Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 17
dana n. spune:
Buna seara!
Ma primiti si pe mine ?
Intai sa va spun povestea mea..acum doi ani si jumatate am renuntat la anticonceptionale cu speranta ca vom reusi sa avem si noi un bebe.Imediat ce am renuntat la pile,m-am pricopsit cu o acnee in toata regula,dereglari ale menstruatiei...am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice.Au urmat luni intregi de stimulare ovariana,tratamente hormonale...fara nici un rezultat.Intr-un final,am hotarat impreuna cu ginecoloaga mea sa fac o interventie laparoscopica sa vedem ce gasim.
Acum o saptamana si jumatate,in urma laparoscopiei am fost diagnosticata cu endometrioza in forma minimala.Mi-a spus ca mi-a gasit cateva puncte de endometrioza, ascunse dupa ovarul drept.Mi le-a cauterizat.Am fost trimisa in aceasi zi acasa fara sa mi se dea tratament.Asta m-a cam mirat.Dar medicul mi-a spus sa incercam asa pana la sfarsitul anului,si, daca nu reusim sa ma duc la ea sa vedem ce facem mai departe.Ea imi dadea f multe sanse.Acum nu stiu ce sa mai cred...Am citit aici ca majoritatea dintre voi ati urmat si un tratament dupa laparoscopie.
Cam asta este...
Mult succes va doresc la toate!
------------------------
Albume foto
ralu_t spune:
salut gagici
moaama ce de fete noi au aparut in ultima vreme!!!...din nefericire...off. nu disperati, nu ramane nimeni fara bb chiar daca se asteapta mai mult.
pt cine intreba, io am ramas in prima luna dupa diphe, adica dupa ce a venit un CM si nu a fost nici o problema, nici nu m-am gandit ca ar putea fi, cata vreme ovarele au produs ceva de calitate care s-a fertilizat, restul nu mai conteaza-am si dovada vie
-la semnatura
tudor imi ocupa mare parte a timpului, dar e un copil tare bun, fara colici, fara crize de plans si care doarme deja 6,7,8 ore pe noapte asa ca ma simt extrem de norocoasa si deja ma gandesc la bb 2, daca om mai avea noroc. radeam cu barbata-miu ca si noi folosim acum prezervativul,suntem stresati sa nu raman gravida, ca de, am o cezariana f proaspata. va mai amintiti cum e sa-ti fie frica sa ramai gravi?
vise tati! sa vezi cand om incerca din nou cum reulam pozitia lumanarii, monitorizari samd...eh, noi sa fim sanatosi!
eu ma simt f bine dupa operatie, am inceput deja sa ma duc la sala ca trebuie sa revin si io la o forma mai...feminina-asta cand o pacalesc pe mama sa stea cu bebe
-desi cred ca-i cam place!
apropos de forma si burtica, tocmai m-a intrebat bunica sotului, care e batrana si nu vede bine sper eu, daca-s gravida din nou!!!!
.si eu care credeam ca am inceput sa-mi revin!!
sa stiti ca desi nu scriu, eu citesc forumul aproape zilnic, si aici si la scutece, sunt la curent cu toate, scrisul e mai greu, ca trebuie sa fiu mereu multitasking sa am timp cat doarme pruncul sa rezolv cat mai multe lucruri.
va pup pe toate, fara exceptie, ioana tin pumnii!!
cand mai am timp va mai pun niste poze cu fi-mio, maine sper
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
aerlilian spune:
Ioana mea draga,nu cumva durerile de spate sunt normale?Parca si Boo a avut asa ceva la inceput...Eu zic sa nu-ti faci griji si sa stai linistita.Mai e un pic pana la bhcg.Tinem pumnii stransi!!!
Ralu ,sa te bucuri de minunea ta!Cat despre slabit...sunt convinsa ca o sa-ti revii curand pt ca nu am uitat cat de bine aratai inainte de Tudor...ce talie...si ce picioare!!!
Sunt asa matinala pt ca ma duc la Tutu.Am emotii...ce o mai fi pe acolo...
magdita spune:
Neata endo-frumoasele mele,
Ioana
, Doamne ajuta ca aceste dureri de spate sa semnifice ceea ce asteptam toate
.
Ralu
, tare ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre tine si bebe Tudor, ce binecuvantare ca e cumintel, doarme linistit, fara colici, mananca... Super vesti ! 
Aerlilian
, bafta multa azi la eco, sa primesti vesti bune.
Dana
, bine ai venit printre noi. Sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti in curand sa iti implinesti visul. Ralu are dreptate, sunt convinsa ca niciuna dintre noi nu va ramane fara bebe, doar ca unele dintre noi vom astepta un picutz mai mult pana ne vom tine minunile in brate, 100%.
Kristinuta, Aris, Madutz, Boo, Ancutza, Georgic, Andreyutza, Lucic, si toate celelalte fete pupicutzi si o zi excelenta

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
m'neataaaa
arisica , io l-am intrebat pe doctorila daca pot ramane gravi din prima luna de diphe , si mi-a zis nope .. doar la ultima injectie , apare ovulatia , deci o posibila sarcina ... sincer nu imi suna f logic .. pt ca ma gandesc ca organismul nu prea are de unde sa stie ca ultima injectie este ultima sau mai urmeaza alta dupa ...dar mai cercetam , ne mai informam si tragem concluzii ... incurcata mai e si medicina asta
despre mine .. outul meu , care e cam maricel , pt nervii mei ... OD=21 , nu s-a spart .. si uite asa maine sunt iar la cabinet , sa ma lupt cu "fiara" asta mica de ousor
ioana , io sunt geana cu ochii pe tine ...marti , astept un bhcg mareeeee , cat inima ta ... apropos ce mai face finuta ta , cum ii merge cu sarcina ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgi
, mi-ai luat vorba din gura. Si eu m-am tot gandit sa o intreb pe Ioana ce mai face Laura, ca m-am mai gandit la ea din cand in cand, insa am tot uitat
. Ioana, asteptam vesti despre finutza ta.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Anca...
te rugam sa intri aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123835&whichpage=2
sa ne dai cateva relatii. Multumim mult.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
mada23 spune:
Ralu..
ne bucuram ca bebe Tudor e cuminte, macar asa din cand in cand sa ne aduci vesti sa nu stam cu grija 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
aerlilian spune:
Eu sunt z8, am un folicul de 11 pe od cu enometru 6.Ma duc si luni dimineata.
Ioana,intaresc ce s-a spus mai sus.Deci...ce face finuta?
Mada,Magdita ,

fireyes spune:
Uau, Aerlilian, ce productie frumoasa pentru z8... oricat de scurt ar fi cm la tine...
Georgia, Magdita, Mada, Lali si celelalte, super ideea cu subiectul! Intr-adevar, la capitolul de FIV, IA e destul de rar mentionata...
Mda, hormonalele se fac anumite zile, asa ca iti ia ceva timp (cel putin 1 luna) pana le aduni pe toate (si pana mai ies si rezultatele), si asta in cazul in care rezultatele sunt ok si nu mai trebuie reparat cate ceva pe ici pe colo...eu va tin pumnii si va doresc succes!
Ralu, bine ai mai venit printre noi, sa ne mai dai o gura de oxigen![]()
Lucia, te-am pierdut... sper ca lenevesti in conced...
Ioana, stii si tu, si cu semne si fara semne de gravideala, BHCG e sfant, asa ca asteptam valori semnificative
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png