Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 7
anidaz spune:
Oana,eu as sta si noua luni ,dar nu stiu daca sta el ca am terminat duphastonul alaltaieri,
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
irinabobe spune:
mai fetelor toata lumea e in asteptare de cm? ok ma inscriu si pe lista sunt z30 deci il astept. am cam avut dureri de mijloc in ultimele 3 zile si sanii tensionati asa ca tre sa apara cred.
klaudiaG spune:
Buna fetele!!!!!!!!!
Ce liniste e............
Am vb si eu cu doctorita mea si luni ma duc la HSG...........am niste emotii................sper sa fie bine......
klaudiaG spune:
Fetele care tre sa faca HSG in curand!!!!!
Mie mi-a spus doctorita sa-mi cumpar 2 fiole de "urografil" (sper ca am scris corect) aveti idee ce e??
anidaz spune:
Urografin-produs radiologic de contrast.Probabil lichidul care ajuta sa se vada in interiorul trompelor.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, iti pun restanta la gluma pe ziua de azi..![]()
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeeeeeeee
jasmi eu mi-am schimbat deja semnatura caci azi facem amandoua 7 saptamani implinite....sau tu faci maine parcaaaaaaaa......ca noi suntem aproape gemene....la o zi diferenta......si eu am avut cateva stari de greata dar au trecut.....sper sa imi treaca si nasul....caci asta mi-a mai ramas dupa raceala crunta pe care am trait-o......
maria sa-ti fie de bine semnatura si da trebuie sa deschizi nou capitol la odisee......
fetele noi bine ati venitttttttttttt......cine zicea ca are 33 ani??? sa stii ca nu esti baba si eu tot atat am si uite e cifra buna caci dupa cativa ani de incercari am reusit......si imi doresc ca bunul Dumnezeu sa ma ajute pana la sfarsit cu sarcina sa fie bineee......
anidaz esti o scumpa....mereu animi acest forum....multi
din partea meaaaaaaaaaa
7+
Camelia
kitzy spune:
Anidaz sper ca te-ai prins ieri c-am glumit, nu? 
Eu am una bucata Diana care doarme in sfarsit, cat o tine....un total mister ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
klaudiaG spune:
Anidaz
mercix esti o dulce.
Acum mi-am facut putin timp si am cautat pe net ........se pare ca se face injectabil intravenos..............ce mai conteaz acum...........analizele sa iasa bine........