FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna pitic23
Eu am fost la Sovata in mai 2008. Este indicat sa mergi la tratament in Z5 sau Z7, ideea este sa nu mai ai sangerari..nu este indicat, deoarece poti sa te pricopsesti cu vreo infectie sau iritatie pe col...
Nu te juca, deoarece spalaturile le faci cu apa sarata, in vagin+ tampoanele sunt destul de calzi si mari.
Eu am stat la Danubius si era acolo si o dr, care m-a sfatuit cum si ce sa fac...Daca faci tratamentul in baza de tratament Danubius sa te duci sa vorbesti cu ea... este cel mai bine
Iti doresc Mult Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

sandica te pup si eu si vreau sa iti spun ca imi este dor de voi.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cris - am trimis scrisorica, astept raspuns cand poti si iti mai trmit PM cu rez. analizelor de dupa FIv facute in ziua 2, sa mai adaugi la scrisorica; mersi mult ! pup !
Buluna - si eu am luat aceleasi AC si a fost tot prima data cand am luat AC;si la mine au aparut cateva pete maro si daca citesti pe prospec chiar scrie ca sunt normale petele maro pt. cine ia pt. prima data AC; eu cred ca nu trebuia oprite, dar oricum , bine ca n ai oprit mai devreme si ai apucat sa iei destul de multe, deci ti au mai ramas doar 3 neluate daca zici ca ai luat 18 zile; oricum sfatul meu este sa vb cu dr. Zadori si sa i spui;

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Multumesc mult Speranta2008
Eu o sa ma duc acolo cam in ziua 14 si e cam naspa da asa e concediul....Dar asta e ,merita sa mergem macar pt odihna (daca nu reusim sa facem ceva tratament) ca am auzit ca e frumoasa statiunea .
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara, fetelor.

Luni am prima consultatie la dr. Zadori si am o intrebare la voi, cele care aveti deja experienta Szeged-ului. Credeti ca este posibil ca la finele primei consultatii sa-mi spuna deja ce tratament voi face pt. FIV si sa-mi dea reteta? Ca daca e asa, prefer sa fiu pregatita cu bani sa cumpar imediat medicamentele, ca sa fiu "ready" pt. cand voi merge la FIV.

Va pup dulce pe toate si va tin pumnii sa veniti numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tabitha, mie la prima consultatie mi-a prescris numai anticonceptionalele si Elevit. In ziua 13-14 cand luam AC trebuia sa ma duc pentru a doua vizita atunci mi-a prescris tratamentul dupa un eco. Oricum sa ai la tine bani si prima data, neaparat sa cumperi toate medicamentele de acolo. Succes!

Julia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salutari, am reusit cu usurinta sa citesc din urma pt ca ati scris foarte putin, se vede ca e perioada concediilor.
Dragele mele, eu sunt relativ bine, putin ingrijorata ca nu prea am burtica e foarte mica si eu am 46 de kg desi nu mai vomit decat uneori si am inceput sa mananc normal, cand am fost la dr acum 2 sapt i-am spus si a zis ca nu-l ingrijoreaza asta. I-a masurat translucenta nucala si era 1,31 max 1,48, a zis ca e bine si ca nu trebuie sa facem TT pt ca toate masuratorile au fost normale. Si ca sa nu fie totul perfect a zis ca am placenta cam jos dar ca se poate ridica, eu insa abia astept sa merg luni sa vad cum e pt ca ieri m-a durut putin burtica asa ca o jena si l-am sunat pe dr ingrijorata si mi-a zis sa i-au 2 no-spa /zi si sa nu ma ingrijorez. Luni o sa ne spuna probabil mai exact daca e fetita.
Va pup pe toate, de azi ma mut la gravidute dar nu o sa va uit si o sa va tin pumni sa reusiti toate.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna fetelor.
Sa va povestesc patania mea....poate aveti ce invata din ea, voi cele care sunteti la inceput...
Am avut multa bataie de cap cu AC (si dr. Zadori ca-i trimiteam mereu mesaje...), dar pana la urma a fost bine. La mine totul a inceput de cand am uitat sa iau o pastila (a 13-a pastila), dar am continuat, asa ca, in ziua urmatoare am luat-o pe cea care urma (adica a 14-a pastila) si asa mai departe...Dar au inceput niste scurgeri urate, m-am speriat, dar am mai luat si pastila 15 si 16. Pe a 17-a nu am mai luat-o caci imi era tare rau si sangeram si am crezut ca-mi fac rau si m-am hotarat sa le opresc. Deci le-am oprit. Nu am mai luat pastilele 17, 18 si 19. Spre norocul meu, am inceput sa vorbesc cu Micky2007 si m-a sfatuit sa continui sa le iau chiar si in conditiile astea (sangerarea nu incetase in tot acest timp, iar in ziua respectiva incepuse si menstruatia). A spus ca daca iau pastila (in acea zi era pastila 20) o sa mi se opreasca menstruatia si si o sa vina cand trebuie, cand era calculat. Asadar, dupa 3 zile de pauza le-am reluat. Asa cum spusese si Micky2007 s-a oprit menstruatia. Am mai luat si pastila 21 si gata. Bineinteles ca i-am trimis mesaje dr. Zadori( care era in concediu dar imi raspundea imediat) si mi-a zis pana cand sa iau pastilele, pt ca eu din exces de zel poate ca le luam si pe cele pe care nu trebuia, adica mai mult de 21 de pastile(Practic, mie mi-au mai ramas 4 pastile neluate).
Asa...a doua zi de cand am terminat pastilele am fost la Szeged (evident ca-mi spusese dr. Zadori cand sa vin). In urma controlului am primit retetele de medicamente pentru stimulare. Deci toata chestia cu pastilele AC nu dereglase chiar asa tare si totul mergea conform planului. Am spus lucrurile astea pentru toate cele care patesc acelasi lucru. Am crezut ca daca le-am intrerupt 3 zile totul este pierdut si practic luna aceasta stau pe tusa. Dar spre norocul meu este bine. Tratamentul o sa-l incep vineri 25 iulie si o sa merg la Szeged marti pe 29 iulie iar punctia o sa o fac pe 4 august.

Acum cand merg pe 29 iulie trebuie sa si raman acolo. Ma puteti ajuta cu un nr de telefon su un nume... pentru cazare? Stiti pe cineva?
Va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie daca stiti...
Va multumesc mult.
Va pup, BULUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Julia: multumesc pt. raspuns.

Miha2004: bafta multa in continuare.

Buluna: si eu merg la dr. Zadori pe 28 iulie, pt. prima consultatie. O sa-ti trimit pe mail, daca l-ai dat, ID-ul de mess al cuiva care ofera cazare si la care o sa ma cazez si eu in noaptea de 27 iulie. E prima data cand merg acolo, asa ca nu am mai multe amanunte. Iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Tabitha, o sa ne intalnim acolo. Stiu de cine zici, m-a contactat, iar acum i-am trimis si eu mesaj. Acum ma interesez si eu de mai multe posibilitati, iar apoi o sa o aleg pe cea mai convenabila sau care s-o nimerii...
La prima consultatie trebuie sa ai bani (Ft) pt consultatie, analize - ce vor ei sa faca, eventual spermograma (banuiesc ca ai facut si analize la tine in oras HIV, prolactina...)si ce mai zice dr. Acum depinde de ce gaseste in urma consultatiei.
La mine fiind ok mi-a prescris Lindynette, a facut sotul o spermograma si consultatia. Cu ce am mai cheltuit pe acolo...bonuri de parcare si mancare...am schimbat 200euro si ne-am mai si intors cu ft acasa. Oricum, acum ne-am invatat. Mergem cu cardul la banca si schimbam direct din lei in ft. Este mai simplu. Cum este mai avantajos...inca nu am aflat. Dar sa nu-ti faci griji ca o sa te descurci.

Mergi la inceput