Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 6
andra_b spune:
Maria felicitari pentru semnatura, sa te tina de data asta, pana mai apare un 0 dupa 4 
Pupici!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
klaudiaG spune:
NEATZA FETELE!!!!!!!!

Yasmi multumim frumos de cafeluta.............delicioasa.......
Delia, Monica bun venit printre noi si sa dea DD sa va mutati cat mai curand la odisee (bineinteles si noi cu voi
.
Maria felicitari inca o data pt minunea din burtica ta ...............iar cat despre semnatura ARATA SUPER!!!!!!!!!!!!
abia astept sa ne vad pe toate cu asa semnaturi.
O zi cat mai frumoasa la toate si va mai 

de cateva ori
ruxandrab spune:
fetele.... dar cam slabuta miscarea in ultimele zile pe forum... au inceput concediile sau ce se intampla?
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Ioana, la mine astia vin in fiecare seara. Si masinariile alea mai scot si un sunet puternic de te scoate din minti...
Maryb, 
Maria, fff bine iti sta cu semnatura...
Ruxi, poate totusi is testele alea expirate si tu ai ovulat...
Si da, slaba miscare...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
si eu m-am gandit la asta Oana, dar de dar nu stiu ce sa zic... daca diseara e tot asa mai slaba... inseamna ca a fost ieri punctul maxim de lh, deci azi ovu... deci 'tonight is the night'... dar parca ma mai inteapa ovarul... nu stiu ce sa zic... o sa vad eu dupa amiaza..
hai sa povestesc... am fost la cocei aseara... si m-a recunoscut... deci 1 bila alba! I-am povestit patania cu HSG, nu ii venea sa creada si mi-a recomandat sa o repet dupa min 3 luni
I-am aratat si spermograma sotului si nu i-a venit sa creada, dupa ce si-a revenit m-a intrebat de hormonale si i-am zis ca le am pe mail... m-a luat repede si m-a dus in secretariat sa le vada... s-a uitat pe ele si a zis ca da... la valorile respective se asteapta sa raspunda la tratament, sa mearga sa il ia, dar ca este costisior...
deci optimism pe toata linia: eu am teste de ovulatie care fac ceva... ca pana acum ziceam ca nu fac... mr. trebuie sa faca tratament... nu facem deocamdata IAS, asteptam sa vedem ce rezulta, ne revedem in toamna...
hai ca am scris o tona... dar ce vroiam sa spun... chiar daca la un moment dat am avut impresia ca cocei nu ar face treaba buna, dupa ieri sunt super optimista si nu mai merg la doftorii mei din ploiesti, pentru ca nu au facut altceva decat sa ma panicheze...
Asa ca vacanta de gineco pana in septembrie ! 
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Pai Ruxi, vestile par a fi bune. E aiurea un pic sa astepti pana in septembrie, dar poate se intampla o minune intre timp...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
Oana
e cam aiurea, dar nu vreau sa risc sa fac HSG inainte de 3 luni ... expresia a fost MINIM 3 luni... minimul subliniat...
si din ce am mai citit la fete spermatogeneza dureaza tot 3 luni... deci ... numai bine ![]()
Asteptand un ingeras
anidaz spune:
Ba da ,cu simptomeala vin eu ...,dar de cm.

Ceau,ceau,la toata lumea.Am fost de dimineata plecata ,dar acum am ajuns acasa,asa cum ziceam dureri de burta a la cm ,la fel si tatzele asa ca...il astept sa vina ,asta e.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, mai stai tu si asteapta-ma si pe mine pe duminica!

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...