Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Wow, o graviduta proaspata!
Felicitari!
Fetele care ati facut Dipherelin, am si eu o intrebare.La mine s-au facut azi 3 saptamani de la prima injectie.Mi-a zis dr ca e posibil sa mai apara mici sangerari , dar tine deja de o zi jumate.La fel s-a intamplat si la voi?Cat a tinut?In rest ar fi totul bine daca nu m-ar chinui o ameteala si un chef de somn continuuDorm ca ursul si tot nu imi ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,impartasesc cele spuse de Alexia,cred ca daca nu anuntai tu,imi venea mie sa urlu in gura mare!Ce bucurie mi-ai facut cu mesajul de iei...Te pup draga mea si..nici nu mai stiu ce urari sa-ti fac...sa ai noua luni de vis si o viata plina de fericire si iubire!Spune-ne ce zice "tati"...
Alexia,ai o minune de copil!Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Lucia,noroc cu vestea Ioanei,ca am mai citit si eu un rand de la tine....Multumesc de incurajari si te pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Ioana, sa reproduc ce a zis barbata-miu cand l-am anuntat ieri ca esti gravi:"uraa! avem un chinez(a se citi mongolez) in plus!" si completarea mea:"unul cu ochii albastrii!"
FELICITARI DRAGII MEI!!!, dupa atata asteptare, iata ca a venit si bebeul binemeritat. sa mearga totul lin de acum inainte.
Alexia stai linistita ca nu dorm io atat- maxim 5 ore, ca dupa ce se culca seara mai am eu o gramada de facut. si am un barbat care de cand am nascut sta numai prin delegatii, azi e consemnat sa aiba grija de tuodr toata ziua, eu doar il alaptez, in rest, de absolut tot se ocupa el, ca eu deja o luam razna de nefacut nimic altceva, si fara pauza.
si ca sa te mai linistesc o data, cu cezariana cu tot, sexul e mai rau ca pe vremea dipherelinului ca lubrifiere si dureri-din dezavantajele alaptarii. mie mi-e frica sa nu folosesc protectie, am luat cunostiinta de prea multe ori cu ironiile sortii
am rezolvat cu botezul.am fost si la resto unde ati facut voi si mi-a placut tare mult numai ca intre timp ne-am razgandit si nu mai vrem terasa ca in august cand facem noi s-ar putea sa fie insuportabil de cald afara.
aerlilian fata, lasa ca se prinde bebe acum cand sunteti amandoi odihniti dupa concediu.
luciaofff durerile astea pacatoase, imi pare rau sa aud. ma bucur insa sa te vad postand iar
liliana de tine ce sa mai zic? am tras eu cu ochiul pe la alte subiecte si am vazut ca ai planuri noi. tin pumnii sa mearga toate ff bine
pusichetimi pare rau sa aud de endo refacuta. poate incerci IA, din cate am inteles, nici prea multe operatii nu sunt recomandate, de la un punct in colo pot face mai mult rau decat bine.
ralu76 eu n-am avut sangerari de la diphereline, nu te pot ajuta cu sfaturi.

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Dragele mele, n-am mai intrat demult pe aici, timpul meu liber e tare limitat si de-abia reusesc sa fac fata fetelor de la odisee, insa citind vestile bune am vrut s-o felicit neaparat pe ioana !!!!
Ma bucur tare mult ca in sfirsit eforturile tale au dat roade. O sarcina usoara iti doresc si-un bebe sanatos, destept, frumos si asa cum vi-l doriti voi.

Tuturor celorlalte fete numai bine va doresc, ma bucur sa citesc c-ati ramas la fel de sufletiste si ca, in ciuda bolii cu care ne luptam sau ne-am luptat, pe aici e aceeasi atmosfera frumoasa de prietenie si intelegere.

35+

Mergi la inceput

Fireyes,ma gandesc la tine!Sper ca aerul vienez sa-ti faca bine si sa ne dai vesti bune la ntoarcere.Cat poti de repede,da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
in fine pot sa spun ... felicitari Ioana , meriti din plin , aceasta fericire , esti un exemplu de vointa si optimism .. iti doresc sarcina usoara , sa fiti sanatosi , si tu si bb(ii) , si de-abia astept sa te vad cu burticuta ... ma bucur din tot sufletul pt tine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

am intrat cu MAREEEEEEEEEE BUCURIEEEEEEEE SA SPUN doar atat :

IOANA FELICITARI LA AMANDOI , TU SI SOTUL, SA AVETI PARTE DE SANATATE SI COPII SANATOSI !!! DOAMNE AJUTA !!! TE PUUUUUUUP !!

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana... FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, BUNUL DUMNEZEU SA VEGHEZE ASUPRA TA, SA AI PARTE DE NOUA LUNI MINUNATE, MERITI DIN PLIN ACEASTA BUCURIE
sunt ametita de veste, cred ca tu inca traiesti un vis, ma bucur nespus

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Sunt absolut bulversata.Deci,vineri,in z8 aveam un folicul de 11 pe OD cu e6,iar astazi,in z11,am un folicul de 18 pe OS,pe OD nu am nimic,cu e9,5.Monitorizarea facuta de aceeasi persoana,de dr.Ioana.Tutu nu era la cabinet,dar miercuri cand merg din nou,sper sa fie.Oricum ar fi,am de prestat maine.Sa-mi tineti pumnii.
Ioana,nu mai zici nimic sau petreci intr-una de fericire???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioanatugs, nu am cuvinte sa spun cat de mult ma bucur !!!!!!!!!!
Felicitari din toata inima, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen si de copilas(i) sanatos(i) si mancacios(i), ca poate s-au prins ambii embrioni si ti se implineste visul cel mare de a fi mamica de gemeni !!!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput