Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Va pupez pe toate!

am citit ceva pe diagonala nu tot, asa ca-mi cer scuze daca nu raspund la toata lumea. Azi l-am botezat pe David..in viteza...acum e Crestin si puiul mami.

Vad ca va "luptati" si voi cu bibe...si eu m-am luptat pana am schimbat laptele...si acum e mai bine. bledidej care e puuuutin dulceag il rade imediat fara proteste....dar asta primeste de doua ori pe zi. Seara bibe cu lapte cu cereale cu gust de legume...180 ml lapte+4 linguri rase de cereale si o tetina cu gaura destul de maricica. Si ma declar multzumita.
La ora 16h30 a ajuns la jumatate de iaurtzel micut nestle pt. bb de 4 luni facut cu lapte infantil, iar dimi la 10 ii dau si eu putin suc sau un piuree de fructe, dar incepand de maine ca sa pot avea timp.

In rest...parerea mea, ca discutiile despre eu alaptez si tu nu sau ca tu dai bibe si nu e bine, sincer nu-si au rostul. Fiecare isi creste copilul asa cum isi doreste si sincer nu accept din partea nimanui sa-mi zica ceva pe aceasta tema...ca va dati cu parerea e altceva, dar nu-si au rostul tonuri acuzatoare.

suntem aici sa schimbam ideii, sa ne sustinem...chiar sa ne sfatuim, dar fara sa ne impunem....

Bon las filozofeala si va pup din nou pe toate, ma cheama flacaii
poze de botez la pozici

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga la noi asa e. Nu stiu sa-ti spun exact legea x art. y, dar colegele mele care s-au intors la lucru au program de 6 ore pana cupkilul face 2 ani.
Cu serviciul da, mai e o saptamana de stat singura (saptamana absolut cumplita) iar dupa aceea vine iulie cu rapoartele alea muuuuulte si grele se care ti-am vorbit. Asa ca AMR 5 sapt. Nici nu vreau sa ma gandesc... Sapt trecuta la un moment dat am crezut ca fac un atac de panica, ca nu mai pot.

Amira_roxana din pacate cu serviciul nu-i asa simplu. Sti cum e toata lumea zice sa pleci la program, seful nu-ti spune sa stai in plus etc. dar treaba este atat de multa incat nu am timp sa-mi iau nici pauza de masa. Si nimeni nu te obliga la nimic. E take it or leave it. Daca nu esti capabil sa faci fata ...

Naty ... offf, ce sa spun: ai dreptate cu AC. Asa sunt eu iau partea alora fara; nu de alta dar eu n-am.
Naty, cu bonele mai e o problema pe langa programul fix dupa ceas (de parca al meu ar fi fix dupa ceas): dupa 3-4-5 luni vine marirea de salariu, vine stiti a crescut EURO (cum a patit o colega, de parca noua ne-a marit cineva salariul ca a crescut euro) sau de sapt viitoare nu mai vin.
Si ca mi-am adus aminte. Sti ca vorbeam noi de tensiometru Omron si tu ziceai ca-i mai bun cel cu maseta pe brat. Acu cateva zile eram la farmacie sa-mi refac stocu' de metformin si homeopate si cat astept imi indrept privirea catre dulapiorul cu "electronice". Exista 2 tipuri de Omron de brat: cu pompita manuala si cu umflarea automata a masetei. Care zici ca-i mai bun? Nu de alta, dar m-am contrazis cu cineva si am zis ca o sa intreb pe cineva care stie mult mai mult in domeniu. (Eu am votat cu ala mai ieftin: manual)

CristinaGoji sa sti ca pretul este foarte bun. V-am spus la ce pret am gasit noi pt nepotica mea si sa sti ca diferenta 3 milioane pe luna conteaza.

Clau nu-ti mai face ganduri negre. Important e sa aiba Rebeccuta ghiozdanelul plin. Uite de la mine sa-ti mai treaca supararea.

Mimo intr-un cearceaf ai luat la pupacit pe toata lumea. Nu si pe pe mine, dar eu tot te pup ca-mi esti tare draga si tin pumnii Teodorei sa intre unde vrea ea.

