FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

Salut tuturor fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme, insa citesc mesajele in fiecare zi.
buluna, eu voi face FIV la Budapesta, ca urmare nu pot sa iti dau date decat despre clinica de acolo. Cat despre treaba cu banii, eu am facut asa: mi-am facut card Mastercard Mondo, am alimentat contul in tara cu lei si am efectuat astfel plati in Budapesta, fara a mai trece pe la banci. Transformarea in forinti se face automat si platesti un comision mic catre banca emitenta din Romania. Pe acelasi cont poti sa iti faci si un card Visa, pe care il tine sotul tau in Romania si iti alimenteaza contul din cand in cand, astfel ca nu mai porti "valiza" de bani dupa tine. La clinica din Budapesta am platit totul cu cardul (consultatie, medicamente, teste). Vad ca voi la Szeged luati Lyndinete. Mie mi s-a recomandat Marvelon.

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna te pup si sa fie cu noroc.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara lume!
Scuze de absenta, dar m-am mutat si abia azi mi-au instalat si internetul aici asa ca....iata-ma!

Daria abia de acum in colo ma pot apuca de tradus aia. Am citit-o, e prea lunga si contine foarte multe informatii care ii trebuie abia cand iti da tratamentul pt FIV. O sa fac un mesaj mai concentrat ca sa fim sigure ca il citeste pe tot si il si tine minte.

Pe la mare cine mai vine? Eu va astept!
Tia, tu???

Va pup pe toate!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leslie spune:

Buna fetelor!

Poate cineva sa-mi spuna ceva de dr.Zadori? E in concediu? Daca da ,pana cand?..Eu am avut un schimb de mailuri cu el si urma ca la inceputul lui august sa-l sun sa-mi fac o programare la el.dar saptamana trecuta i-am scris un mail si nu mi-a raspuns.Azi l-am repetat si nimic.Ma mira fiindca el imi raspundea mereu.
Mi-am facut in tara analizele(hiv,hepatita B,C,analizele hormonale in a 3-a zi de ciclu) si mi-a spus ca tratamentul dureaza 2 saptamani.Puteti sa-mi spuneti cum e mai bine sa stau acolo sau sa fac naveta? Si cam cat costa tratamentul?....Pentru prima intalnire mi-a spus sa am la mine 20000f .Pe forum am vazut o consultatie 12000.Mai se fac ceva analize in afara de asta? Sa iau mai multi bani la mine?

Va pup,
Leslie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

buluna: multumesc mult pt. informatiile pretioase. Eu voi face FIV cu donator, deci nu e nevoie de spermograma la sot. Analizele le-am facut deja.

leslie: stiam ca abia azi, 23 iulie, dr. Zadori s-a intors din concediu. Cu siguranta iti va raspunde la mesaj. Daca vezi ca nu-ti raspunde, trimite-i din nou mesaj, poate l-o fi pierdut.

Am scris gresit, eu am prima consulatie luni, 28 iulie.

Multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Buluna, eu am stat 2 saptamani la Szeged in timpul tratamentului intr-un apartament mobilat, daca vrei detalii scriei proprietarului un mail in romaneste linistit: zsombor1@gmail.com, vezi daca momentan e ocupat apartamentul sau nu.
Leslie, prima consultatie a fost si pentru mine 12.000 Ft, dar trbuia sa cumpar si anticonceptionale si vitamine, asa ca mai bine sa ai bani la tine. Daca stai langa granita aproape de Szeged poti sa faci si naveta, vezi tu sa nu fie obositor pentru tine.
Bafta!

Julia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns: Alina 37, Julia75 (am trimis mesaj la adresa respectiva), Mikcy2007, Tabitha...

Imi puteti spune si mie cam la cate zile o sa merg la consultatie de cand incep tratamentul?
Voi incepe tratamentul vineri 25 iulie si sunt chemata la Szeged marti 29 iulie. Banuiesc ca de atunci o sa trebuiasca sa stau acolo, eu fiind de departe (350 km de Szeged).
Inca nu am gasit cazare, dar mai caut...sper sa reusesc. Daca mai stiti pe cineva...

Leslie, dr. Zadori este la clinica de pe 22 iulie (atunci am fost eu la el), dar poate nu a avut timp sa se uite cand are liber sa te programeze si de aceea nu ti-a raspuns. Cred ca a vazut mesajul ca raspunde prompt, in general. O sa-ti raspunda. Asa am patit si eu pana m-a programat prima data, am cam asteptat.

Tabitha, daca mergi pt prima data la consult...poate ca o sa aveti sansa sa faceti fara donator. Si sotul meu are concentratia f mica si facem cu o procedura ICSI. Cine stie...Multa bafta.

Va pupa Buluna pe toate

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

salutare tuturor, am si eu o intrebare. Am inceput anticonceptionale (n-am fost niciodata mai bucuroasa ca le iau) si voi incepe pe 21 august stimulrea cu Gonal F, Menopur si Suprefact. Doctorul Kovacs mi-a trimis pe email schema de tratament, dar nu mi-a scris si ce concentratie de Gonal F sa cumpar, ci doar sa fac cate doua fiole/zi. Voi cum ati facut? Vi s-a spus din start ce concentratie sa faceti sau a depins totul de rezultatul ecografiei de monitorizare din timpul anticonceptionalelor?

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

alina_37 - Eu am primit Gonal F 112,5 ml care este intr-o seringa tip stilou si din acea seringa pun zilnic 112,5 ml. In rest eu nu am primit medicatia ta. Doar cu atat pot sa te ajut.

Sa fie cu noroc. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buluna,Thabita,Alina 37 Mult succes si sa veniti de la unguri gravidute .

Julia

Cris

Fetelor eu merg la mare,iar dupa ce vin din vacanta o sa incep fiv 4.Va pup pe toate.

Mergi la inceput