Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by mariussimiuc
Bau!
Chiar printesica Amira!Asta chiar e poza de inramat!
Daca ai vedea-o acu unsa pe fatza cu toate manacricile pe care i le-am facut si n-a vrut...
n-ai mai zice ca-i printesa. Multumim de complimente!
Chiar ma gandeam sa scot ceva poze pe hartie,pe-ale lui Robert asa le am,dar nu mai ajung sa-mi fac timp si pentru asta. 
Multumim Sorina si Cristina!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
oana8188 spune:
Miha, frumusica foc fetita ta! Si-s si mai frumoase cand sunt "unse" cu papa ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Miha, frumusica foc fetita ta! Si-s si mai frumoase cand sunt "unse" cu papa
Multumim Oana!
Da,is mai frumoase,ca doar is la ora de cosmetica atunci,isi aplica masti. Ce e cu linistea asta? Unde sunteti?
BB,ce faceti?Ati plecat in concediu?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Buna seara... Noi azi am facut din nou o cascadorie
... Eram in dormitor el pe pat incerca sa adoarma in mijlocul patului...eu faceam ordine prin dulap...si odata aud un poc...dar asa mai slab... cand intorc ochii unde e Raul?? ma uit pe langa pat ..el nu-i...
... si odata aud plangand de dupa pat...picase intre pat si perete
. A picat cred ca prima data cu scutecul si de aia nu s-a auzit bufnitura... dar ce e bine e ca nu s-a lovit si in mai putin de 1 minut a uitat si de plans
... deci...are mami un pisoi care stie cum sa cada
... Dar ce m-am speriat ca nu il gaseam 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Am vazut si noi cum pozeaza printesele... si dam un
... si am vazut si niste carlionti mai mici...
... Frumoase si dragalase domnisoarele... Si chiar ,altii isi permit sa se si tunda si noi suntem intrebati zilnic daca ne-am tuns cheliuta ??!!! 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Am fost din nou la plaja si azi... e un bronzolit Raulito... si pe ce se inegreste ochisorii se vad si mai tare
... Azi a vrut sa pape nisip
...noroc ca l-am vazut la timp
..
BB zicea ca pleaca duminica dimineata spre mare.... Or fi acolo si ea si vali delide
...sunt invidioasa
...de asta mergem la plaja ...sa vada ca nu doar ele merg la apa ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
cu altceva ..cu ce sa va mai intretin... daca o tin asa umplu pagina...
...
Pe noi dintisorii ne ciuruie
... sus doi incisivi centrali, unul lateral si un canin se intrec care sa iasa primul
(de abea unul central a spart
) ...si azi am vazut ca jos pe langa cei doi dintisori din dotare se vede a sosi si un incisiv lateral... Saracul copil.... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Alooo...liniste pe aici... dar eu nu ma las...am limbarita...
Si sa animam lucrurile pe aici 

... fac galagie ca altfel nu ma auziti

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Deci sa continuam... Am vazut-o si pe Maria de Vasari... stie fata dans din buric
... si pe maria de AncaD ... cu mingea colorata si frumoasa de care am vrea si noi
...pupici la amandoua fetele mici ... mamicile mai tarziu...
..
Nu stiu daca am zis ceva de Piu... sa nu se supere... Foarte frumos inoata... bravo ei... gimnasta mica ...
si ei
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
... tot singura!!????
Macar mi-am facut si eu datoria la album daca e liniste...ca eram in urma putin ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito