Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Georgia_c multumesc frumos pentru gandul tau bun!
Alexia28 mai e mult pina pe 15 iulie?? Mie mi se pare ca timpul a trecut foarte repede, mai ales pentru ca nu m-am stresat deloc cu calculul zilelor si al semnelor. Am capatat o oarecare liniste dupa punctie si inca nu mi-a trecut.
Cred ca vor veni si zile agitate, in apropierea zielei Z, acum insa ma mir si eu cat de calma sunt.
Pupici fetitei si mamei care se gandeste deja la bebe2 
Ancaoradea mi-ar surade mult sugestia ta si eu visez la gemenasi!![]()
Fireyes multumesc iubita!
Magdita multumesc mult!
Aerlilian multa bafta cu noul tau plan de bataie!

cu drag Ioana
aerlilian spune:
Alexia ,iti impartasesc gandurile despre Lucia!!!Si eu am crezut ca a reaparut dar se pare ca iar ne paraseste,pt ca nu a mai dat niciun semn!
Lucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mada23 spune:
Buna frumoasele 

Georgia..interesant articol, multumim 
Ioana...mii de rugaciuni sunt intreptate catre tine, 
sunt pe drum . Ma pregatesc sa beu multtttttttt 
Alexia...te multumesti doar cu pupicii mei??
nu fi supi
Anca...
cireshica din burtica, sunt pe aici, retrasa in carapace, dar incet ,incet, ies.
Mii de pupici tuturor.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

georgia_c spune:
helllooo... ce fac optimistele ?
so , m-am hoatarat , o sa-mi schimb regimul alimentar , desi io nu mancam multe alimente din cele interzise ... o sa ma dau mai tare pe fructe si legume ... nu reusesc insa sa gasesc iaurt viu , de la prodlacta ...voi unde l-ati gasit ?
ioana , de azi intr-o saptamana o sa fii mamica cu "acte" in regula.. incet incet , scot si majoretele ,ca au cam somat in ultima vreme
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Georgia, la un moment dat eu il gasisem la Angst si La Fourmi, dar nu m-am mai uitat dupa el, ca dupa laparo nu mai pot sa mananc nimic lactate ca ma umflu groaznic, chiar si de la o inghetata...la mine se pare ca functioneaza un fel de selectie naturala![]()
cu painea, practic nu gasesti nimic in comert fara faina alba (sau secara), doar daca iti faci tu singurica, eu am lins toate etichetele de la supermarket in cautarea painicii bune:)
Ioana, eu sunt plecata la consultatie in Austria, dar si cand ma intorc, e fix pe 15... asa ca o sa ma bulucesc tintit sa citesc BHCG, ca abia astept sa mangai burtici.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
magdita spune:
Neata fete dragi,
Georgia
, si eu am tot cautat iaurt viu, dar cum nu am gasit, mananc cate un iaurtel activia cu musli sau fibre in fiecare zi(in afara de miercuri si vineri) cu cereale de la sanovita. Vezi ca secara e interizsa in endo, datorita continutului mare de estrogen. Deci nu avem voie nici paine de secara, nici fulgi de secara. Din ce am citit pe endo-resolved, nu avem voie lactate de nici un fel, insa poti sa nu te atingi de nimic? Nici macar de branza? E destul de restrictiva dieta asta, dar in cazul meu mici variatiuni exista
.
Ioana

Fire
, bafta multa si sa iti ajute Dumnezeu in acest demers, sa mearga toate ca pe roate !
Ancutza
, ce mai face bebelina pe caldurile astea?
Alexutza
, tare ma bucur ca iti mai faci timp si ne mai scrii din cand in cand.
Ralu_t
, ce mai face bebe Tudor? Iti ocupa tot timpul, asa-i?
Lucic
, disparusi iar?
Aerlilian
, sper ca te simti mai bine.
Madutz

Cirip
, ti-am raspuns la subiectul deschis de tine.
Pup toate fetele, fara exceptie

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
am sa va spun pe scurt ce NU mai mananc sau manac f rar:
1. mezeluri (doar la ocazii)
2.paine , de orice fel( mananc numai FINN Crispi , parca asa se numesc , si o sa ma uit la compozitie)
3.cafea (oricum beam cu lapte , si nu eram dependenta)
4.lapte , decat f slab , dar o sa ma uit pe eticheta sa vad ce e-uri are prin el
5.dulce (aici e greu , mai scap in cioco)
6.cartofi prajiti
7.ulei (decat f putin de
8.otet (ff rar)
9.iaurt(io nu prea mancam de fel)
10.branza si oua (nici cu astea nu ma omor , asa ca nu e mare pierdere)
o sa exclud din alimentatie
1.kech-upul
2.pastele fainoase
sa vedem cat de mult ma pot tine de asa un regim ....
Albert Einstein
ancaoradea spune:
Georgia Bine faci ca incerci sa ti dieta, chiar daca nu e dovedita ca ar reduce endo eu sunt sigura ca iti schimba modul de a functiona al organismului. Eu imi luam bifidus de la prodlacta, facut in Brasov din metro. Inca mai gasesc. E f bun, chiar varianta light are gust de iaurt adevarat...eu zic ca merita cautat. paine mancam de la indalim, panine graham, e super, fara aditivi..se fabrica in Oradea, tot la metro gasim.
Alexia Tot timpul mi-am dorit macar 2 copii, ca am fost singura la parinti, iar sotul din start se referea pe viitor la noi si ,,copiii''. Acum sa vedem daca nu ne schimbam parerea la bebelina, ca deja o simt cu personalitate, cand nu-i convine ceva da cu putere cu piciorusele pana ma conformez ( schimb pozitia sau pap ceva, dupa cerinte.
Eu cu caldura nu ma impac prea bine, azi mi-a curs de 2 ori sange din nas ( se pare ca e normal in sarcina), si nu vroia sa se mai opreasca...am intarzitat 30 min la lucru ( noroc ca sefa e plecata). Diseara cred ca mergem la socrii la casa sa dormim, ca la noi in apartament sunt 30 de grade.
Pupici dulci mada23, magdita, aerlilian, ioana, fireyes, lucia, diana,ralu
24+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
magdita spune:
Georgia, vezi ca printre alimentele interzise mai sunt soia, orez alb, oua ( eu am mai mancat de prepelita, dar nu des ), citisem intr-un articol ca si morcovii ar fi contraindicati in endo si de atunci i-am redus.
Intra pe link-ul asta pentru mai multe detalii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105586&whichpage=20.
Ancutza
, ai grija cu caldura
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
sper fetelor sa si reusesc sa ma tin dupa ce mi-am propus .. ideea e ca io de la munca , am o masa pe zi , insa e mancarea cam la plic ... adica piure din plic , supe cam din plic ... snitele din cutii ... cartofi prajiti din punga .. si nu ma prea incanta .. cred ca voi schimba tactica si voi manca dimineata o masa cat mai consistenta ... o sa caut si niste retete pt endo ...
Albert Einstein