Teste alergologie
Raspunsuri - Pagina 2
Theiuta spune:
Si eu am mers cu baietelul meu la Medicover si i-au luat singe pentru testele alergice.Dar se fac si cutanat.La baietelul paleta de alergeni era foarte vasta.La testele cutanate, sunt mai putini alergeni la care iti testeaza sensibilitatea...cred eu.
Si eu mi-am ameliorat o rinita alergica uritica, prin homeopatie.Si tot asa:s-a redus binisor primii 2 ani, apoi a revenit dar nu asa virulenta.
Ma gindesc, insa: de ce sa nu facem vaccinurile de desensibilizare? Sunt foarte scumpe, sau ce?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
zeitza1983 spune:
Buna ziua fetelor ! Am cautat cu disperare un subiect despre alergii , o clinica ceva sa ma mai informez . Oanab125, cam aceleasi simptome am si eu , insa la testare procto nu imi apare nimic . Am luat si Aerius si acum fac un tratament homeopat , insa nu vad imbunatatiri . La mine inca din copilarie incepuse , ma urticam la lapte de vaca gras , oua de casa, insa faceam niste blande si apoi treceau , insa acum 4 ani mi-au aparut blande foarte mari care se umflau si uite asa m-am umflat tota, am ajuns la urgente , unde in momentul in care mi s-a facut hemisuccinat am intrat in soc anafilactic . Am urmat tratament si regim sarac fara sare etc. , insa nimic nu ma desumfla , apoi am ajuns la homeopat si cu tratament naturist , m-am desumflat a doua zi dimineata , in schimb eram vanata . De atunci nu mi-a mai aparut nimic decat ocazionat de la bere sau maioneza ,grasimi ... Acum insa de vreo luna , am o alergie urta de tot , insotita de o dermografie mi s-a spus ca se chema , se manifesta prin mancarimi si apoi daca ma scarpin aparitia unor bubite de parca as fi urzicata , iardaca ma scarpin cu unghiile las urme pe piele care se inrosesc si se umfla , dupa jumatate de ora, poate mai mult, trec de la sine . Astea apar oriunde pe corp in afara de fata (slava Domnului), chiar si pe si intre fese, pe spate, pe maini, picioare , palme , zona inghinala, axile etc. Chiar si capul ma mananca rau. Ce credeti ca poate fi ? Sa fie si pe fond de stres? Parca se ameliorasera , insa ieri mi-a murit catelusa si m-am umplut iar peste tot inclusiv in cap ma mananca . Tratament homeopat iau de o saptamana si nimic , iau si Aerius si calciu . Doctorul endocrinolog la care am fost mi-a spus ca nu rezolv nimic dacafac un test alergologic, insa pentru linistea mea as face . Intrebarea mea ar fi daca stiti in Bacau vreo clinica care sa faca , ca eu sunt din Piatra Neamt si mi-ar fi mai usor, daca nu pna la urma o sa merg si la Bucuresti la Malaxa, ca asta mi s-a recomandat. Va multumesc anticipat si va doresc sanatate multa !
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Theiuta Si eu am mers cu baietelul meu la Medicover si i-au luat singe pentru testele alergice.Dar se fac si cutanat.La baietelul paleta de alergeni era foarte vasta.La testele cutanate, sunt mai putini alergeni la care iti testeaza sensibilitatea...cred eu. Si eu mi-am ameliorat o rinita alergica uritica, prin homeopatie.Si tot asa:s-a redus binisor primii 2 ani, apoi a revenit dar nu asa virulenta. Ma gindesc, insa: de ce sa nu facem vaccinurile de desensibilizare? Sunt foarte scumpe, sau ce?TheiutaMami si Nicolas Sanatosi sa fim! |
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
crinuta spune:
Un amic de-al meu a scapat de crize de astm in 6 luni cu un tratament naturist.
In curand il voi incepe si eu, deoarece am rinita alergica.
Sper sa scap si eu.
