asa se poarta un PREOT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mamagiuliei exact asa a spus .....si imi zicea ca nu stiu ca prin el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

omul ala o fi stind mai slab cu nervii, e si el om la urma urmei; nu aprob absolut deloc ce-a putut sa spuna;
pe de alta parte ma gindesc la citi vizitatori are o manastire, la citi copii mici si nu numai ce varsa pe jos pufuleti, dulciuri si alte si parintii respectivi le lasa pe jos, unii mai arunca si ei cite un ambalaj pe ici-colo ; cineva curata si iar curata in urma lor, si citeodata se mai si satura;
asta nu il scuza oricum, ar fi putut sa va atraga atentia in mod civilizati sa adunati dupa copil.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Imi pare rau ... preotii/calugarii sunt doar niste 'afaceristi", nimic mai mult, se ascund sub haine si atat ... raman la parerea mea.
Fii sigura ca vorbele prostesti rostite de acel preot nu au nicio legatura cu Dumnezeu !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

sunt si ei parte din societatea romaneasca si ii reflecta caracteristicile; in toate tagmele profesionale exista buni si slabi, profesionisti si rebuturi, corecti si corupti nu numai intre preoti si calugari;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

La cat mis io de dusa daca s-ar lua cineva in halul asta de fii'mea,nu conteaza cine e fata bisericeasca sau eu stiu mai cine ii mutam dintii din gura.
O sa spuneti acum ca uite si la asta cum spune dar asa gandesc si tot asa dau si pe gura.N-are nici o scuza ca e om ca alea alea ce atata scuze si vrajeli.Asa vorbeste un slujitor al Domnului???????
Parerea mea ca "asta" nu are nici o scuza.

Cosmi draga ai cerut o parere eu mi-am spus-o chit ca o sa supar ceva persoane pe aici.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sigur ca e trist ce s-a intamplat. Comportamentul lui ar fi trebuit sa fie cu totul altul.
Pe de alta parte trebuie sa fim cu totii constienti ca fiecare din cei ajunsi acolo duce o lupta. Si..ca in orice lupta unele batalii se mai pierd.
Daca el nu a avut atunci dragoste ai tu dragoste si vei primi cununa de la Bunul Dumnezeu!
Cu totii gresim in fiecare zi in fata semenilor nostri si in fata Bunului Dumnezeu.
Sa facem din "Tatal nostru" o rugaciunea adevarata!
Acolo spunem " si iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri"
Se spune urmatorul lucuru: cu aceeasi masura cu care judecam pe altii vom fi si noi judecati!

Ma gandesc la mine, la ziua de astazi! Cate cununi mi-a intins Bunul Dumnezeu astazi si nu le-am primit....

Si mai spunea un Sfant Parinte: " Intre dreptate si pace sa alegi intotdeauna pacea!" Ce frumos spus! Daca am face asa....ce frumoasa ar fi viata! Dar alegem mereu si mereu dreptatea, dreptatea noastra si pierdem pacea si implicit pe termen lung frumusetea vesniciei care poate incepe aici pe pamant!

Sper sa intelegi ce am vrut sa spun!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nici o justificare nu are acel preot pentru vorbele rostite!!!!

cat de proasta ar avea o zi, cat de rau i-ar merge, nimik nu-i da dreptul sa vorbeasca asa cu un copil!!!!

acele vorbe nu au fost spuse din gresala, din nestiinta , din ...alte motive, de fapt nici nu-i problema noastra de ce a spus preotul acele vorbe...

problema e ca le-a rostit, una dupa alta si in nebunia lui nu a constientizat nici la final ca a gresit!!!

(ma uimeste toleranta ta larissa, fata de acel preot, iar fata de mine nu ai avut nici macar ingaduinta, intr-o alta postare, cand mi-am deschis sufletul si ti-am impartasit o experienta de-a mea!)

sincer, nu vreau sa incep nici o polemica cu tine, doar sa intelegi ca atunci cand spui "si ne iarta noua greselile noastre, PRECUM SI NOI IERTAM CELOR CE NE GRESESC!" trebuie sa si faptuiesti !!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah hai sa nu cautam scuza "preotului" ca na, a avut o zi "proasta" ... extraordinar !
Voi cand mergeti la lucru si aveti o zi proasta, ca pana la urma el era la lucru, asa faceti ??/ Daca tot ii cautati scuze ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor ...ms ptr mesaje,am stat aseara si m am gandit ca poate era bine sa ma fi dus la staret sa l cheme acolo pe omul ala as de a explicatii....pe bune parca mi pare rau ca n am laut atitudine si stiti de ce?ptr ca sunt sigura ca nu era ptr prima data si nici nu i ultima.....oricum adca eram in alta parte sau altcineva le spunea copiilor mei asa maturam cu ei pejos

poate o as credeti ca s rea si mahalagioaica dar daca va puneti in situatia mea poate n o sa ma judecati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaioara spune:

Blestemand niste copii nevinovati,L-a blestemat pe insusi Dumnezeu. Nu e doar revoltator ceea ce se intampla. Este si cumplit de trist si ingrijorator faptul ca intre Dumnezeu si cei isi atribuie atributii delegate de... divinitate, nu exista absolut nicio legatura.

Oricine citeste Noul Testament simte prezenta blanda,plina de compasiune si intelegere a lui Iisus. Oricine citeste Noul Testament ar trebui sa inteleaga cat de simplu ar trebui sa fie totul. Si cat de mult le complicam noi, oamenii, cu ritualuri si tot felul de lucruri exterioare noua, care mai mult ne indeparteaza decat ne apropie de Dumnezeu.

Iisus, in nenumarate randuri a condamnat preotii si invatatii vremii. I-a ironizat si infierat cu vorba sa inteleapta si clara. Ne-a indemnat sa nu fim asemeni lor, care cauta locurile fruntase la ospete, care poarta haine pretentioase si impovareaza oamenii cu lucruri pe care ei insisi nu le pot infaptui!

Iisus, femeii samaritence ii face o marturisire revelatoare: adevarata inchinare este in duh si in adevar, " nu pe muntele acesta ori acel - a se citi cultul acesta ori acela" In fond nu are nicio relevanta carui cult apartii. Dumnezeu e unul. Si, impartindu-ne in culte, ne despartim voit, ne indepartam unul de altul, incetam sa fim toleranti si umani, devenind pe nesimtite intoleranti cu cei de alt cult. Dumnezeu nu apartine niciunei Bisericii, oricat de "revoltator" li s-ar parea unora. Nu Dumnezeu a poruncit Inchizitia, ucigand atatea suflete, prin tortura si fara mila. Aceste lucruri chiar s-au petrecut.

Iisus ne indeamna sa ne rugam in odaita noastra, sa nu stie dreapta noastra ce face stanga, sa nu bolborosind vorbe multe, si fara sens, pentru ca, oricum noi nu stim ce avem de trebuinta cu adevarat, doar Dumnezeu o stie. Si ne ofera o singura rugaciune: Tatal Nostru.

Suntem plini de idei preconcepute, de superstitii preluate "de bune" de la altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

balaioara

mie nu-mi iese din cap faptul ca un preot poate spune ca: "o sa plecati blestemati"!!!! e revoltator pana la cer!!!
oricine vine la biserica, vine cu o povara in suflet, vine sa caute pace, vine sa simta eliberare, vine sa primeasca iertare!!

Kari

Mergi la inceput