Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 8
Maria_K spune:
cami
am inceput "demersurile" pentru o odisee noua deja
am deschis cont cu user name "mart-apr2009". mai dureaza, se pare, doar pana este aprobat. apoi cu ajutorul Oanei, sper , sa deschidem odiseea de martie-aprilie2009 ![]()
Maria
4+
vine bb!
Pozele noastre
ruxandrab spune:
yes... confirm si eu urografin... si stiu ca nu am dat asa mult pe el... dar cum pe net vad ca e 120-130 lei/fiola...
ciudat ... tineam minte cam 12 lei...
Asteptand un ingeras
kitzy spune:
Ce frumos.....martie-aprilie 2009....
Ma apuca nostalgia de cand eram si eu la odiseea martie-aprilie, dar 2008 ![]()
Sa va dea Dumnezeu noroc sa mergeti cat mai multe acolo si dupa-aia repede-repejor la clubul scutecelor 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Kitzy,normal ca m-am prins 

Multumesc fetelor pentru aprecieri,ma faceti sa rosesc ![]()
![]()
![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Am uitat pupicii pentru voi

Si uite si vreo doua banculete:
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac?
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta.
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...
O baba de 99 de ani , aude ca peste o zi vine moartea cu coasa si o ia ....
Foarte suparata deoarece nu vrea sa moara , gandeste 5 minute,si ii vine o idee...
Se imbraca in bebelus ca asa moartea va trece pe langa ea si nu o va lua..zis si facut.. isi ia o caciulitza, se aseaza intr-un carucior cu un biberon plin cu lapte in gura.
Si tot sorbind din biberon laptele, iata ca apare si moartea cu coasa in mana...
Moartea: - ce faci puiu mami ?
Baba: - Papi, papi!!
Moartea: - Papi , papi mai repede ca mergem tai tai ! :)
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
andra_b spune:
Offf ce fain tu fetelor! Ce va invidiez cu odiseea voastra! Si eu vreau sa ajung acolo!!!
Claudia, succes cu analizele!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
andra_b spune:

Multumim Anidaz pentru doza de ras!!!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
klaudiaG spune:

super Anidaz 

Roxana fiolele acelea se fac intravenos pana la urma???
Andra 
sa dea DD sa fie bine.....
ruxandrab spune:

klaudiag...se introduc cu presiune in uiter asa incat sa intre si in trompe si apoi se face o radiografie.
Asteptand un ingeras
andra_b spune:
Fetelor, ce bine ca am si eu de la cine invata despre HSG.
Abia astept sa ndati detalii!!! 
In rest... bine sanatoase? 
Ale