Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by ancadragoman
Maria mea nu se ridica singura in fundulet...mai este vreu codas pe aici?
noi
Si noi.
Daca ii dau o mana de ajutor se ridica intr-un cot
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Lasa ca o sa ii creasca si Antoniei. Pana la un an jumate toti copilasi nostrii vor avea par, vor merge in picioare si vor spune 2-3 fraze acolo. Sanatosi sa fie toti!quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by adra_bell
putin tunsa dar tot carliontata
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Si cu carliontii care i-ai tuns ce ai facut? Nu mi-i trimiti mie sa ii pun eu Antoniei?![]()
tunsulica!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
sunt de acord cu tine!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by karina1976
speriatul ca speriatul ... insa poza de printesa e super!
Multumim!

Anca,ce misto e mingea.Avem si noi una,dar mai mica.A voastra e super. Aaaa...si a noastra e pentru baieti mare care trebuie sa joace fotbal.
Adra,si asa zici tu?Ca ai tuns fata?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Sorina7 spune:
Mersi mult Adyanna, Karina, sa fie !
baiatul meu e super entuziasmat de surioara lui, nici nu ma asteptam chiar asa. O dadaceste, ii da sa pape, se joaca cu ea, a tinut mortis cand s-a nascut sa faca cinste la toti colegii. Bineinteles ii raspunde si ea cu aceeasi mare iubire, se inteleg de minune.
intreba cineva, scuze da nu mai stiu cine, de trezitul cu plans mare din somn. Mie mi-a zis doctorul ca asta e manifestarea de iesire a dintilor. Zicea ca alte semne, gen febra nu se face de la dinti. In schimb cand sare din somn cu plans tare e sigur de la dinti, pentru ca ei percep aceasta durere ca un cutit. Zic si eu ce mi-a spus el, are minim 30 ani de experienta in pediatrie.
Miha tare frumosi copilasi ai, de fapt am retinut poza "2picaturi| care mi-a placut tare mult. Sa fie sanatosi si voiosi !
Adyanna ce imi place poza Antoniei cu dormitul cu fundu'n sus. Tare bine seamana aici cu iubita mea, si la par si chiar si la body-ul roz 
acu ma duc sa fac papa (mamali' cu bra' da fara la')
pupici
ellis spune:
salutare, mamici!
ce faceti? papa bebeii?
noi am fost la Moeciu, Alessia s-a simtit bine, dar tot nu papa, de fapt papa cu mari figuri, se stramba, scoate limba sa verse, intoarce capul stanga-dreapta nu-nu, ajungem asa sa papam 130-150 fructe din borcanas-surpriza ca papa de astea si fierte, cam 180 legume si 150 iaurt; masa noastra dureaza 30-45min.
E groaznic de cald afara, noi am iesit la 8 si a fost bine.
Sapt asta voi fi mai putin activa pt ca vine tatal meu la Bucuresti sa se opereze si va trebuie sa vedem de el.
Citesc un pic din urma...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by ellis
salutare, mamici!
ce faceti? papa bebeii?
noi am fost la Moeciu, Alessia s-a simtit bine, dar tot nu papa, de fapt papa cu mari figuri, se stramba, scoate limba sa verse, intoarce capul stanga-dreapta nu-nu, ajungem asa sa papam 130-150 fructe din borcanas-surpriza ca papa de astea si fierte, cam 180 legume si 150 iaurt; masa noastra dureaza 30-45min.
E groaznic de cald afara, noi am iesit la 8 si a fost bine.
Sapt asta voi fi mai putin activa pt ca vine tatal meu la Bucuresti sa se opereze si va trebuie sa vedem de el.
Citesc un pic din urma...
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
si tie ti se pare ca mananca putin?
sanatate multa tatalui tau!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Bau!
Chiar printesica Amira!
Asta chiar e poza de inramat!Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
ellis spune:
am scris un msj si l-am sters; am zis ca am luat iaurt de la humana cu fructe si vreau sa-l incercam la 18, si desert de fructe cu cereal de la nestle, au gluten, dar cred ca ii voi da.
mi-a placut foarte tare de MAREA DANSATOARE MARIA, cum se bataia de patut, de RAUL la scaldat, pupam pe SOFI sa treaca
...nu mai apuc sa citesc, ca se trezeste fata
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
karina1976 spune:
si noi suntem fan p'tit gouter de la nestle.
tocmai ce devoreaza unul acum.ii plac mult.
de fapt doua ca mananca si paul unul.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"