Oricum, din ce am vazut eu, tratamentele clasice nu prea dau rezultate...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Mariaa spune:
helau, si eu tot cu problema asta...
sunt in pline investigatii dupa crize mari de... nu stiu ce...
sunt alergica de peste 11 ani, cel putin depistata de atata vreme si pana anul asta am tinut-o sub control cumva. in vara asta a fost nebunie totala...parca la nimic nu mai raspundea organismul. in plus s-au inmultit factorii alergeni la care reactioneaza organismul meu asa ca acum sunt pe drumuri intre cabinete orl/alergologie - sinuzita+rinita alergica+alergie+astm bronsic?! - de vazut care dintre astea e de fapt.
in momentul asta sunt pe linia de plutire cu picaturi in nas de ulei esential de eucalipt! prima reactie e a'draqului de nasoala dar ma tine 'viabila' aproximativ 10 ore, ceea ce e o performanta in cazul meu!
la mine reactia este de tip respirator, nu cutanat.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
RAMONELLA spune:
Zeitza si Oana exact la fel am si eu.Ma dispera deja.Chiar am deschis un subiect cu Urticarie urata pe tot corpul.Daca vreti,haideti acolo sa discutam,ca aici e vorba despre alta forma de alergie.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Theiuta spune:
[quote]citat din mesajul lui Mariaa
in momentul asta sunt pe linia de plutire cu picaturi in nas de ulei esential de eucalipt! prima reactie e a'draqului de nasoala dar ma tine 'viabila' aproximativ 10 ore, ceea ce e o performanta in cazul meu!
la mine reactia este de tip respirator, nu cutanat.
pentru Emma
Lyme
[/quote]
Lamureste-ma putin: In ce consta reactia ta nasoala rau?
Si...doar ulei de eucalipt?
Te intreb pentru ca si eu am o rinnita alergica si o sinuzita mai veche, cind dorm am nara pe care dorm vesnic infundata...chestii de astea.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
zeitza1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Zeitza si Oana exact la fel am si eu.Ma dispera deja.Chiar am deschis un subiect cu Urticarie urata pe tot corpul.Daca vreti,haideti acolo sa discutam,ca aici e vorba despre alta forma de alergie. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Nu gasesc subiectul, cum se cheama ?
Mariaa spune:
Theiuta, scuza-maaa, abia acum am vazut intrebarea
care e reactia?? infundarea se produce la nivelul nasului, dar primii 2 cm din nari nu sus la sinusuri! urmeaza respirat doar pe gura, uscat gura, gatul pana-n adancuri..o jena aproape permanenta in gat (imi dreg gatul ca o baba de 80 de ani ) vorbit pe nas de abia se mai intelege ce zic, se acumuleaza presiune in cutia craniana si normal ca se infunda rau de tot urechiel, nasul ba curge ba e uscat total fiind infundat si altele; la film nu iasa ca e sinuzita.
am facut vineri testele si am iesit practic rosie pe ambele brate! la testul de suflat mi-a iesit cica 'astm ca la carte' insa banuim ca problema este de alta natura la mine, avand ceva probleme in familie e foarte posibil ca sa fie crize declansate pe baza de stress! deci ia in calcul si varianta asta! urmareste cand apar reactiile la tine, cand discuti despre ceva anume, cu cineva anume, te afli undeva anume, urmareste...
da, doar ulei esential de eucalipt! direct, nu infuzie ca-i slaba..dar sa-ti spun ca de 12 zile nu am pus absolut nimic in nas?!?! primele 4-5 zile au fost pentru pregatirea pentru test si apoi tot nimic. sunt in parametrii si e ok acum! ORL-ista mea e plecata la un congres insa cand revine am sa primesc ceva pentru rinita si am sa iau pentru alergie doar la nevoie! pentru tusa iau www.naturaplant.ro/produse/2098/Extract_din_muguri_de_Coacaz_Negru" target="_blank">extract de coacaze negre,foarte bun pentru alergii.
nu stiu daca tu ai facut atac de panica in timpul crizelor, e cam nasol. 'smecheria' e ca in situatii de criza organismul se elibereaza adrenalina multa de care, daca situatiile de stress se prelungesc in timp, organimul devine oarecum dependent. in mod inconstient periodic organismul 'simuleaza' situatii de criza ca sa-si capete portia necesara de adrenalina...e simplu. odata ce te prinzi de trucul asta poti controla situatia mult mai bine. eu asa am putut trece de cele 4-5 zile fara nimic (zile pe care le asteptam cu groaza efectiv!!!)
m-am intins cat o zi de post...sper ca nu m-am bagat prea tare in detalii. daca mai e ceva, intreaba-ma, arunc un ochi si pe aici
sanatate multa!
pentru Emma
Lyme