FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
citat din mesajul lui alina_37

salutare tuturor, am si eu o intrebare. Am inceput anticonceptionale (n-am fost niciodata mai bucuroasa ca le iau) si voi incepe pe 21 august stimulrea cu Gonal F, Menopur si Suprefact. Doctorul Kovacs mi-a trimis pe email schema de tratament, dar nu mi-a scris si ce concentratie de Gonal F sa cumpar, ci doar sa fac cate doua fiole/zi. Voi cum ati facut? Vi s-a spus din start ce concentratie sa faceti sau a depins totul de rezultatul ecografiei de monitorizare din timpul anticonceptionalelor?

Bafta tuturor!

Alina, fiolele de gonal au o singura concentratie, 75 ui, nu exista alta concentratie la fiole. Gonalul la pen poate fi de 450 ui sau 900 ui. Daca ti-a scris fiole, atunci nu pot fi decat de 75 ui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

THABITA multumesc mult ca vrei sa ma ajuti cu cazarea. Iti dau o adresa unde ma poti contacta: buluna32@yahoo.com
Ti-am mai trimis un mesaj dar nu stiu daca l-ai primit.

Astept raspuns.
Te pup.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Fetelor, ma puteti ajuta cu informatii despre vre-o cazare? Mai stiti pe cineva?

Multumesc, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Alina, se pare ca vom fi colege de fiv, cam in aceeasi perioada merg si eu la Kaali, la dr.Kovacs.
Zici ca tu ai platit cu cardul la clinica? E buna informatia, ma incanta ideea de a nu mai merge cu valiza cu bani dupa mine...
Unde veti sta in Budapesta? Noi am gasit o pensiune ca in rai, intr-o zona verde, foarte linistita, aproape de clinica, camera dubla (studio) cu toate dotarile (inclusiv internet in camera), bucatarie, balcon, mic dejun inlcus. Am facut rezervare si pentru plata cash avem reducere 10%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Micky2007 si noua ne e dor de tine. Era cat pe ce sa ne vedem, dar am ratat concertul Metallica, ,asa ca am ratat intalnirea
Cris tine-te bine ca venim .... Te sunam!
Bafta fetelor si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

buluna ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

Cris - mersi pt. mesaj; stii cumva pe ce adresa de mail sa i trmit mesajul, mai sunt actuale adresele de pe prima pagina ?

pupici tutror

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buluna: scuze, dar ieri nu am avut acces la net. Abia azi am si dupa aia din nou nu voi mai putea intra pana miercuri... Multumesc f. mult de informatii. Din pacate nu voi face ICSI cu sotul meu deoarece el are azoospermie si nu vrem sa mai treaca inca o data prin biopsie testiculara.

Fetelor, am incept sa-mi cam fac probleme. Dr. Zadori ne-a programat pt. prima consultatie luni, 28 iulie, ora 14.00. Dupa ce voi iesi de la consultatie (cine stie la ce ora) trebuie sa merg cu masina cel putin 10-12 ore (ca vin de departe) iar marti dimineata la 6 am avion pe care nu pot sa-l pierd de niciun fel. Ce ma fac? Am inteles ca la prima consultatie se intra cu o intarziere destul de mare. Daca nu am timp sa ajung acasa si apoi sa prind avionul, chiar daca conducem masina toata noaptea? Eu i-am scris in dimineata asta dlui. dr. un mail in care i-am explicat situatia si l-am rugat sa anticipeze programarea pt. luni dimineata, iar daca nu se poate cel putin sa respecte ora 14.00 asa cum am stabilit la telefon initial. Sper sa nu-l fi suparat cu mesajul meu, dar chiar sunt in criza de timp.

Pup toate fetele si va tin pumnii sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

sima 1, buluna, multumesc pentru incurajari.

Avalon multumesc pentru informatia despre gonal f. Intr-adevar pe schema de tratament scrie "2 ampoulles"...Din prezentarile in limba romana gasite de mine pe net reiese ca Gonal f se gaseste pe piata la fiole de 75, 150 si 450UI, de unde si nedumerirea mea. Dar acum m-am "luminat". N-as vrea sa il bombardez pe doctor cu neclaritatile mele...
Acum despre cazare: eu am inceput sa caut cazare pe net si primesc oferte la preturi din cele mai diverse, de la 600 la 1100 euro pe 14 nopti, atat cat imi imaginez eu ca va dura totul. Ma tot uit dupa pensiuni de 3 stele pentru ca alea au si frigider in camera (ma intereseaza sa pastrez medicamentele la rece). Ar fi super sa fim cazate in acelasi loc, de aceea te rog sa imi dai adresa pe care ai gasit-o. Multumesc!

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Fetelor, va doresc sa vi se implineasca toate visele, cele care incepeti acum tratamentul sa fie cu noroc! Fiti optimiste ca va ajuta mult.
Sima, FIV 4?! Mai poti? Sa fie cu rezultat pozitiv!
Noi am aflat ca vom avea BAIETEL! Suntem superincantati.
Sandica, tu ce mai faci? Cand mai incerci?

Julia 19+

Mergi la inceput