FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 14
sandica spune:
Felicitari Julia!
Eu, daca totul e ok voi incerca in octombrie. Asa ne-am facut noi planuri, dar cine stie... Acum vreau sa ne relaxam in concediu si dupa ce venim voi vorbi si cu dr.
Valeria, Cami sper ca sunteti bine si bebeii cresc mari si frumosi.
Va pup!
eva47 spune:
Alina si Avalon succes la FIV in Budapesta.Acolo am facut si eu (in aprilie )cu dr.Kovacs si sper sa va fie utile informatiile mele :m-am cazat aproape de clinica la Korona Pension (foarta draguta) si m-a costat 42 eur/camera/noapte si au frigider in camera.
Alina esti sigura ca se poate plati cu card la clinica?Eu am achita peste tot cu cardul , mai putin la clinica.Poate din aprilie si pana acum s-au mai facut ceva schimbari.
Oricum am colaborat foarte bine cu doctorul iar serviciile sunt ireprosabile.Din pacate eu nu am reusit ,dar nu am ce sa le reprosez, totul a fost impecabil !
eva
valeria72 spune:
Sandica tinem pumnii pt octombrie
Noi suntem binisor, adica bebeii dau din manute si piciorute si mami se vaita de greata. Duminica mergem sa facem echo de 12 saptamani si sa-i mai vedem cum topaie prin burtica. In rest toate bune si frumoase. Pupici si lui Mihai si sa ne mai dati si noua cate un semn
11+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
Tabitha spune:
Va deranjez cu o intrebare. Am incercat sa caut pe forum, in mesajele din trecut, dar nu m-am dumurit. Daca vreau sa ajung de la Szeged la Timisoara si nu am masina, cum pot s-o fac? Exista tren? Microbuz? Taxi???
Va multumesc mult de tot.
alina_37 spune:
eva imi pare rau pentru nereusita, stiu ce dureros e, multumesc pentru urari. Cat despre plata cu cardul, da, a fost posibil...aveau la casierie cititorul de card pe masa. De asemenea, vreau sa te intreb cum ai facut rezervarea la pensiune: au site-ul lor sau ai apelat la alta cale?
julia multumesc de incurajari. Sarcina usoara!
Bafta tuturor!
elenada spune:
Buna fetelor
Va tot citesc de ceva vreme iar idee de a face fiv in Ungaria devine tot mai tentanta.
Dupa un FIV+ICSI facut la Giulesti si neereusit am zis ca nu voi mai face FIV in Romania.
Asa am inceput sa caut informatii despre clinicile din afara.
Ungaria si Austria par a fi cea mai buna alegere.
La noi este o problema de sterilitate masculina iar in Austria au mai multe proceduri pt FIV in cazul sterilitatii masculine.
Aveti cumva idee daca la clinicile din Ungaria au si ei alte proceduri in afara de FIV+ICSI adica IMSI sau PICSI.
Eu m-am uitat pe site-ul clinicilor Kalli dar nu zic decat de ICSI.
As prefera mai mult Ungaria pt ca preturile sunt mai mici.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca au si ei IMSI sau PICSI
Multumesc
Mult noroc fetelor in focuri.
Multumesc frumos
elena
sima1 spune:
Julia
felicitari pt baietel.Sa stii ca nu prea mai pot ,nu mai am rabdare ,dar nu am ce sa fac.Trebuie sa sper ca va venii si pentru mine, intr-o buna zi, bucuria de a fi graviduta.Astept cu mare dor acea zi.Sper ca Dumnezeu sa aduca acea zi cat mai repede.
Steliana
ce mai faci?
Crisis
si noi venim.
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri.
ioana_p76 spune:
Elenada din cate stiu eu la Szeged nu fac decat fiv cu icsi, nu fac nici PICSI nici IMSI. Si cred ca nici la Budapesta, insa poti trimite un mail atat la Szeged, cat si la Budapesta sa intrebi si sunt convinsa ca-ti vor raspunde repede.
Ioana 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!