Tuchi tot vreau sa te lovesc cu-n PM, da uite ca n-am reusit ... inca.
Succes cu diversificarea si sa aveti o vacanta de vis.

delphinas sa-ti traiasca micul crestin!

numeioana eiiii, care carucior este castigatorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Delphinas, felicitari pt bb crestin, si m-am delectact si eu un pic cu pozele tale....esti inconjurata de trei barbati superbi de care cred ca esti tare mandra, nu de alta dar si David arata ca un barbat in toata firea...pupici

www.TickerFactory.com/" target="_blank">LUCAS 6 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Delphin,am vazut pozele de la Botez...f frumoase,m-a impresionat mult parintele care l-a botezat!parca e sfant pe pamant!Sa va traiasca micul crestin!
la mine te-ai referit cand ai zis"fara a ne impune"???...ca nu am vrut sa sune asa
edit:Gudinde,si mie imi era dor de tine

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Simo-Cecilica , Doamne feri sa ma refer la cineva anume...in plus nici nu stiu ce ai scris ca nu am citit tot, asa pe diagonala...
Ma refeream doar la faptul ca ar fii pacat sa stricam atmosfera cu astfel de discutii contradictorii...gen e prea imbracat sau prea dezbracat, dam apa nu dam apa, eu fac cel mai bine la diversificare...etc.
Nu trebuie uitat nici o clipa ca fiecare copil e diferit,creste in ritmul lui...nu se pot face comparatii.
David a fost botezat la o manastire ortodoxa, preotul e foooarte batran.

Multzumesc tuturor pt. aprecierea fotografiilor.
Raluca, ai dreptate, tare mandra sunt!Ca si tine

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Delphinas , ai perfecta dreptate....ai zis-o foarte clar si corect. Si eu sunt de aceeiasi parere cu tine.

www.TickerFactory.com/" target="_blank">LUCAS 6 Martie 2008

Mergi la inceput

Simo multi pupici trimit si eu

Sovi iar nu mi-a iesit
Pur si simplu compozitia nu se lipeste ca lumea pe piele si nu smulge firele de par. Pur si simplu nu stiu ce gresesc.
Basca ca era sa ma ard.

Mergi la inceput

Nobody?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost in Parcul Bordei (Kya, meriti titlul de ghid al parcurilor bucurestene, poti percepe o taxa! ). E micut dar tare-tare frumusel aranjat si placut, are lac pt mine , are banci dar, Ursuleato, nu are terasa! . Cupchilul s-a hlizit non-stop, apoi, vorba lui taica-su, a luat masa in oras, pe banca; a mancat 170 dupa care am avut senzatia ca gata, nu mai vrea si am plecat spre casa. Ei bine, in masina a tras cateva chiote care odata ajunsi in casa s-au transformat in urlete fioroase si a mai mancat 60 ml! Acum doarme dusa; baita va intarzia drept consecinta. Randunoiul meu a conchis ca trebuie la fiecare ora de masa sa o scot afara, in spatele blocului, ca la aer mananca de sparge (a, si in parc n-a mai mancat intr-o ora ci in 20 min!)
Simo,
Ca sa inchei (ca eu chiar inchei!) subiectul alaptare, dandu-i dreptate lui Delphin, cred ca atat in privinta asta cat si a tinutului dezbracat, in curent, diversificat cu fructe sau cu carne de porc (glumesc!) nu trebuie in controversele noastre sa uitam ca si copiii nostri sunt f diferiti. Eu chiar am regretat cand i-am scris lui Clau ca nu inteleg cum e aia sa "o culce" ea pe Rebe, cand eu pe Iulia o pun in pat si adoarme singura; ea mi-a raspuns ca Rebe pur si simplu NU adoarme singura pt ca nu toti copiii sunt perfecti. Si am zis, da, uite o chestie in care fata mea are un plus dar asta nu-mi da dreptul sa fac observatii altora la care treaba asta (inca) nu merge.
Asa e, Olgutz , forumul e ca sa ne exprimam pareri. Vio spusese insa sa nu mai zic astfel de chestii, ca n-ar fi bun laptele, ca nu exista asa ceva. Era o idee, si cred ca nu gresita pt ca sunt cazuri in care nu ai alta explicatie. M-am bagat la subiect cand am vazut fete care sufera cu treaba asta; m-am bagat pt ca stiu si sunt solidara cu aceasta suferinta si cine o are trebuie ajutata sa treaca peste ea si sa i se spuna ca nu e asa de negru. Daca ti se spune "Nu exista sa nu poti, nu te-ai straduit suficient"...si esti de pilda in situatia Butucicai, a Ralucai sau a lui Tuchi la Ilinca, sa aiba lapte sa-si puna si in cap si copiii sa tipe de foame si sa nu ia in greutate...atunci asta e o afirmatie dureroasa.
Si gata, ca sa nu mai prelungesc, eu una chiar pun punct subiectului si n-o sa-mi mai dau cu parerea despre asta in cazul nimanui.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput