Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu73 spune:
Fetelor, nu am mai scris de mult aici, insa dupa cum am mai spus si eu am endometrioze. Am citit in "Asul Verde" de iulie, este un supliment al formulei AS, in cazul nostru sunt interzize, pe langa conserve, carne de porc etc.-(toate care le stiti deja), si morcovii si sfecla rosie, eu care eram inebunita dupa suc de morcovi.
Ar fi bine daca l-ati cumpara(suplimentul), mai recomanda si cateva ceaiuri.
Succes!!
Sa vina ziua in care ne vom tine bebeii in brate
mada23 spune:
Bubu...multumim de informatii
Ionica draga....

ceva simtiri? cum esti, ne rugam sa fie bine
(am emotii pentru tine
)
Lucialu...sper ca esti bine 
Dau la disparuti:
doua mamici Ralu si Monica
bebelinii nu va dau pace deloc, asa-i?
o gravidutza Hera
nu ne prezinti si noua burtika 
Pupici la fete Alexia, Magdita, Diana,Fireyes, Aerlilian,Anca, Georgi, Boo...tuturor 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
georgia_c spune:
am si io o neclaritate... cartofi avem voie sa papacim ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgic
, la cartofi avem dezlegare
.
Ioana
, cum te simti iubita? Iti tinem pumnii stransi tare sa vii cu vesti bune.
Madutz
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
manca-oara mama pe ei de vestitoare ... aoleooo magdita , mi-ai dat o super veste
..ca daca nici cartofi nu aveam voie , crez ca ma treceam pe frunzele din fata blocului ![]()
Albert Einstein
aris26 spune:
fetelor, care ati cumparat deja dephereline-ul?
am si eu o intrebare. cutia e cu verde sau cu roshu? a mea e cu verde, dar am intrat in alta farmacie in care nu aveau decat o cutie si era rezervata pentru o alta persoana si am vazut cutia in mana farmacistei si era roshie...hmmm
a si o a doua intrebare. pe prospectul de la diphe scrie ca in ultima luna ovulatia se produce in media la x zile.....bla bla bla..."si de aceea este necesar sa se foloseasca o metota contraceptiva"...??? eu nu pricep! de ce sa folosesc o metoda contraceptiva? nu e ok sa ramai imediat dupa ultima injectie? nu ca ash avea eu asha o bafta mare, dar ... na! nici nu vreau sa fac vreo prostie.
bafta tuturor!
georgia_c spune:
arisica .... mie doctorila mi-a zis ca a avut o pacienta , care a facut diphe si la ultima fiola , a ramas si anume .. stii tu cum ..asa cum ne dorim noi toate ..fata a stat cuminte , si a asteptat ciclu , care , andreea marin la scara nationala .. surpriza mare adicatelea mon bijou ... n-a mai venit .. cand l-a sunat dipserata pe doctorila era in 17 saptamani ... so ..se poate ..
dar ..cel mai bine il intrebi pe nenea tutu ..ca te lamureste el instilu-i caracteristic ... adica , condimenteaza totul si cu o poanta , doua
Albert Einstein
aris26 spune:
georgia -
...17 saptamani zi??!!??
uite asha scapi fara stres de prima parte a sarcini(stii tu, perioada de risc)
pe dr.t nu il mai deranjez si eu. are liber de la mine pana in iarna. am reushit si am gasit un raspuns al lui, dar tipa il intreba daca e posibil sa ramana in prima luna si daca e vreo problema. a zis ca nu e bai daca ramai ca nu avecteaza sarcina.
si eu care credeam ca dupa injectie pot sa stau linishtita si ca am scapat de teste de sarcina...
se pare ca din contra, o sa mai fac cateva![]()
bafta tuturor!
kristinuta13 spune:
aris26,eu mi-am luat diphe...si cutia este ca a ta,verde cu alb...azi e la mine Z1...maine deja ma duc sa ma intepe...
...se pare ca n-am scapat...io m-am straduit cat am putut
fetelor...regimul trebuie tinut pe perioada cand facem diphe...sau dupa?
Poop fetele!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Magdita, Mada23 am vazut ca ma intrebati cum ma simt si nu prea stiu ce sa zic. Am dureri de spate constante si in rest nimic deosebit. Azi sunt z9 de la ET si respectiv z28 de CM si in afara de durerile de spate, cu care deja m-am obisnuit, nu simt nimic altceva. Ma rog sa fie semne bune si astept!!!
Multumesc pentru urari!
Georgia_c multa bafta cu regimul!
Bubu73 bine ai venit la noi
si sa dea Domnul sa ti se implineasca visul cat mai repede!
Kristinuta13 multa bafta cu tratamentul pe care-l incepi maine!
Cat despre regim el ar trebui tinut tot timpul, daca poti!
cu drag Ioana