Teste alergologie

Teste alergologie | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Probabil ca nu e cel mai potrivit loc pentru subiectul asta, dar nu stiu unde sa scriu. Am o trimitere la un medic alergolog, am o alergie probabil la mucegai, praf...si sa vedem ce o mai gasi. Imi curge foarte tare nasul, stranut si ma mananca foarte tare pleoapele. Ma intereseaza in ce constau testele pe care o sa mi le faca si cam cat dureaza. Ma puteti ajuta? Multumesc!Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Mie, in prima faza, mi-a facut pe mana teste. M-a ciupit cu o lama si a pus acolo substanta. Am facut vreo 15. apoi, am stat cu mana nemiscata jumatate de ora si doctorul in functie de reactia pielii a decis ce si cum.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

idem si noi, la Med Life si policlinica Colentina, (nu stiu precis daca asa se numeste!).
poate nu ti le face toate o data, ci te cheama de cateva ori!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Multumesc de raspunsuri. Eu am programare la Medicover. Vroiam sa stiu cam cat dureaza pentru ca am programare la 19:40 si e un pic de problema cu adormitul copilului (pe la 9 o bagam in pat, dar daca nu sunt si mami si tati e jale mare..). Din ce am inteles ar putea dura maxim o ora, nu?Poze:

Mergi la inceput

Cam asa.Daca se respecta programarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

quote:
Originally posted by oanab125

Mie, in prima faza, mi-a facut pe mana teste. M-a ciupit cu o lama si a pus acolo substanta. Am facut vreo 15. apoi, am stat cu mana nemiscata jumatate de ora si doctorul in functie de reactia pielii a decis ce si cum.

Matei si Ilinca

Oana, si eu sunt alegica si is satula pana peste cap ! Faci ceva tratament serios acum sau cum te mentii "in forma"? Ca eu traiesc cu ajutorul lui Clarintine, dupa ce am inceput sa am dependenta la Alerid si Aerius .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Deianira, am avut probleme. In timp, cam la 2 ani faceam o alergie urata tare:imi apareau bube rosii care se uneau si se umflau. Ma umflam si eu. Luam calciu si faceam hemisuccinat. spuneam mereu ca sunt alergica la ou, maioneza, cam asa apareau.Pana m-am enervat, ramasesem si cu o sensibilitate (ma manca pielea mereu si daca ma atingeam de ceva, imi ramanea semn rosu) si m-am dus la alergolog si mi-a facut teste. nu eram alergica la ce credeam eu. Am facut analize si mi-a iesit giardia. giardia in contact cu anumite alimente da astfel de reactii. am citit dupa aceea. am luat si eu aerius la greu si alte medicamente.
Pana la urma, am baut argila si asa m-am vindecat.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2002horia spune:

Buna,

desi am destule rezerve in privinta medicinei homopate, am consultat pentru prima data un astfel de medic pentru a-mi trata alergia aparuta brusc (dupa testele specifice facute la Medlife - dr Iacomi)a rezultat ca sunt alergica la praf, polen, mucegai,par de animale, puf samd; daca ma luam dupa dr Iacomi (despre care am auzit de altfel ca e un medic bun alergolog)incepeam imediat sa fac vaccinurile de desensibilizare.
Ei bine, am fost la homeopat si am fost profund dezamgita ca dupa o ora si jumatate de consultatie m-am ales cu un remediu pe care trebuia sa il iau o singra data ( a costat 5 lei!!) Supriza insa!Vreo doi ani nu am mai avut probleme. Apoi au revenit dar nu asa de acut ca prima data- imi mai curgeau ochii la praf sau polen, ma mai manca nasul ..oriucm nu asa rau ca priam data; am mers la acelasi homeopat, mi-a mai dat un remediu (altul de data asta, tot 5 lei:)) si iarasi nu au mai aparut problemele de cca 1 an. Nu stiu ce sa zic, suna a poveste dar asta mi s-a intamplat mie! Merita incercat macar..eu am fost la dr Gilda Nita tot la MEdlife. Sanatate,
mama lui Horia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Oanab125, poti sa-mi spui mai multe despre alergia ta de la giardia, in contact cu anumite alimente?
Eu cred ca am o astfel de problema cu fetita mea (7 ani). Fac tot felul de analize acum(la gastroenterologie, caacolo ne-a trimis deocamdata, ca are fierea foarte marita si transaminaze foarte mari).
Dar am de gand dupa ce termin cu astea, sa merg la un alergolog. Eu tot cred ca si la ea e de la giardia.Ca i-au iesit bubitze ca niste piscaturi de tzantzar.Si nu stiu de la ce.
La examenul copro, cand ii iese giardia, cand nu-i iese.Nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu am facut aceste teste...mi-a iesit ca sunt alergica la praf si mucegai. Si acum ma confrunt cu asta si mai ales dimineata cand ma trezesc imi curge nasul..Cand ma simt mai rau iau zirtech 20 picaturi si claritine.
testele le-am facut pe mana ..m-a intepat cu o lamela si apoi mi-a pus niste picaturi acolo.. sunt tare nasoale alergiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Sunt un pic confuza. Am fost la medicul alergolog si mi-a dat trimitere pt laborator. Am de facut teste pt mucegaiuri, praf, amestec de alimente si inca vreo 2-3, dar mi-a spus ca testele astea se fac din sange. Adica mi s-au recoltat vreo 2 fiole si se va testa reactia sangelui la contactul cu diverse substante (nu stiu daca explicatia mea e ok). Ati facut asa ceva? Eu stiam ca testele de alergologie se fac cutanat, adica se vede cum reactioneaza pielea in contact cu substantele. Sunt curioasa re rezultate, dureaza vreo 2 saptamani pana o sa le primesc.Poze:

Mergi la inceput