE
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu multumesc iubita, multumesc frumos! Si eu ti-am trimis mesaj pe tel. care-l stiam. Eu inca nu mi-am revenit!

cu drag Ioana

Mergi la inceput